- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
Ben anlamamış olabilirim:) Biraz şoktaydım da.... 10 gün boyunca her gün iğne vuruluyor ve sonrasında transfer oluyor yanlış anlamadıysam değil mi? Bu benim geç kalmış bir çocuk edinme kararım ve ilk denemem. Her şey biraz karışık ve korkutucu geliyor. Teşekkürler cevabına.
Umuttamı yaptın CNM 3 denemenide?Gen tahlili kromozom analizimi?kromozom analiziyse Yapılıyor devlette.ama ben 1 yılda yaptırdım onu.8 ay sonraya randevu verdiler.sonuç fln derken 1 yıl sürdü.yaptırcağın yere göre değişiyordur illaki ama uzun Sürüyor.oyüzden hiç beklemeden git yani yaptıracaksan.özelde hızlı veriliyormuş ama Pahalı diye biliyorum.embriyoların kalitelimiydi peki? Kaliteli olupta tutunamadıysa oyüzden belki histereskopi istenmiştir.rahim filmi çektirdinmi?Merhaba ben 3 denem yaptim bir yil icinde ucude negatif benimde esimde sperm sorunu var doktorum simdi gen testleri istedi birde histereskop cektirmemi istedi cok bunalimdayim ne yapacagimi bilmiyorum bu tahlileri devlete yapabilirmiyim yoksa ozeldemi yapmam lazim bana yardim edebilirmisiniz rica etsem
Maddi manevi olarak cok yiprandik simdi hangisini yapsam biraz daha beklesemmi bilmiyorumEvet rahim filmi cektirdim embriyolarim besinci gun embriyosuydu medicana da yaptirdim
Kanuni hastanesinde ücretsiz ve 2 haftada çıkıyor gittiğinde genetik bölüme direk git hemen alıyorlarMerhaba ben 3 denem yaptim bir yil icinde ucude negatif benimde esimde sperm sorunu var doktorum simdi gen testleri istedi birde histereskop cektirmemi istedi cok bunalimdayim ne yapacagimi bilmiyorum bu tahlileri devlete yapabilirmiyim yoksa ozeldemi yapmam lazim bana yardim edebilirmisiniz rica etsem
Hmmm Ozaman embriyolar kaliteliydi.histeroskopi yaptır ozaman CNM.birde dondurulmuş denemediyseniz dondurulmuş transfer dene.hayırlısı olsun hakkında.allah yardımcımız olsun.Evet rahim filmi cektirdim embriyolarim besinci gun embriyosuydu medicana da yaptirdim
Maddi mann
Maddi manevi olarak cok yiprandik simdi hangisini yapsam biraz daha beklesemmi bilmiyorum
Cok tesekkur ederim dondurulmusta denedim olmadiHmmm Ozaman embriyolar kaliteliydi.histeroskopi yaptır ozaman CNM.birde dondurulmuş denemediyseniz dondurulmuş transfer dene.hayırlısı olsun hakkında.allah yardımcımız olsun.
Randevu almama gerek yokmuKanuni hastanesinde ücretsiz ve 2 haftada çıkıyor gittiğinde genetik bölüme direk git hemen alıyorlar
Bence hem tahlillerini yaptır beklediğin sürede ne gerekiyorsa.tedavidede embriyolarına Cgh yaptır.belki genetiğinde sıkıntı vardır embriyoların.kalitelileri transfer ettirirsin enazından.Cok tesekkur ederim dondurulmusta denedim olmadi
İstersen al ama biz almadan gittik boştu sen yine de al ne olur ne olmazRandevu almama gerek yokmu
Evet 10 veya 12 gün yumurtalıklarının verdiği cvba göre değişir CNM.igneyle yumurtaların büyütüldükten sonra.yumurtaların toplanıyor.taze transfer yapılacaksa embriyonun durumuna göre yumurtaların toplandıktan sonra 3.gün veya 5.gün transfer Yapılıyor.ama muhtemelen taze transfer yapılmaz.o senin durumuna bağlı.bana mesela Donmuş transfer olucak.ve Selen hanım gördüğüm kadarıyla çoğunlukla Donmuş transfer yapıyor.dondurulmuş oluncada yumurta toplamadan 1 veya 2 ay sonra rahimin durumuna göre iyi durumdaysa transfer Yapılıyor.yani buşekilde daha başarılı olduğu söyleniyor açıkçası rahim kendini toparlamış oluyor.
Sizinki ne aşamada?
Başlangıçta adetin ikinci günü ne işlem yapılıyor bir günde bitiyor mu
Evet tekrar herkese merhaba.Ben 38 yaşındayım.2kez aşılama 2.kezde tüp bebek deneyimim umut tüp bebekte cem çelikle beraber yaşadık.Bugün kan testi ile negatif olduğunu öğrendim.O kadar çok yoruldumki daha denemeyi düşünmüyorum.Umarım allah herkesin gönlüne göre verir.Herkese bol şanslar.