Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Arkadaslar bugun aradilar beni.2 tane 5. Gun , 1 tane 6.gun blast embriyolarim var.toplam 3 tane.umarim bu sefer olur.sayisi az ama insallah kalitesi iyidir.14 embriyodan 3 tanesi blasta ulasabildi.

Kızlar ben de selen hanımda muayene oldum herşey çok güzel geçti bu sefer çok umutluyum nasip olursa adetle tedaviye başlıycaz

Ahanada ayni ben...bende eurofertilden umuta gectim...eurofertilde 3 deneme..simdi 4. Ye umuttayimm

Yumurtalar toplandi hatta 5 ay olcek nerdeyse..ama burda transfer oncesi e2 ye bakiyorlarr..ve benim e2 kullandigim ilaclara ragmen dusuk cikiyor...ve 2 aydir transferim iptalll...

Bakalim yarin yine gidicez umuta nasil bi ypl cizecek bakalimm..

Sanada hakkinda hayirlisii..insallah kavusursun..belkide onumuzdeki donem ayni vakitlere denk gelir..
bende eurofertili sonrasında araştırdım çok maalesef hep olumsuz şeyler duydum okudum bu sebepten umuta gittik.hepimizin hayırlısı olsun inş,Allah kucağımıza almayı nasip etsin.

selam kızlar yumurtanın çok fazla oluşması doğru mu acaba?ne kadar çok oluşursa o kadar kalitesi az oluyor diyorlar da ilaçsız tüp bebek dedikleri şeyi yaptırmak daha mantıklı geldi sanki.yada aşılamada klomen tedavisiyle iki üç yumurta oluşuyor ya hani onları toplayıp tüp bebeğe geçilmesi olur mu sizce?

selam kızlar yumurtanın çok fazla oluşması doğru mu acaba?ne kadar çok oluşursa o kadar kalitesi az oluyor diyorlar da ilaçsız tüp bebek dedikleri şeyi yaptırmak daha mantıklı geldi sanki.yada aşılamada klomen tedavisiyle iki üç yumurta oluşuyor ya hani onları toplayıp tüp bebeğe geçilmesi olur mu sizce?
Herkezde cok yumos olacak diye bisi yok arkadasim..az doz igne verirler az olur..cok yumurtanin soyle guzwl bi yani oluyor..her yumurta gelisim gostermiyor..mesela klomenle 3 yumurta topladilar diyelim..biri bos cikabilir..digeri dollenemeye bilir...kalitesinin dustugunu sanmiyoeum..yumurta gelistiricilerle vitamin takviyeside yapiliyor..28 yumurta toplandi benden..yumurta cok oldugu icin 5. Gune gitmesini istedik..ve 13 tanesi kaldi elimizde...bu transferde tutmazsa ..bidahaki transferlerde kenardakileri kullanicaz..

ben cem beye sormustum.yumurta cok olunca kaliteside dusuyormudur diye.oyle bir sey yok dedi.eger oyle olsa selen hanim ben bazi hastalardan 50 tane topluyorum dedi.okadar yumurta olusturmazlar yoksa.
Ilacsiz tup bebekte cok az yunurtabolustugu icin.sen o riski alabiliyorsan yaparlar.21 tane yumurtadan 3 tane blast olustu benim mesela.heralde az yumurtam olsaymis.hic kaliteli embriyom olmazmis.yumurta sayisinin fazlaligi kaliteli embriyo olusturmak icin gerekli bence.

Herkezde cok yumos olacak diye bisi yok arkadasim..az doz igne verirler az olur..cok yumurtanin soyle guzwl bi yani oluyor..her yumurta gelisim gostermiyor..mesela klomenle 3 yumurta topladilar diyelim..biri bos cikabilir..digeri dollenemeye bilir...kalitesinin dustugunu sanmiyoeum..yumurta gelistiricilerle vitamin takviyeside yapiliyor..28 yumurta toplandi benden..yumurta cok oldugu icin 5. Gune gitmesini istedik..ve 13 tanesi kaldi elimizde...bu transferde tutmazsa ..bidahaki transferlerde kenardakileri kullanicaz..

Valla benimde okadar yumurtadan 3 tane blast oldu.seninde hepsi blastmi 13 taneside

bende şöyle duydum mesela 7 8 yumurta toplanırsa 2 3 tanesinin döllenme ihtimali daha fazla oluyormuş.25ler 30lar 50ler yumurtanın kalitesiz olması riskini daha çok arttırıyormuş.herkes birşey söylüyor.insan kime güveneceğini şaşıyor:KK43:

bende şöyle duydum mesela 7 8 yumurta toplanırsa 2 3 tanesinin döllenme ihtimali daha fazla oluyormuş.25ler 30lar 50ler yumurtanın kalitesiz olması riskini daha çok arttırıyormuş.herkes birşey söylüyor.insan kime güveneceğini şaşıyor:KK43:

Ztn dollenme orani daha cok sperme bagli.yumurtaya degil.dollenmeden sonraki 3 gun yumurtanin kalitesiyle alakali.3. Gunden sonrada yine sperm kalitesi bas gosteriyor.tek yumurtanin kaliteli olmasida bi ise yaramiyor cnm.bence oyle olsa yumurtasi cok olanlarin kalitesiz embriyolari olur vede doktorlar bunu anlarlar ztn.okadar hasta geliyor.bence ve ozaman az yumurta olustururlar.benim ilk tedavimde embriyolarim kalitesiz oldu.yumurta coktu.buna ragmen selen hanim dozu dusurmek yerine arttirdi.bana guven dedi.

X