Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım ne yaptın tedavin başladımı?

slm canım 3.yerle görüştüm 3üde igrençti anlatamam sana sinirlerimi bozdular bende sizin yazdıklarınız,dan gördümki umut tüp bebek merkezi iyi bir yermiş ve aradım beni arayacaklar görüşmeye gidecegim birde nişan taşında bahceci diye bir merkez var oda galiba umut tüp bebek merkeziyle aynıymış ben nişataşına yakınmış ssk anlaşmaları varmış.senin doktorun kimdi memun kaldınmı aradıgın zaman ulaşabiliyormusun?kaç kez tüp bebiş yaptırdın şimdi hamişmisin?ben infertilite gurubundayım sizde sorun neydi?sana çook soru sordum canım .

selam canım merhaba
umut tüp bebeğe veya bahçeciye gittiğinde gördüğün ilgi ve alakadan memnun kalıp ikisinden birini seçeceksin buna eminim ben umuttayım yeni başladım tedaviye yarın kontrolum var benim transfer mayıs ta olucak herşey yolunda giderse
küçük bi bilgi vereyim umut tüp bebeğin fiyatları bahçeciden daha uygun bahçeci biraz daha lüks ama işleyiş sistem ekip aynı aklında bulunsun.

valla kızlar ben umut tüpde tedavi oldum ama hamile kaldıktan sonra takiplerime bahçeciye gidiyorum yine umutdaki dr.uma...bana sorarsanız kesinlikle umut daha iyi bahçecinin ne lüksü varki saddece nişantaşında olduğu için fiyat daha farklı oluyor...
birde deryacım evet aynı umutla bahçeci fakat fiyat farkı var ve birde umutda sgk geçerli ama bahçecide geçmiyor haberin olsun...

çok teşekkür ederim canım ben zaten ssk rapor alıcam umut daha iyi diyorsanız oraya giderim sizin doktorunuz hangisi ulun ulug mu yoksa süleyman tosunmu daha iyi sizce birde tedavi boyunca ilgi alakaları nsl iyimi ben 3.yerle görüşyüm berbattı anlatamam sana allahtan sizi buldum,da iyi oldu sagol.sen raporlumu yaptırdın şuan fiyatları nasıl telefonla aradım ben 5.veya 6 milyarı bulur dediler ön görüşme için para almıyorlarmış ama muane edince 150 milyon alıyorlarmış öylemi canım...

sagol canım verdigin bilgiler için benim oturdugum yer nişantaşına çok yakın ama ssk raporlu yaptırıcam. bugun gidicektik eşimle bahçeciye randavu almıştım ama eşim rahatsızlandı gidemedim telefonda sordum ssk geçerlimi diye gelin konuşalım dedi, hiç demedi geçmiyor diye yoksa boşu boşuna yorulacaktık sorma zaten git gellerden bıktım.sen ilk denemende hamiş kaldınmı? darısı bizim başımıza allah analı babalı büyütmeyi kısmet etsin canım.
canım birde sana sormak istedigim birşey var sen tecrübeli oldugun için,senin doktorun kim memunmusun?ilk günden itibaren hep aynı doktormu yaptı senin takibini orası yogun ya doktorunun işi çıkıpta başka doktorların onun yerine baktıgı oluyormuydu birde uluşmak istedigin zaman ulaşabiliyormusun tüp bebek için kaç kez merkeze gidiyorsun zemuszemus

amin canım benim...darısı tüm isteyen herkesin başına inşş....ilk denememi başka hastanede yaptırdım sonuç boş gebelik yaşadım yada dış gebelik herneyse işte...
2.denenememi umut tüpde yaptım ve hamile kaldım şükürler olsun...dr.um ulun bey ve çok memnunum ve halada ulun beye gidiyorum...her aradığında dr.lara cepten ulaşabilirsin sana her şekilde cevap vericeklerdir...takiplerimi hep ulun bey yaptı başka dr.da muayne olmadım...

deryacım ssk geçerli ben raporlu denedim umut tüp bebek merkezinde...bende nişantaşına yakınım ama kadıköye gitmek sorun değil yani kolay yerde umut....ben bir sorun yaşamadım gidip gelirken..ama hamile kaldıktan sonra kadıköye bir tek keseyi görmek için gittim ondan sonrra bahçecide ulun beye gittim...çünkü eşim benimle geliyor hamilelik takiplerime kadiköye gidersek çok vakit kaybı olur..ondan bahçeciye gidiyorum...ama tercihim umuta gitmek olurdu bu takiplerde bile..oranın havası bir başka..yada ben orda tedavi olduğum için bana öle geliyor...

.......hilalcim rapor çıkartırken istedikleri evraklar elimizde varsa kabul edilirmi,sen hangi hastaneden ne kadar zamanda aldın?.... ve hastanenin hangi bölümüne gidip görüşme yapıyoruz,raporlu nekar para ödediniz umut tüp bebek merkezine teşekkür ederim.....

Son düzenleme:

Merhaba bende bu hafta bahçeciye halit beye gittim.İlk görüşmemdi muayene ücreti falan ödemedim.Tüp bebek fiyatına ilaç hariç 1900euro dediler.İşlemler umutta yapılıyormuş.Bahsettiğiniz fiyat farkı kafamı karıştırdı.Acaba Umutta fiyat nedir?Cevap yazarsanız sevinirim.Muayene ücretlerininde 200tl.olduğunu biliyorum bahçecide.

slm bukim nsl geçti görüşmen ben henüz gidip görüşemedim.eşim rahatsızlandı hafta içi gidip umut tüp bebek merkeziyle görüşecegim aslında muane ücreti almamaları gerekiyor zaten o kadar para veriyoruz.birde bahçecinin ssk anlaşması yokmuş sen özelmi yaptıracaksın?

