"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bacı ama çok ağırı bitmaedimi kız daha yumurtlama günüm hiç böyle ağırmazdi
ilaçtan olurmu dostineks kulandım ondanmı ki
kız sen ne yapıyon daha ne var ne yok hayat nasıl geçiyo

riçhim canım ne zamandan beri istiyon ki beiş canım yumurtlamanada baktırdınmı eşinde sende hiç bir sorun yoksa kalırsın canım

tatlım adetım düzenlı yumurtlamada normal esım gıtmedı daha bır sene olmadı cnm daha beklıyoruz oyüzden
sen ne yaptın testlerı prolaktın düşmüşmü

canım ne güzeldaha yenisin canım benim bir sene 2 ay oldu olur canım
merak etme benimde doktora gitim süt gelmiyoda dsüşmüş demem ki dedi sabah erken gitmediğim için
bir daha ki sefere aç karınla uyanır uyanmaz gel dedicanım bilmiyom
ama bu ay hamiş kalırsamda pek sağlıklı olmaz çünkü dostinex kulanıp hamiş kaldıktan sonra beiğini kaybeden çok kişi duydum ondan korkmaya başladım

cnm hayırlısı olsun umarım hamıs kalırsın düşmüştür meraketme
buarada sen ne gezıyosun kız bgn pazar degılmı

kız cano sabah koçişle gittikk kahvaltı yaptık düükan açtım bu gün
esnaf adamın neyine pazar faturalar yatacak mecbur açtım
canım zaten hasretim pazarları eşimle evdegeçiirmeye oda benim gibi esnaf cano
umarım sene hemencik hamiş kalrsın çoştururuz artık topiç

hoşbuldum sevalim iyiyim sağol mide bulantısıyla boğuşuyorum başım ağrıyo

ınsallah cnm artık soğudum herseyden heray hüsran
esnaf bacı keske bızde esnaf olsaydıkta gurbette olmasaydık
eee ne zaman kapatıcan

hayırdır prensescim hamikemiydin canım hatırlıyamadım kusura bakma btanem
geçmiş olsun

bende özledım senı cnm nerelrdesın kız gercı bende gıremıyorum ev ısın neoldu

riçho kuzu bende gurbeteyim 1 sene 2 ay bacı sen geldin diye vazgeçttim dedim azıcık konuşak birazdan kaçarım
aılışırsın bacı gurbet çok zor ama mutlu olduktan sonra
her şey olur birde beişin olursa ohhhhhh canım ailemiz sağ olsund a gideriz biz canım yeterki sağlıklı oslunlar

yok tatlım hamile değilim benim prolaktin belası var adet olamıyorum bugün tam 52gün oldu berbat durumdayım sıkıntım var offfffffffff offffffffffff canım benimde kaynım evlenecek kız isteme felan onla uğraşıyoz evet oldu bu hafta herşey tamamlanıyo işallah

inşalah olursun merak etme bende o belaya bulaşttım amma adet oldum tabi ilaç kulanıyom dostinexs doktor kesti benimde beynimdeki bezden dolayı canım inşallah tez zamanda hamiş kalırsın

kızlar size doyum olmuyo ben yavaş yavaş kaçayım siziçok öpüyom çok seviyom
riçhim moralini bozma bacı biz tek gurbette değiiz en azında türkiyedeyiz canım hamd olasu halimize yarın görüşürüz canım allaha emanet olopuyorumnanaktan
prensecim sende inşalah bir an önce prolaktin belasından kurtulursun hamiş kalırsın öpüyommmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

slm kizlaarrr ohhh yakalamisin sizi valla kimsecikler gelmiyo diye dertleniyodum nasilsiniz canlariiimmm

X