- 19 Ağustos 2015
- 51
- 12
- 51
Canım cok gecmiş olsun insanın merkezi sevmesi önmli soguduysan bi kere bosver hem selen hnm hastanın durumuna göre transfer ediyo diye biliyorum bazen taze transfer bazende dondurup bi ay sonra transfer ediyo ama bn dondurup deneyeceğimCanım ben de pko var eşimin de morfoloji yüzde 2. Benim de yumurtalar bu yüzden tedavide yavaş büyüdü 5 tane toplandı ama 5 i de kaliteliydi hepsi döllenmişti. 3. Gün transferim yapıldı kalanlar da devam etmemiş donduramadık yani. Ama kafamda hep soru işaretleri oldu. İkinciyi denemek için gittim histeroskopi yapalım bakalım dedi. Yapışıklık ve polip varmış. Hemen bu adetle deneyelim dedi ama nedense soğudum ordan hemen arayışa girdim. Bahçeci hep aklımdaydı fulya mı umut mu derken umutta karar kıldık. Şişli memorial süper diyolar ama ne bilim bi kere memorialden soğudum ya hiç gidesim gelmiyo. Şimdi hiç zaman kaybetmeden denemek istiyorum. Selen hanım hep dondurarak mı transfer yapıyo taze transfer yapmıyo mu hiç ya
Çok sağol canım bence de iyi olacaksa ne gerekliyse yapılsın . Dondurulduğu zaman transfer yapılacak ay ne gibi bir yol izleniyo peki canımCanım cok gecmiş olsun insanın merkezi sevmesi önmli soguduysan bi kere bosver hem selen hnm hastanın durumuna göre transfer ediyo diye biliyorum bazen taze transfer bazende dondurup bi ay sonra transfer ediyo ama bn dondurup deneyeceğim
Canım ben de pko var eşimin de morfoloji yüzde 2. Benim de yumurtalar bu yüzden tedavide yavaş büyüdü 5 tane toplandı ama 5 i de kaliteliydi hepsi döllenmişti. 3. Gün transferim yapıldı kalanlar da devam etmemiş donduramadık yani. Ama kafamda hep soru işaretleri oldu. İkinciyi denemek için gittim histeroskopi yapalım bakalım dedi. Yapışıklık ve polip varmış. Hemen bu adetle deneyelim dedi ama nedense soğudum ordan hemen arayışa girdim. Bahçeci hep aklımdaydı fulya mı umut mu derken umutta karar kıldık. Şişli memorial süper diyolar ama ne bilim bi kere memorialden soğudum ya hiç gidesim gelmiyo. Şimdi hiç zaman kaybetmeden denemek istiyorum. Selen hanım hep dondurarak mı transfer yapıyo taze transfer yapmıyo mu hiç ya
Vaayyy 18 yumurta cok iyi sayı canım umarım hepsi 5.gune gider dondurursunuz daha sonrası için
Hadi gozun aydin..simdiden sonrasi tatli bekleyiss...hergun onlarin gelistiklerini duyacaksin..yani 5 gun ins..
Bendende 28 toplandi sislik bendede oldu..hele opudan 3 gun sonra su topladi karnim..bolll su ic...ve booll protein...10 gune gecti...
Sen ne asamadasin cnmVaayyy 18 yumurta cok iyi sayı canım umarım hepsi 5.gune gider dondurursunuz daha sonrası için
Canım pko var ama kilo da var benim artık bundan dolayı mı yoksa düşük doz iğne ile başladığı için öü bilmiyorum yumurtalar yavaş büyüdü ve az oldu artık niye bilemiyorum canım.30 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim canım. Eşimden dolayı maalesef bayan doktora gitmek zorundayım. Baktığım zaman da fulyadakü bayanlarla selen hanım arasında bi fark görmediğim için avrupa yakasını tercih ettim canım. Gerçi geçen hafta rahimdeki yapışıklık açıldı ve polipler alındı bu sefer tedavi farklı olur diye düşünüyorum inşallah.Taze transferde yapiyor o senin durumuna gore.pko oldugun halde neden yumurtan az cikmis anlamadim.kac yasindasin?yumurtan cok olursa selen hanim donduruyor.cunku yumurta cok olunca 5.gune kadar bekleyip o riski alabiliyor.birde ohss riski oldugu icin.ama 5 yumurtayla fln taze yapar bence.sisli memoriali bende duydum.ama orda farkli farkli doktorlar denk geliyormus muaynede.tek 1 doktorda tedavi olmuyormussun.butun doktorlarla durumun degerlendiriliyormus hergun toplanti yapilip.sonra seni ariyorlarmis iste ilac dozun su die.benim kafamida bu karistirmisti ozaman.selen hanimi tercih ettim.birde raporlu yaptirdik biz.orda gecmiyormus sadce 1000 tl indirim varmis oyuzden burasi oldu yani.ha birde selen hanim ben ilk denememi sisli memorialde yaptirdim sanmis.orayada bi laf soyleyemem orasida cok iyi bir labaratuvar dedi.birde durumumuzda ayni bende de pko var.esimdede morfoloji yuzde 1, hareket sayi butun problemler var yani.ayni durumdayiz.egerki raporlu yapturmiycaksan.bahceci fulyada erbil yagmur beylede gorus derim.merkezin en yuksek gebelik oranina sahip doktoruymus die duydum
Canım pko var ama kilo da var benim artık bundan dolayı mı yoksa düşük doz iğne ile başladığı için öü bilmiyorum yumurtalar yavaş büyüdü ve az oldu artık niye bilemiyorum canım.30 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim canım. Eşimden dolayı maalesef bayan doktora gitmek zorundayım. Baktığım zaman da fulyadakü bayanlarla selen hanım arasında bi fark görmediğim için avrupa yakasını tercih ettim canım. Gerçi geçen hafta rahimdeki yapışıklık açıldı ve polipler alındı bu sefer tedavi farklı olur diye düşünüyorum inşallah.
