Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hanımlar ben geldim berbat bür gün geçirdim
tam kocişimle kartala gitmiştik dolaşıyoduk telefon geldi kardeşi yeni aldıkları arabayla kaza yapmış
gittiğimiz gibi geri geldik
hatalı olan karşı tarafmış arabaya arkadan vurmuş ve önde de görümcemin kızı oturuyomuş bebeğiyle Allahtan ufak tefek sıyrıklarla atlatmışlar..
akşamı güzel geçti ama kocişim durumu düzelttikten sonra yemeğe götürdü beni biraz gezdik dolaştık..
şimdide berbat durumdayım adet ağrısı gibi bi ağrı var belim kopuyor resmen ve zorlukla nefes alıyorum ((
o yüzden fazla kalamıcam uzanıcam biraz öpüyorum sizi ilerleyen saatlerde gelirim
selam hanımlar ben geldim berbat bür gün geçirdim
tam kocişimle kartala gitmiştik dolaşıyoduk telefon geldi kardeşi yeni aldıkları arabayla kaza yapmış
gittiğimiz gibi geri geldik
hatalı olan karşı tarafmış arabaya arkadan vurmuş ve önde de görümcemin kızı oturuyomuş bebeğiyle Allahtan ufak tefek sıyrıklarla atlatmışlar..
akşamı güzel geçti ama kocişim durumu düzelttikten sonra yemeğe götürdü beni biraz gezdik dolaştık..
şimdide berbat durumdayım adet ağrısı gibi bi ağrı var belim kopuyor resmen ve zorlukla nefes alıyorum ((
o yüzden fazla kalamıcam uzanıcam biraz öpüyorum sizi ilerleyen saatlerde gelirim
geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm canım allah kazadan beledan esirgesin cümle alemi
amin bitanem sağol..canım çok geçmiş olsun allahım korumuş yaa .neyse küçük sıyrıklarla atlatılmış .allah bidaha yaşatmasın..
sanada geçmiş olsun cano sonu hayır olur inşallah .bebiş geliyordur umarım...
meraba makbercim kız bakıyorumda pas veremez oldunuz küstüm size kaç gündür yokum nasıl haberler senden nehaber bir bebiş tablosu yapsananıza görelim bakalım ne var ne yok:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
bitanem merak etmez olurmuyum hiç çok sık girmedim bi kaç gündür aslında kafam çok dağınık bi kaç gündür ne yaptığımı dahi bilmiyorumgeçmiş olsun bitanem çok üzüldüm canım allah kazadan beledan esirgesin cümle alemi