ben çift istiyorum ilki negatif sonuclandı.bundan en azından 1i olmassa diğeri tutar belki diye çift istiyorum.transfer günü henüz belli değil ama sanırım 15-20 gün içinde olur.Aslinda ben tek istiyorum.ikiz gebelik riskli diye.ama olumsuz sonuctansa ikiz olsun diyorm.korkuyorymda biyandan.embriyolarin cok uyi dediler cunku.esasen cozuldugunde karar verilir sanirim.senin transferinde yakin ozaman
ben çift istiyorum ilki negatif sonuclandı.bundan en azından 1i olmassa diğeri tutar belki diye çift istiyorum.transfer günü henüz belli değil ama sanırım 15-20 gün içinde olur.
Kızlar bugün iğnelerde 4. Günümdü yumurta sayısı ii denildi ama biraz yavaş büyümüşler sanırım 8 ile 8.5 olmuşlar hep sizce yavaş mı gidiyo kızlar ? Menopur ve gonal f vurulmuştum bugün 4. Gün 300 lük menogona geçtik sanırım bu hızlı büyütecek
Hayırlı olsun size deMerhaba
Bende 41 yaşındayım. Daha önce bu konuda iş yogunlugum nedeni ile hiç denememiz olmadi. Selen hn ile başlamayı planladık. Ancak takvim konusunda yılbaşı sonrası gibi görünüyor. Sizinde gönlünüzdeki olur inşallah
Sağol canım valla rahatladım biraz benim bi önceki tedavimde 12 gün iğne vurulmuştum yavaş büyümüştü ama dozum da düşüktü. Ama bunda Selen hanım hemen doZu artırdı o yüzden umutluyum hayırlısı inşdaha 4.gunun dozunu arttirmislar.mrk etme daha 12.gunde fln opu yapiliyor.son zamanlarda hizli buyuyor ztn.incir flnda yiyebilirsin ek olarak.yumurta gelisimine katkisi var.ama rahat ol sen
Hayırlı olsun size deMerhaba
Bende 41 yaşındayım. Daha önce bu konuda iş yogunlugum nedeni ile hiç denememiz olmadi. Selen hn ile başlamayı planladık. Ancak takvim konusunda yılbaşı sonrası gibi görünüyor. Sizinde gönlünüzdeki olur inşallah
Canlarım yumurtalar çok ii büyüdü dedi Selen hanım nasip olursa pazartesi opu olacak. Çok korkmuştum küçük kalacak yumoşlar diye toplamda on gün iğne vuruldum ii yetiştim sanırım asıl süreç bundan sonra tabi inşallah Mevlam bu kez hepimize nasip eder
Evet canım sağolasın sayı tam vermedi onun üzerinde dedi. Hormonların çok ii taze transfer yapalım dedi ama ben yine de dondurulmuş tercih ettim herşey daha sağlam olsun istiyorumBende 10 gun igne oldum cnm.genelde herkesin oyle.yumurtalarim cok iyi gelisim gostermesine ragmen.senin dozun arttirildi die gereksiz telaslandin bence.hersey normal ilerlemis yani sikinti yok.sayisi bellimi yumoslarn.hadi hayirlisi bakalim
Evet canım sağolasın sayı tam vermedi onun üzerinde dedi. Hormonların çok ii taze transfer yapalım dedi ama ben yine de dondurulmuş tercih ettim herşey daha sağlam olsun istiyorum
Merhaba arakdaslar acaba rapor gecerlimi bu merkezde bilgi verirseniz sevinirim
pazartesi günü transferim yapılcak şuanda bir sorun yok ilaçlara devam ediyorum,inşallah bu sefer tutar.Rahim kalinligina gore adetin 15-20.gunlerinde oluyormus.benim 7.gunum bugun
evet canım sordum 4 embriyoda 1.kalitedeymiş.doktor gebelik olma şansının çok yüksek olduğunu söylüyor ama herzaman tutmama ihtimalide var tabi.bizim ilk deneme de yapılanda 1.kaliteydedi ama tutmadı.3.gün embriyosuydu ve taze olarak yapıldı.zaten farklı tedavi yöntemi olduğundan burayı tercih ettik.embriyolog Sanada dedimi.bu kalanlar masallah cok kaliteli cok iyi durumdalar 1.kalite die.benim ilk tedavimde 2 transfer yaptilar.ikiside 1.kalite dediler
Olumsuz oldu.oyuzden 1.kalite lafinada inanasim gelmiyor.gerci 5.gune gelen embriyo illaki kalitelidir ama
Bugun cem bey e muayeneye gittim kizlarr,ilk adette tejrar gidicem ona gore bqkilicak tedavi surecine ins guzel olur hersey bizim ici
bizde düşünüyoruz orayı bilgi verebilirmisin canım.