- 19 Ağustos 2015
- 51
- 12
- 51
Canım cok yumurta demek kalitesiz demek degil hastanın durumuna göre degişiyor bazısında 2yumurta oluyo iyi kalite oluyo bazısında az oluyo kaliteside kötü oluyo bnce sayıdan cok kalitesi önemli iyi kalite bi tane olsun tutsun oda bizim olsun:)selam kızlar yumurtanın çok fazla oluşması doğru mu acaba?ne kadar çok oluşursa o kadar kalitesi az oluyor diyorlar da ilaçsız tüp bebek dedikleri şeyi yaptırmak daha mantıklı geldi sanki.yada aşılamada klomen tedavisiyle iki üç yumurta oluşuyor ya hani onları toplayıp tüp bebeğe geçilmesi olur mu sizce?
Evet..2 tanesini genetige gonderdik..heralde simdi onlar transfer olacak..Valla benimde okadar yumurtadan 3 tane blast oldu.seninde hepsi blastmi 13 taneside
Kizlarr..ne alemdesinizz...bu ara ne kadar bos burasi..merkez doluyduda..hic buraya gelen yoksanirim..bana dua edin...carsamba transferim olacak bi aksilik cikmazsaaaa...
Evet..cok sukur olduu...darisi sizlerin basina...Transferin oldumu canim bugun?umarim bi sikinti cikmamistir.sonucunu merakla bekliyorum.
Evet..cok sukur olduu...darisi sizlerin basina...
Insallah benimkide olur seninkide...bugun pek iyi uyanmadim..durgunum biraz..hep bi agri sizi bekliyorum sanki..olmayincada duruluyorum...Soru yagmuru baslasin ozaman :)
Tekmi transfer oldu ciftmi? cozulmede sikinti oldumu embriyoda? birde adetin kacinci gununde transfer oldu?hadi ins olumlu olsun ya.valla sanki sen hamile olursan benimkide olumlu olcak gibi bir his var icimde.
Insallah benimkide olur seninkide...bugun pek iyi uyanmadim..durgunum biraz..hep bi agri sizi bekliyorum sanki..olmayincada duruluyorum...
Cift transfer olduu...cozulunce gelisim aynen devam etti bozulma olmadi..adetin 21. Gunune denk geldi..baska merak ettigin olursa sor..cvplarim...
3.günde 11 embriyo duruyodu 5.günde 4 donduruldu.bugün 6.gündü fakat bi değişiklik olmadı sayıda 4de kaldık.bu sefer çok ümitliyim inş bi aksilik olmaz.Benimde 3.gunde 14 embriyom vardi.5.gunde 2 tane donduruldu.1 tanede 6.gun donduruldu.toplam 3 tane.
Canım biz doktora sorduk en başta 2.denememiz olcak çift istiyoruz diye yaparız dedi,2.denemeden sonra yapıyorlar benim bildiğim.Bence olucak bu sefer embriyolarin kaliteli ve 2 tane sansin cok yuksek.moralini yuksek tut.
Ztn belirti arama cnm.birsuru ilac kullaniyoruz.belirti olsa bile ilaclardan olabilir.ciftmi tekmi koyulacagini senin kararinami biraktilar birde.senin deneme sayin cok oldugu icinmi 2 koyalim dediler.benim 2.denemem ya ben istesem 2 tane transfer ederlermi aceba.normalde yasal olarak tek koyulmasi gerekiyor ya.yasima ve deneme sayima gore.birde rahim kac mm di transfer gunu
Hayırlı olsun,güzel haberlerini alırız inşallah.moralimizi yüksek tutalım,Allah herkese nasip etsin inş.Evet..cok sukur olduu...darisi sizlerin basina...
Canım biz doktora sorduk en başta 2.denememiz olcak çift istiyoruz diye yaparız dedi,2.denemeden sonra yapıyorlar benim bildiğim.
3.günde 11 embriyo duruyodu 5.günde 4 donduruldu.bugün 6.gündü fakat bi değişiklik olmadı sayıda 4de kaldık.bu sefer çok ümitliyim inş bi aksilik olmaz.
Bence olucak bu sefer embriyolarin kaliteli ve 2 tane sansin cok yuksek.moralini yuksek tut.
Ztn belirti arama cnm.birsuru ilac kullaniyoruz.belirti olsa bile ilaclardan olabilir.ciftmi tekmi koyulacagini senin kararinami biraktilar birde.senin deneme sayin cok oldugu icinmi 2 koyalim dediler.benim 2.denemem ya ben istesem 2 tane transfer ederlermi aceba.normalde yasal olarak tek koyulmasi gerekiyor ya.yasima ve deneme sayima gore.birde rahim kac mm di transfer gunu
Canim senin transfer ne zaman tahminii...??3.günde 11 embriyo duruyodu 5.günde 4 donduruldu.bugün 6.gündü fakat bi değişiklik olmadı sayıda 4de kaldık.bu sefer çok ümitliyim inş bi aksilik olmaz.
aminnn..insallah canimmm..hepimiz guzel haberler veririz ins..Hayırlı olsun,güzel haberlerini alırız inşallah.moralimizi yüksek tutalım,Allah herkese nasip etsin inş.
MerhabaMerhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim. Kullanıcı adıma bakmayın 42 yaşındayım
Adetimle birlikte tedaviye başlayacağız Cem by.le. 2 aşılama oldum bu ilk tüp bebek denemem olacak. Allah dualarımızı kabul etsin bebeklerimize kavuştursun
Aranızda yaşı benim gibi olan var mı acaba
Telase yapma canimm..gayet normall..relax ol..daha 4. Gundesinn...8 mm olmuslar bile..Kızlar bugün iğnelerde 4. Günümdü yumurta sayısı ii denildi ama biraz yavaş büyümüşler sanırım 8 ile 8.5 olmuşlar hep sizce yavaş mı gidiyo kızlar ? Menopur ve gonal f vurulmuştum bugün 4. Gün 300 lük menogona geçtik sanırım bu hızlı büyütecek
Ne bilim canım doktor da küçük kalmışlar dozu artırıyoruz diyince acaba yetişmicek mi diye endişelendim biraz ama netten baktım aslında çok da kötü gitmiyo kiTelase yapma canimm..gayet normall..relax ol..daha 4. Gundesinn...8 mm olmuslar bile..
henüz belli değil adet olmadım daha.olunca 2.günü kontrole gidicem ona göre ilaç vericek sanırım transfer kaçıncı gün yapar bilmiyorum.Transfer gununu bilmiyorum transferden 4.gun onceki muayenemde 8.3 du..son dk ya kadar 2de kararsizdik..selen hanim bencede koyalim deyince bende onayladimm...bakalim hayirlisi..banada ikiside iyi kalite ikiz olma ihtimali yulsek dedi..bakalkm nasip..
Canim senin transfer ne zaman tahminii...??
aminnn..insallah canimmm..hepimiz guzel haberler veririz ins..
4.üde çok iyi kaliteli dedi bir sorun yok dedi.gidince detaylı sorucam.embriyolog Sanada dedimi.bu kalanlar masallah cok kaliteli cok iyi durumdalar 1.kalite die.benim ilk tedavimde 2 transfer yaptilar.ikiside 1.kalite dediler
Olumsuz oldu.oyuzden 1.kalite lafinada inanasim gelmiyor.gerci 5.gune gelen embriyo illaki kalitelidir ama