Evet canimm..bugun selen hanimm..mujdemi ver dedi..deger isdedigimiz kivama gelmiss...arayacaklar benii..carsamba bi ihtimal dedii...Kan sonucuna goremi karar verilcek yine cnm.insallah olur bu sefer
Evet canimm..bugun selen hanimm..mujdemi ver dedi..deger isdedigimiz kivama gelmiss...arayacaklar benii..carsamba bi ihtimal dedii...
Bende heyecanla başlamak için adeti bekliyorum. Umarım gönlündeki olur.Kızlar ben de selen hanımda muayene oldum herşey çok güzel geçti bu sefer çok umutluyum nasip olursa adetle tedaviye başlıycaz
Evet canimm..bugun selen hanimm..mujdemi ver dedi..deger isdedigimiz kivama gelmiss...arayacaklar benii..carsamba bi ihtimal dedii...
Evet canimm..5. Gun aldilar sivi..sonra dondurdular..sende basliyormussunn hadi bakalim hayirlisi olsunn...gittinmi dr a..Cnm senin embriyolara biyopsi yapilmisti dimi.kacinci gunde yapildi.dondurulmadan oncemi yapildi aceba bu islem
Evet canimm..5. Gun aldilar sivi..sonra dondurdular..sende basliyormussunn hadi bakalim hayirlisi olsunn...gittinmi dr a..
Dualarım ve tüm iyi dileklerim sizinle hayırlı mutlu haberlerinizi bekliyoruz :)Evet simdi ciktim.yarin estrofeme basliyorum.transfer surecine basladik iste.cok az kaldi mutlu sona insallah :)
hoşbuldum :) 11 yumurta toplandı 11 ide tutmuş, bugün 3.gün aradılar bilgi için hepsi duruyo inş 5.günde de bir sorun olmassa dondurucaklar.tedavin hayirli olsun cnm hosgeldin aramiza
Kac yumurta toplandi senin.
bende eurofertili sonrasında araştırdım çok maalesef hep olumsuz şeyler duydum okudum bu sebepten umuta gittik.hepimizin hayırlısı olsun inş,Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Ahanada ayni ben...bende eurofertilden umuta gectim...eurofertilde 3 deneme..simdi 4. Ye umuttayimm
Yumurtalar toplandi hatta 5 ay olcek nerdeyse..ama burda transfer oncesi e2 ye bakiyorlarr..ve benim e2 kullandigim ilaclara ragmen dusuk cikiyor...ve 2 aydir transferim iptalll...
Bakalim yarin yine gidicez umuta nasil bi ypl cizecek bakalimm..
Sanada hakkinda hayirlisii..insallah kavusursun..belkide onumuzdeki donem ayni vakitlere denk gelir..
hoşbuldum :) 11 yumurta toplandı 11 ide tutmuş, bugün 3.gün aradılar bilgi için hepsi duruyo inş 5.günde de bir sorun olmassa dondurucaklar.
Dualarım ve tüm iyi dileklerim sizinle hayırlı mutlu haberlerinizi bekliyoruz :)
Herkezde cok yumos olacak diye bisi yok arkadasim..az doz igne verirler az olur..cok yumurtanin soyle guzwl bi yani oluyor..her yumurta gelisim gostermiyor..mesela klomenle 3 yumurta topladilar diyelim..biri bos cikabilir..digeri dollenemeye bilir...kalitesinin dustugunu sanmiyoeum..yumurta gelistiricilerle vitamin takviyeside yapiliyor..28 yumurta toplandi benden..yumurta cok oldugu icin 5. Gune gitmesini istedik..ve 13 tanesi kaldi elimizde...bu transferde tutmazsa ..bidahaki transferlerde kenardakileri kullanicaz..selam kızlar yumurtanın çok fazla oluşması doğru mu acaba?ne kadar çok oluşursa o kadar kalitesi az oluyor diyorlar da ilaçsız tüp bebek dedikleri şeyi yaptırmak daha mantıklı geldi sanki.yada aşılamada klomen tedavisiyle iki üç yumurta oluşuyor ya hani onları toplayıp tüp bebeğe geçilmesi olur mu sizce?
ben cem beye sormustum.yumurta cok olunca kaliteside dusuyormudur diye.oyle bir sey yok dedi.eger oyle olsa selen hanim ben bazi hastalardan 50 tane topluyorum dedi.okadar yumurta olusturmazlar yoksa.selam kızlar yumurtanın çok fazla oluşması doğru mu acaba?ne kadar çok oluşursa o kadar kalitesi az oluyor diyorlar da ilaçsız tüp bebek dedikleri şeyi yaptırmak daha mantıklı geldi sanki.yada aşılamada klomen tedavisiyle iki üç yumurta oluşuyor ya hani onları toplayıp tüp bebeğe geçilmesi olur mu sizce?
Herkezde cok yumos olacak diye bisi yok arkadasim..az doz igne verirler az olur..cok yumurtanin soyle guzwl bi yani oluyor..her yumurta gelisim gostermiyor..mesela klomenle 3 yumurta topladilar diyelim..biri bos cikabilir..digeri dollenemeye bilir...kalitesinin dustugunu sanmiyoeum..yumurta gelistiricilerle vitamin takviyeside yapiliyor..28 yumurta toplandi benden..yumurta cok oldugu icin 5. Gune gitmesini istedik..ve 13 tanesi kaldi elimizde...bu transferde tutmazsa ..bidahaki transferlerde kenardakileri kullanicaz..
bende şöyle duydum mesela 7 8 yumurta toplanırsa 2 3 tanesinin döllenme ihtimali daha fazla oluyormuş.25ler 30lar 50ler yumurtanın kalitesiz olması riskini daha çok arttırıyormuş.herkes birşey söylüyor.insan kime güveneceğini şaşıyor