Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mafoldumben %20 size göre şansımız daha az
:umursamaz:Tedavi önermedi ama bir takım tahliller istedi
mrb arkadaşlar,
birkaçgün sonra bizde Umut Tüp Bebek merkezinde tedaviye başlıyoruz.Geçen ay gittik görüştük muayenelerden geçtik ve bu ayki reglimin 2. günü başlıyoruz.Birbirimizden öğreneceğimiz şeyler olduğunu düşünerek burdayım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.görüşmek üzere a.s.
mrb cnmturuncu canım bende 2. günü bekliyorum
geçen ay 11 inde olmuştum
bakalım birkaç gün geçiyo
senin sorunun neydi?
inşallah orda görüşürüz
canım benim bende seni gördüğüme sevindim Şeniz çok özlemişim valla iyisindir inşallah.evt bizde tedaviye başlıyoruz bakalım. :1rolleyes: Allah razı olsun bitanem sağolasın :Saruboceq:aaa sedoşum burdahihoyyyt
çok sevindim seni gördüğüme uzun zamandır yoktun
özledim seni tedaviyemi başlıyosun umarım herşey çok iyi olur dua edicem senin için
Bende izmitteyim canım kaynımlarda kalıcaz gittiğimizde..İnş. herşey yolunda gider.Bu yolda emek veren herkesin Allah yardımcısı olsun inş. görüşmek üzere..bizdede sorun aynı canım eşim mikro tese olacak.
mutlaka görüşelim.ben şuan istanbulda oturmuyorum.annem orda onlarda kalıcam eşim ameliyat günü gelecek.
tek duamız sperm bulunması ve herşeyin yolunda gitmesi.
allah yardımcımız olsun
mrb cnm
ben geçen ay 7sinde olmuştum 1 gün geçti sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım.
sorun azospermi ve micro tese ameliyatı olacak eşim.sizinde aynıydı sanırım sorun.ordada görüşürüz umarım.İnş. hayallerimize kavuşuruz :1rolleyes:
canım benim bende seni gördüğüme sevindim Şeniz çok özlemişim valla iyisindir inşallah.evt bizde tedaviye başlıyoruz bakalım. :1rolleyes: Allah razı olsun bitanem sağolasın :Saruboceq:
gelişmeleri burdan aktarırım artık görüşmek üzere :asigim:
mrb arkadaşlar,
birkaçgün sonra bizde Umut Tüp Bebek merkezinde tedaviye başlıyoruz.Geçen ay gittik görüştük muayenelerden geçtik ve bu ayki reglimin 2. günü başlıyoruz.Birbirimizden öğreneceğimiz şeyler olduğunu düşünerek burdayım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.görüşmek üzere a.s.
bende bir haftaya kadar umutta başlıyorum tedaviye çok heyecenlıyım.eşim mikro tese olacak.allahım inşallah sper çıkar allahım sana dua ediyoruz
neolur isteyen herkeze nasip eyle.
merhaba arkadaşım benim eşimde azospermi ekimde eşim micro tese olacak inşallah sperm bulunurda kavuşuruz bizde bebeklerimize siz ilk kez mi tese olacaksınız..
mrb evet canım ilk tese ameliyatı olacak bu..emre bey tese dediyse tekrar muayeneye gerek yok bence..ama sende sorun olup olmadığınada baktırabilirsin. bide senin için beklenmesin derim..arkadaşım bizde ekimde tedavi olacagız acaba tesaviye başlamadan bir muayeneden geçsekmi 2 ay önce emre beyle gçrüşmüştük..
mrb evet canım ilk tese ameliyatı olacak bu..emre bey tese dediyse tekrar muayeneye gerek yok bence..ama sende sorun olup olmadığınada baktırabilirsin. bide senin için beklenmesin derim..
canım önce reglimin 2. günü iğnelere başlicam ben yumurtaların durumuna göre tese günü belirlenecek.çok stresli bi süreç buda..Sizin ilk teseyi yine emre beymi yapmıştı sizin? sonuç nasıldısagol canım bizde emre beyde olacagız ikinci tesemizi hakkımızda hayırlısı inşallah siz ne zaman yaptırıyorsunuz teseyi..
evet biliyorum orayı geçen senelerde bende yazmıştım.Yinede gelirim tabiki teşekür ederim.arkadaşım bizim birde eşi azospermi olanlar topiğimiz var gelmek isterseniz bekleriz..ordada bir çok arkadaşımızın hikayeleri var.
canım önce reglimin 2. günü iğnelere başlicam ben yumurtaların durumuna göre tese günü belirlenecek.çok stresli bi süreç buda..Sizin ilk teseyi yine emre beymi yapmıştı sizin? sonuç nasıldı
?
evet biliyorum orayı geçen senelerde bende yazmıştım.Yinede gelirim tabiki teşekür ederim.
Evet canım muayene oldum doktorumda süleyman bey..şükür bi problem çıkmadı bende..İnşallah ameliyatlarda başarılı geçer :Saruboceq:canım bizim ilk tesemiz 2007 yılında olmuştu ankara gürgan clinicte orda yapılan tesede gelişmemiş elonge hücreler bulundu onlarla iki emriyo transver edildi fakat sperm gelişmemiş olduğundan tutnmadı ikinciyide emre beyde düşünüyoruz belki bunde gelişmiş sperm bulunur diye.biliyorum canım ne kadar zor olduğunu allahım hepimizin yardımcısı olsun.bizede görüşmemizde emre bey adetin 2. günü başlıyalım dediydi bizde ekimde düşünüyoruz peki sen orda kadın doğumcuya muayene oldun mu?
merhaba kızlar
benımde carsamba gunu yumurtalar toplandı 4 tane cıktı bukez az ama hayırlsı 2 tanesı dollendı suan beklıyoruz gelısımlerını
yarın 3,gunu olucak bana haber verıcekler
nasıl oldukları halde
allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsalah herkesın son tedavısı olsun
benımde oyle allahım saglıcakla yavrularımızı nasıp etsın ınsallah yaa
fatmanur senın nasıl gıdıyor canım hamılelık kac haftan kaldı canım baya azalmı[/QUOT