- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
Arkadaşlar merhaba, dün yumurtalarım toplandı, 7 adet. Bugun aradılar 5 tanesi geçerliymiş bunun da 3 tanesi döllenmiş. Yaşdan dolayı genetik teste tabi tutacaklar, bu da sanırım 5. Günde oluyormuş, bununla ilgili deneyimi ya da bilgisi olan var mı acaba aramızda?
ben yaptırdım yeni, 5, güne 2 sağlıklı kaldı, ctesi transfer oldu. yaş 37, hayırlısını diliyorumArkadaşlar merhaba, dün yumurtalarım toplandı, 7 adet. Bugun aradılar 5 tanesi geçerliymiş bunun da 3 tanesi döllenmiş. Yaşdan dolayı genetik teste tabi tutacaklar, bu da sanırım 5. Günde oluyormuş, bununla ilgili deneyimi ya da bilgisi olan var mı acaba aramızda?
Kanada bir şey sorabilir miyim test ne kadar zamanda sonuçlandı ve ne zaman transfer yapıldı?ben yaptırdım yeni, 5, güne 2 sağlıklı kaldı, ctesi transfer oldu. yaş 37, hayırlısını diliyorum
yumurtalar ptesi toplanmıştı, ctesi transfer oldu.Kanada bir şey sorabilir miyim test ne kadar zamanda sonuçlandı ve ne zaman transfer yapıldı?
Testin bu kadar çabuk sonuçlandığını bilmiyordum... Sana da hayırlı olsun, güzel haberlerini alırız umarımyumurtalar ptesi toplanmıştı, ctesi transfer oldu.
Sanırım farklı bir testten bahsediyoruz ben bugun konuştum, test sonucu min 3 haftada çıkıyormuşyumurtalar ptesi toplanmıştı, ctesi transfer oldu.
Arkadaşlar merhaba, dün yumurtalarım toplandı, 7 adet. Bugun aradılar 5 tanesi geçerliymiş bunun da 3 tanesi döllenmiş. Yaşdan dolayı genetik teste tabi tutacaklar, bu da sanırım 5. Günde oluyormuş, bununla ilgili deneyimi ya da bilgisi olan var mı acaba aramızda?
Aslında ben de pgt sanıyordum ama yurtdışına gönderilen bir testmiş bu ve min 3 haftada sonuçlanırmışben embriyo genetiğine bakılacak diye anladım sizi, bnm embriyoların genetiğine bakıldı. pgt ile. Ama size başka yöntem uygulancaksa bilmiyorum. ayrıyeten banada genetik araştırma yapılmıştı pıhtılaşma ve diğer genetikler için onlar uzun tabiiki. pıhtılaşma 15-20 gün arası, ayrıntılı genetik 2 ay civarı sonuçlanıyor
sizinki cgh denilen yöntem sanırsam, umarım herşey yolunda giderAslında ben de pgt sanıyordum ama yurtdışına gönderilen bir testmiş bu ve min 3 haftada sonuçlanırmış
Bilmiyorum belki de, cumartesi belli olacak bakalımsizinki cgh denilen yöntem sanırsam, umarım herşey yolunda gider
Bilmiyorum belki de, cumartesi belli olacak bakalım
Davve bu bizim ilk deneyimimiz, pazartesi günü yumurta toplama yapıldı, cumartesi günü embriyoların 5. Günü olacak durumlarına bakılıp genetik testi yapılacak. Dolayısıyla şu ana kadar fazla bir deneyimimiz olmadı ama çok sistemli bir yer, herkes güleryüzlü. Laboratuvarı için hep çok güzel şeyler okudum ama. Tüm son sistem uygulamaları yapıyorlar. Dilerim senin için de hayırlı uğurlu olurhakkınzda hayırlısı olur inşallah,merkezden memnun kaldınız mı bizde 5.denememizi burda yapmayı düşünoruz bilgi vermisin. laborutuvar nasıl
Davve bu bizim ilk deneyimimiz, pazartesi günü yumurta toplama yapıldı, cumartesi günü embriyoların 5. Günü olacak durumlarına bakılıp genetik testi yapılacak. Dolayısıyla şu ana kadar fazla bir deneyimimiz olmadı ama çok sistemli bir yer, herkes güleryüzlü. Laboratuvarı için hep çok güzel şeyler okudum ama. Tüm son sistem uygulamaları yapıyorlar. Dilerim senin için de hayırlı uğurlu olur
Selam arkadaşlar, embriyolog aradı, 3 embriyomuzdan 2 si 5. Güne yani bugune ulaşmış, fakat genetik test yapmak için gereken hücre sayısı artmamış. Embriyonun kalitesiyle ilgili bir durum bu sanırım. Yarına kadar vaktimiz olduğunu söyledi, yarın ki embriyo gelişimine göre doktorunuzla karar verilir dedi. Doktorumuz da yarın istediğimiz seviyeye gelirse transferi planlarız aksi takdirde transferi iptal ederiz dedi. Çok ümitliydim açıkçası ne diyelim hayırlısı
İnşallahBazen embriyolar 5.gunde bazende 6.gunde blastokist seviyesine ulasabiliyor.belkide 6.gunde ulasicaktir.hayirlisi bakalim ins olur.
Canım test yaptın mı tekrarBazen embriyolar 5.gunde bazende 6.gunde blastokist seviyesine ulasabiliyor.belkide 6.gunde ulasicaktir.hayirlisi bakalim ins olur.
Evet negatif.deger 0 landi.Canım test yaptın mı tekrar
Aaa bilmiyodum canım çok üzüldüm ya senden umutluydum baya ama olsun vardır bunda da bi hayır napalım. Donmuşlarla deniycen mi hemenEvet negatif.deger 0 landi.
Aaa bilmiyodum canım çok üzüldüm ya senden umutluydum baya ama olsun vardır bunda da bi hayır napalım. Donmuşlarla deniycen mi hemen