Benim görüşmem iyi geçti rahim filmi ve bir çok tahlil istedi halit bey.Ben hesap işlerinden sorumlu görkem hanımla görüşmüştüm yüz yüze bahçeci kliniğinde de sgk anlaşmalı olarak yaptırabiliyorsun.Fakat bizim şartlarımız uymadı ben 2 yıllık evliyim o zaman rapor almayı denemeyin bile dediler zaten araştırdık uymadı.Yaklaşık olarak 5-6 bin arası fiyat verdiler.Ben de Umutun fiyatlarını merak ettim açıkcası.Eğer ilk defa görüşmeye gidiyorsanız zaten muayene ücreti ödemiyorsunuz ben ödemedim.

canım sagol verdigin blgiler için istersen dr. umut ulun hasralar topigi var orada yazışalım orada umutta yaptıranlar var ve daha çok kişi yazıyor oraya yaz bende oraya yazacagım 1900 euro mu bende nişantaşına yakınım ama umutta kaç para acaba eger oradada aynısa bahçeciye giderim bi ögrenebilsem ben geçiyorum sende gel canım.

başhekimden onaylı rapor elinizdeyse kabul ederler canım..ben çapadan aldım raporumu ve benim rapor almam çok uzun sürdü...testler uzun sürdü eşimde varikosel vardı ona çok test yaptılar..benim ne yaşım tuttu nede evlilik sürem ondan sıkıcı bir süreçti benim için..kesin ne kadar zamanda raporum çıktı onu hatırlamıyorum ama heralde 1 yıldan fazla sürmüştür....çünkü eşim testlere başladığında 1 yıllık evli bile değildik o tüm testlerini bitirdikten sonra ben testlerime başladım...testler bitti derken yasa değişti yaşım tutmadı zatn 3 yıllık evli bile değildim....ama çok kısa sürede rapor çıkartanlarda biliyorum nasıl oluyor anlamasamda.:)))))
raorlu hastane parası 804 lira
ilaçlarada 1.310 lira verdim...
birde sperm ayıklama diye bişey var benim eşimde srun olduğu halde dr.um gerek duymadı oda 500 lira canım....

kızlar bizde bahçeciye yakın olduğumuz için ilk bahçeci ile telle görüştük..raporu söleyince bizi umuta yolladılar...fiyat konusuna gelince umut 5000 lira bahçeci 6.500 yada 7000 lira tutuyor diye biliyorum...bende umutda tedavi oldum fakat bahçecideki dr.lar yumurtalarımı ve transferimi yaptı...sizdede yani bahçeciye giderseniz büyük ihtimal opu işlemi ve transferi bizim umutdaki dr.lar yapıcaktır...genelde öle yapıyolar yanii...
bahçecide muayene parası 200 lira ücretsiz olduğunu bilmiyordum ilk görüşmenin....umutda muayene parası 150 lira ve bir şey daha umutda ilk görüşme ücretsiz muayene olursan 150 lira veriyorsunuz....zaten ücretlendirilmeside yeni oldu benim tedavimden sonra..yoksa ben ücretsiz muayene olmuştum ilk....

hilal aşılama yaptırdıgım hastanenin baş hekimininmi rapor vermesi gerekiyor 3. kez aşılama yapılmıştır diye benim kendi doktorum dedi 3 kez aşılama yapılmıştır diye sorun olurmu acaba birde eşimde problem yok sadece bende var sebebi bilinmeyen infertilite acaba çok uzun sürermi.

derya peki sen aşılama yaptırdınmı
benim aşılama şansım olmadığı için yapmadan direk tüpe geçtik....yapmadıysan raporunu imzalamazlar...benim eşimin genetik testini eksik bırakmışlardı imzalamadı başhakim bütün testlerin yapılmış olması lazım....sende ne sorun var???sende sorun varsa sebepsiz olmazz...

ben de herşey normal canım yumurtalarım büyüyor çatlıyor ama gebelik olmuyor ben 1.5 yıl doktora gittim doktor bile şaşırdı sonra aşılama yaptık bu aşılamalrıda 3. kez yaptırdım yine gebelik olmdı doktorumda tüp bebek önerdi normal yolla olmayacak dedi.benim hsg filmimi çektirdim, kan testlerimi yaptırdım,3.5 yıldır evliyim yani benim durumum sebebi bilinmeyen kısırlık 100 kişi den 15 kişide oluyor bu benim durumum.eşimin sperm sayısı normal test yaptırdık elimizde sonuçlar var kendi doktorumda bu hasta 3. kez aşılama yaptırmıştır diye yazı yazdı şimdi biz eşimle bir ünüversite hastanesine gidecegiz galiba bizde çapaya gideriz işte böyle canım.hangi bölüme gidip başvurucaz acaba hangi saatler ve hangi gün gitmeliyiz farkedermi testlerimiz elimizde inşallah fazla ugraşmayız.zemuszemuszemuszemus

hilal ben umut tüp bebek merkezine gittim ulun ulugla görüştüm hastaneyide görüşyüm herşeyi ögrendim artık cevap yazmana gerek yok canım sagolasın yardımcı oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…