"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

inş bir sorun çıkmaaz da bende o üç ay içine hamile kalırım...

esmacım iyi geceler canım .
güzel dileklerin için saol bitanem.öptüm seni...

hepinize teşekkür ediyorum kızlar gece gece kime sorsam dedim aklım karışınca size danıştım sağolun kızlar ben yine gelmeye çalışırım...

iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalim yeni topik hayirli olsun ben burai gorene kadar kac sayfa dolmus bile
nete fazla giremiyorum ,birgun bende anne olucama bi baktim buraya tasinmisiniz
ebrarcim nasilsin canim gorusmeyeli, ne var ne yok

güldecim kendine iyi bak canım görüşmek üzere....
sempatiğim hoşgeldin ben iyiyim canım sen nasılsın ?varmı güzel gelişmeler?

güldecim dur bakaım belkide hamilesindir canım bellimi olur ??

kızlar bişey sorucam size benim yarın rengli günüm belirtiler başladı ama ilk defa bu sefer sol yumurtalığımda sancı başladı.normalde bu yumurtlama doneminde oluyordu.boyle olan varmı aranızda

canım taşındık yaa arkadaşlarla böyle daha iyi olacağını düşündük şimdi umutla bekliyoruz.
ben iyiyim canım bideğişiklik yok.sadece kayınvaldemi kaybettik onun üzüntüsünü atmaya çalışıyorum ..

hosbulduk canim bende iyimde bi gelisme yok hala ayniyiz
esim pazartesi test yaptircak ,sonuclar belli olunca turkiyedi doktora mail atcam ona gore gelin derse gideriz
yani sonuclar belli olsun bakalim bi

kızlar bişey sorucam size benim yarın rengli günüm belirtiler başladı ama ilk defa bu sefer sol yumurtalığımda sancı başladı.normalde bu yumurtlama doneminde oluyordu.boyle olan varmı aranızda

canım yaa benim pek adet belirtilerim olmaz .ama dediğin gibi yumurtlama günlerinde olur böyle ağrılar .belkide üşütmüşsündür .yada bebiş vardır bellimi olur.

hadi ya basiniz saolsun ,en son ona bakiyodun
ne kadar oldu kaybedeli
ne diyim hastaydi zaten allah kurtarmis

hosbulduk canim bende iyimde bi gelisme yok hala ayniyiz
esim pazartesi test yaptircak ,sonuclar belli olunca turkiyedi doktora mail atcam ona gore gelin derse gideriz
yani sonuclar belli olsun bakalim bi

inşallah olumlu sonuçlar alırsınız canım.rabbim büyük inşallah seninde yüzünü güldürür canım..

hadi ya basiniz saolsun ,en son ona bakiyodun
ne kadar oldu kaybedeli
ne diyim hastaydi zaten allah kurtarmis

saol canım evet hastaydı zaten biliyosun.
biz ramazanın 8.günü hastaneye kaldırdık .20 gün yoğunbakımda kaldı kadirgecesinde vefat etti.dediğin gibi kurtuldu acılarından inşallah mekanı cennet olur..

ah keşke canım ya biran önce olsa bi bebeğim:)

olur canım allahın izniyle sen yeterki kafanı takma fazla stres çok önemliymiş bunu unutma.gerçi bende çok takardım şimdi yıllar geçince insan yanlış yaptığını anlıyor.

X