Canım bana da pko lusun ohs olabilirsin dikkat etcez dedi 75 gonalf 75 menogon vuruldum baya bi zaman sonra yavaş gidiyo dedi 100 e çıkardı ama bence çok düşük başlamştı zaten kafama takılan çok şey olmuştu bu da bi tanesiydi mesela neyse nasip 2. Ye olur inşallah diyorum napimYasinda ileri degilmis bende 28 yasindayim.yumurta cok olusuyor allahtan.dozun kacti gonalf mi kullandin.valla ben ilk tedavimde gonalf 125 kullandim 23 yumurta olustu.selen hanimda 225 oldm.sonra 150 oldm bi kac gunde birde ekstra menopur kullandirdi 75lik ayni anda selen hanim. baya ilac kullandm yani 21 yumurta cikti.50 tane toplariz heralde diodu bana cunku bu sefer 2 kati doz kullandm.21e sasirdim ama sormaya firsatim olmadi daha.soylediginden az cikti.opudan sonra kayseriye geldik.artik adette transfer icin gittigimde sorcam
Canım bana da pko lusun ohs olabilirsin dikkat etcez dedi 75 gonalf 75 menogon vuruldum baya bi zaman sonra yavaş gidiyo dedi 100 e çıkardı ama bence çok düşük başlamştı zaten kafama takılan çok şey olmuştu bu da bi tanesiydi mesela neyse nasip 2. Ye olur inşallah diyorum napim
Amin canım inşallah yok canım trabzonda yaşıyorum. Cuma muayenem var biz de en kısa zamanda pozitifi görürüz inşallah. Senin de 2. Denemen mi canımBencede cok dusuk kalmis dozun.ztn yumurta cok olmasi onemli.hayirlisi ins bu sefer pozitif aliriz hepimizde .ankaradami oturuyorsun
Amin canım inşallah yok canım trabzonda yaşıyorum. Cuma muayenem var biz de en kısa zamanda pozitifi görürüz inşallah. Senin de 2. Denemen mi canım
Amin canım valla çok akraba var ama nerdeyse bir ay sürecek birinde rahat edemiyo insan. Ben merkeze yakın günlük kiralık evlerden kiralıycam.bu sefer kafam ve bedenim rahat olması için herşeyi yapıcam o yüzden taze transfer olsa hemen biter diğer türlü git gel olacak ama hangisi hayırlısı olacaksa o olsun tabikiEvet 2.deneme sehir disindan gelmekte zor oluyor.allah yardimcimiz olsun
Amin canım valla çok akraba var ama nerdeyse bir ay sürecek birinde rahat edemiyo insan. Ben merkeze yakın günlük kiralık evlerden kiralıycam.bu sefer kafam ve bedenim rahat olması için herşeyi yapıcam o yüzden taze transfer olsa hemen biter diğer türlü git gel olacak ama hangisi hayırlısı olacaksa o olsun tabiki
Yakınlarda pnsiyonda da kalabilirsin cnm git gel yapmak zor olursaturkuaz_3838 .!.:Yumurta toplama surecine kadar toplam 5 kere gidip geliniyor.12 gun suruyor.donmus transferde.taze transfer yapmaz bence sana.eger trabzondan direk ucus varsa.ucakla git gel daha mantikli.ben oyle yapicam bu sefer.transfer surecinde ucakla gidip gelcem.3 kere gelirsin dedi selen hanim.belki transfer gunu 1 2 gun kalirim.yolculuk yapamazsam
Ahanada ayni ben...bende eurofertilden umuta gectim...eurofertilde 3 deneme..simdi 4. Ye umuttayimmHerkese selam.bizde 2.tüp bebek denememizi umut tüp bebekde yapıyoruz,bu ay tedavimiz başladı 10 .günümdü bugün yumurtalarım toplandı.ilk denememiz eurofertilde oldu negatif sonuclandı fakat hiç memnun kalmadık.ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.şuan cem beyle tedavi sürecimiz devam ediyor kendisi çok iyi ayrıca merkezden de memnunuz olumsuz sonuç alsakda burda devam edeceğiz.bir sorun çıkmazsa 1 ay sonra çift embriyo transfer yapılacak.Allah isteyen herkese nasip etsin.gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç özellikle biz bayanlar için çok yorucu.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kizlarr..ne alemdesinizz...bu ara ne kadar bos burasi..merkez doluyduda..hic buraya gelen yoksanirim..bana dua edin...carsamba transferim olacak bi aksilik cikmazsaaaa...
Herkese selam.bizde 2.tüp bebek denememizi umut tüp bebekde yapıyoruz,bu ay tedavimiz başladı 10 .günümdü bugün yumurtalarım toplandı.ilk denememiz eurofertilde oldu negatif sonuclandı fakat hiç memnun kalmadık.ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.şuan cem beyle tedavi sürecimiz devam ediyor kendisi çok iyi ayrıca merkezden de memnunuz olumsuz sonuç alsakda burda devam edeceğiz.bir sorun çıkmazsa 1 ay sonra çift embriyo transfer yapılacak.Allah isteyen herkese nasip etsin.gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç özellikle biz bayanlar için çok yorucu.Allah hepimizin yardımcısı olsun.