canım ne yaptın tedavin başladımı?
slm canım 3.yerle görüştüm 3üde igrençti anlatamam sana sinirlerimi bozdular bende sizin yazdıklarınız,dan gördümki umut tüp bebek merkezi iyi bir yermiş ve aradım beni arayacaklar görüşmeye gidecegim birde nişan taşında bahceci diye bir merkez var oda galiba umut tüp bebek merkeziyle aynıymış ben nişataşına yakınmış ssk anlaşmaları varmış.senin doktorun kimdi memun kaldınmı aradıgın zaman ulaşabiliyormusun?kaç kez tüp bebiş yaptırdın şimdi hamişmisin?ben infertilite gurubundayım sizde sorun neydi?sana çook soru sordum canım .
selam canım merhaba
umut tüp bebeğe veya bahçeciye gittiğinde gördüğün ilgi ve alakadan memnun kalıp ikisinden birini seçeceksin buna eminim ben umuttayım yeni başladım tedaviye yarın kontrolum var benim transfer mayıs ta olucak herşey yolunda giderse
küçük bi bilgi vereyim umut tüp bebeğin fiyatları bahçeciden daha uygun bahçeci biraz daha lüks ama işleyiş sistem ekip aynı aklında bulunsun.
valla kızlar ben umut tüpde tedavi oldum ama hamile kaldıktan sonra takiplerime bahçeciye gidiyorum yine umutdaki dr.uma...bana sorarsanız kesinlikle umut daha iyi bahçecinin ne lüksü varki saddece nişantaşında olduğu için fiyat daha farklı oluyor...
birde deryacım evet aynı umutla bahçeci fakat fiyat farkı var ve birde umutda sgk geçerli ama bahçecide geçmiyor haberin olsun...
çok teşekkür ederim canım ben zaten ssk rapor alıcam umut daha iyi diyorsanız oraya giderim sizin doktorunuz hangisi ulun ulug mu yoksa süleyman tosunmu daha iyi sizce birde tedavi boyunca ilgi alakaları nsl iyimi ben 3.yerle görüşyüm berbattı anlatamam sana allahtan sizi buldum,da iyi oldu sagol.sen raporlumu yaptırdın şuan fiyatları nasıl telefonla aradım ben 5.veya 6 milyarı bulur dediler ön görüşme için para almıyorlarmış ama muane edince 150 milyon alıyorlarmış öylemi canım...
sagol canım verdigin bilgiler için benim oturdugum yer nişantaşına çok yakın ama ssk raporlu yaptırıcam. bugun gidicektik eşimle bahçeciye randavu almıştım ama eşim rahatsızlandı gidemedim telefonda sordum ssk geçerlimi diye gelin konuşalım dedi, hiç demedi geçmiyor diye yoksa boşu boşuna yorulacaktık sorma zaten git gellerden bıktım.sen ilk denemende hamiş kaldınmı? darısı bizim başımıza allah analı babalı büyütmeyi kısmet etsin canım.
canım birde sana sormak istedigim birşey var sen tecrübeli oldugun için,senin doktorun kim memunmusun?ilk günden itibaren hep aynı doktormu yaptı senin takibini orası yogun ya doktorunun işi çıkıpta başka doktorların onun yerine baktıgı oluyormuydu birde uluşmak istedigin zaman ulaşabiliyormusun tüp bebek için kaç kez merkeze gidiyorsun zemuszemus
valla kızlar ben umut tüpde tedavi oldum ama hamile kaldıktan sonra takiplerime bahçeciye gidiyorum yine umutdaki dr.uma...bana sorarsanız kesinlikle umut daha iyi bahçecinin ne lüksü varki saddece nişantaşında olduğu için fiyat daha farklı oluyor...
birde deryacım evet aynı umutla bahçeci fakat fiyat farkı var ve birde umutda sgk geçerli ama bahçecide geçmiyor haberin olsun...
slm bukim nsl geçti görüşmen ben henüz gidip görüşemedim.eşim rahatsızlandı hafta içi gidip umut tüp bebek merkeziyle görüşecegim aslında muane ücreti almamaları gerekiyor zaten o kadar para veriyoruz.birde bahçecinin ssk anlaşması yokmuş sen özelmi yaptıracaksın?
.......hilalcim rapor çıkartırken istedikleri evraklar elimizde varsa kabul edilirmi,sen hangi hastaneden ne kadar zamanda aldın?.... ve hastanenin hangi bölümüne gidip görüşme yapıyoruz,raporlu nekar para ödediniz umut tüp bebek merkezine teşekkür ederim.....
derya peki sen aşılama yaptırdınmı
benim aşılama şansım olmadığı için yapmadan direk tüpe geçtik....yapmadıysan raporunu imzalamazlar...benim eşimin genetik testini eksik bırakmışlardı imzalamadı başhakim bütün testlerin yapılmış olması lazım....sende ne sorun var???sende sorun varsa sebepsiz olmazz...