Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Evet 10 veya 12 gün yumurtalıklarının verdiği cvba göre değişir CNM.igneyle yumurtaların büyütüldükten sonra.yumurtaların toplanıyor.taze transfer yapılacaksa embriyonun durumuna göre yumurtaların toplandıktan sonra 3.gün veya 5.gün transfer Yapılıyor.ama muhtemelen taze transfer yapılmaz.o senin durumuna bağlı.bana mesela Donmuş transfer olucak.ve Selen hanım gördüğüm kadarıyla çoğunlukla Donmuş transfer yapıyor.dondurulmuş oluncada yumurta toplamadan 1 veya 2 ay sonra rahimin durumuna göre iyi durumdaysa transfer Yapılıyor.yani buşekilde daha başarılı olduğu söyleniyor açıkçası rahim kendini toparlamış oluyor.

Merhaba ben 3 denem yaptim bir yil icinde ucude negatif benimde esimde sperm sorunu var doktorum simdi gen testleri istedi birde histereskop cektirmemi istedi cok bunalimdayim ne yapacagimi bilmiyorum bu tahlileri devlete yapabilirmiyim yoksa ozeldemi yapmam lazim bana yardim edebilirmisiniz rica etsem

Umuttamı yaptın CNM 3 denemenide?Gen tahlili kromozom analizimi?kromozom analiziyse Yapılıyor devlette.ama ben 1 yılda yaptırdım onu.8 ay sonraya randevu verdiler.sonuç fln derken 1 yıl sürdü.yaptırcağın yere göre değişiyordur illaki ama uzun Sürüyor.oyüzden hiç beklemeden git yani yaptıracaksan.özelde hızlı veriliyormuş ama Pahalı diye biliyorum.embriyoların kalitelimiydi peki? Kaliteli olupta tutunamadıysa oyüzden belki histereskopi istenmiştir.rahim filmi çektirdinmi?

Kanuni hastanesinde ücretsiz ve 2 haftada çıkıyor gittiğinde genetik bölüme direk git hemen alıyorlar

Sizinki ne aşamada?

Başlangıçta adetin ikinci günü ne işlem yapılıyor bir günde bitiyor mu

O herkesin durumuna gore ve elinde bulundurdugun tahlillere gore degisiyordur.ancak genel olarak oncelikle muaynen yapiliyor.nasilnbir tedavi izlenmeli o konusuluyor hastanin durumuna gore.ona gore ilac receten yaziliyor.ilaclarini aliyorsun ve ignelerini vurmaya basliyorsun.3_4 gunde bir muayneye gidiyorsun.ona gore ilac dozlarin dusuruluyor veya arttiriliyor.12 gun fln surer dediler.yumurta toplama islemi.bende 2.muaynemi oldum bugun

Aynen canım adetliyken yumurta toplanmaz tedavin o zaman baslayacakdır yumurtalar olgunlaşır iğne olursun iğneden 36 saat sonra opu yapılır hayırlı olsun tedavin şimdiden

Evet tekrar herkese merhaba.Ben 38 yaşındayım.2kez aşılama 2.kezde tüp bebek deneyimim umut tüp bebekte cem çelikle beraber yaşadık.Bugün kan testi ile negatif olduğunu öğrendim.O kadar çok yoruldumki daha denemeyi düşünmüyorum.Umarım allah herkesin gönlüne göre verir.Herkese bol şanslar.

Allah yardimciniz olsun.dondurulmus embriyonuz kalmadimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…