ay doğru söylüyorsun valla derya..leylekler getirmedi tabii.o kadar zor uğraşlarla oldu ki bu bıcırık..değiştirdim o zaman:)))
süper olmuşşş...15.haftada biz de mi öyle olcaazz:)))
bu arada o kitbın reklamını umut tüp bebeğin asansöründe görüyorum ama okumak nasip olmadı..ben ayşe aydın ın anne..anne oluyorum! u okudum..ve haftalar ilerledikçe de o haftaları tekrar tekrar okuyorum.o kitabı da sen önermiştin galiba buradan..
evet tatlım kitap bahçecide satılıyor ordan da alabilirsin... ben ordan aldım . ayşe aydının kitabını da bana burda duygu arkadaşımız kargoladı . okuyup bitiremedim hala okuyup göndericem... çok güzel hafta hafta güzel bir kaynak ...ansiklopedik degil . bizim dilimizle oldugundan daha keyifli ...
tamam deryacım yarın ilk iş ceviz alacağım zaten normaldede kahvaltıda hep süt içerim dediklerini yapacağım hocam iyiki buraya girdim ve iyiki sen ve burdaki canlar var o kadar rahatlıyorum ki anlatamam çok teşkler canım sende bebişe ve kendine dikkat et gerçi ediyosundur ama olsun söyleyim dedim görüşmek üzere canlar iyi geceler...
rica ederim.elimizden tek önerilerde bulunup dua etmek gelir. allahın takdiri. gönderecek olan rabbim . allahım inşallah hepimizin yüzlerini güldürür...
merhabalar bugün tıransferim oldu allahın izniyle çok mutluyum bi okadarda mutzuzum çünkü hiç dondurulmuşum yok ama yinede şükür benim 5 gün tıransfer edildi rabbim hayırlısını nasüp etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin mevlam bende burda arkadaşlarımla bu güzel haberi paylaşayım test günüm 4 nisan hayırlısı allahtan
1 olsun senin olsun ... allah yüzünü güldürsün....
nurmecim hayırlı olsun.rabbim sonunu guzel eylesin inşallahhhhh kendine dikkaty et bol protein al igneni dakik vurul.ilaçlarını duzenli iç 3 gun banyo yapma sakın ben 1 gun sonra yaptım cok pişman oldum 3 gun bekle allah yardımcın olsun canım
asistanım görev başında:))) aferimmmmm...
Ense kalınlığı ölçülürken hem burun kemiğine hemnde ense kalınlığınsa bakılıyo karından bakıyo.Birde doktoruna söyle istersen bir damarın ölçüsüde ikili teste baz alınıyormuş onuda ölçtü dr.yüzde 70 tanı kriteriymiş ama her ultrason ölçemez dedi.şimdi 3 ay bi geçsin o zaman toparlıyosun.hormonlar tavan yapıyo oda bizi deli gibi yapıyo devamlı endişe hali.Ben ne kanamalar geçirdim bebeğim benimle.
Ne yaparsan yap Allahın dediği oluyo .Ona bırakmak lazım ama işte yapabilirsen.
listeye yazmamı istermisin bilmiyroum....aramızdasın...umuttamı bebiş sahibi oldun??? paylaşmak istersen keyifle okuruz::))
KIZLAR ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM 11.günüm değerim 429,53 Darısı tüm isteyenlerin başına .........
süpeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
allah sağlıkla koynuna almak nasip etsin güzel arkadaşım....
değerin çok güzel...2 embriyo ise 2 olabilir... haklsın... ama y
ne de sen tek olsun da sağlıklı olsun de...allah kalbine göre versin yüzünü güldürsün.....
benim 12.degerim 930 du.. tek bebişim..
erken tutunma olunca deger yüksek çıkkıyormuş...o yüzden söyledim....oki?
teşekkür ederim canım, bugün 11.günüm değere bakılırsa ikiz galiba iki tane transfer yapılmıştı ...
kızlaar, dün bir kitap aldık. biz malum İstanbul'dayız real'den aldık ama sizlerde bulabilrisiniz belki ...5 tane yazarı var. hamilelikten doguma hatta bebişin ilk haftaları bile yararlanabilecegınız bir kitap.
HAMİLELİK , DOGUM VE BEBEK
penny simkin,janet whalley,ann keppler,janelle durham,april bolding - yakamoz gelişim evi'nden çıkmış bir kitap. hemde kampanya yapmışlar 10 liraaaa....
insan arkadaşına da alır...tamam ben de bakıyımmmm:)))
cmt gelriken getir..bendekileri de ben sana getiririm....
merhabalar
bende umut annesiyim kısmetse 5 mayıs doğum tarihimiz
burda hem hamişler hemde tedavi görenlermi yazışıyorsunuz....
bende paylaşabilirim yaşadıklarımı
hoşçakalın....
elbette pylaşın....allah sağlıkla kucagınıza almak nasip etsin....allah tek nefeste saglıkla kurtarsın....
canımmmmmmmmmmm çooookkk çooookkkk sevindim.Allah'a binlerce şükürler olsun.ben sabırla yarını bekliyorum.Lütfen banada dua edin ,yarın bende buradan hepinize güzel haberler vereyim...seniii kocaman öpüyorummm,tekrar tekrar tebrik ediyorum.eşinide tebrik ediyorumm..kocaman ,mutlu ,sağlıklı bir aile olun inşallah ....
allah yardımcın olsun...güzel hAberini bekliyoruzzzzzz bayan panik....:)))
Canım tebrik ederim Allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin Değerine bakılırsa ikiz Darısı yarın gününü bekleyen arkadaşların başına ve tüm bebek hasreti çeken arkadaşların başına
aminnn canım....sen napıyorsun...yazdım gecenlerde cvp vermedinnnnn
canım ne baş ağrıtması Hepimiz aynı hedef için uğraşıyoruz Tabiki birbirimize yardımcı olacağız Deneyimlerimizi birbirimizle paylaşacağız İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
AMİNNNNNN DUALARIMDASINIZ...HEP HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUM . ASLA AYIRMADAN....