3 tane çıkmıştı 3ünüde denedik yine olmadı.Allah yardimciniz olsun.dondurulmus embriyonuz kalmadimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tane çıkmıştı 3ünüde denedik yine olmadı.Allah yardimciniz olsun.dondurulmus embriyonuz kalmadimi
Kontrolünüz nasıl geçtiBende sali gunu ignelere basladim.cumartesi kontrolum var.
Guzel hersey yolunda dedi selen hanim.yarn yine kontrolum var.pazar gunu opu olcak ins hayirlisiyla.Kontrolünüz nasıl geçti
Hadi bakalim az kalmiss...cok sukur...konaklamayi nasil yatin istanbuldamisin hala...Guzel hersey yolunda dedi selen hanim.yarn yine kontrolum var.pazar gunu opu olcak ins hayirlisiyla.
Hadi bakalim az kalmiss...cok sukur...konaklamayi nasil yatin istanbuldamisin hala...
Benimde persembe randevum bakalim neler dicek..
İnşallah gönlünüzdeki olur heyecaninizda güzel bir anı olarak kalır
Heyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah herşey yolundadırGuzel hersey yolunda dedi selen hanim.yarn yine kontrolum var.pazar gunu opu olcak ins hayirlisiyla.
Hadi gozun aydin..simdiden sonrasi tatli bekleyiss...hergun onlarin gelistiklerini duyacaksin..yani 5 gun ins..Bugun yumurtalarm toplandi arkadaslar 21 taneymis.yarnda kalitesi hakkinda ariycaklarmis.karnim sisti biraz rahatsizim.
Cok iyi toplanmış yumurtan ekstra bişey yaptın mı yumurtan cogalsın diye bize önerebilecegin bişey var mı canım?Hadi gozun aydin..simdiden sonrasi tatli bekleyiss...hergun onlarin gelistiklerini duyacaksin..yani 5 gun ins..
Bendende 28 toplandi sislik bendede oldu..hele opudan 3 gun sonra su topladi karnim..bolll su ic...ve booll protein...10 gune gecti...
Bugun aradilar 21 yumurtadan 18 olgun cikmis.16 si dollenmis.birde ben ohss olcam die korkuyorum.hafif belirtiler var cunku.nefes alirken karnim agriyo zorlaniyorum biraz.karnimda sis.okadar suruyomu ya 10 gun.benim ilk tedavim baska bir yerdeydi.23 yumurta toplandi.uyandigimda hafif agri vardi.sonra karnim bile sismedi.bu sefer cok zorlaniyorum yururken filan.yemek yedikten sonra asiri siskinlik oluyor.Hadi gozun aydin..simdiden sonrasi tatli bekleyiss...hergun onlarin gelistiklerini duyacaksin..yani 5 gun ins..
Bendende 28 toplandi sislik bendede oldu..hele opudan 3 gun sonra su topladi karnim..bolll su ic...ve booll protein...10 gune gecti...
Cok iyi toplanmış yumurtan ekstra bişey yaptın mı yumurtan cogalsın diye bize önerebilecegin bişey var mı canım?
Bugun aradilar 21 yumurtadan 18 olgun cikmis.16 si dollenmis.birde ben ohss olcam die korkuyorum.hafif belirtiler var cunku.nefes alirken karnim agriyo zorlaniyorum biraz.karnimda sis.okadar suruyomu ya 10 gun.benim ilk tedavim baska bir yerdeydi.23 yumurta toplandi.uyandigimda hafif agri vardi.sonra karnim bile sismedi.bu sefer cok zorlaniyorum yururken filan.yemek yedikten sonra asiri siskinlik oluyor.
Yok canim farkli bisi yapmadim..bende pko var birazda ondan bukadar cok oldu...ne kullandim yazayim...yumurta kalitesini arttirmak icin...gunde 1 glukofen...infolik...previt pozitive vitamin...d3 vitamin..ve verilen ignelerr...bukadar..
Canim ben oncesinde daha agir atlatmisdimm...bu seferki biraz daha hafifdi ohss .. yapabilecegin teksey bool su ic..ve protein tuket...ben esasopudan 4 gun sonra fena oldum..nefes zor aliyordumm..sukur gecti..once agrilarr...sonrada yavas yavas sislik...
Son karar ne dondurulacakmi embriyolarr??
Merhaba kızlar ben de 2. Deneme için Selen hanımdan cuma günü randevu aldım. İlk denemem memorial ankarada oldu ama memnun kalmadım. Burda çok ii yorumlar okudum inşallah iyi olur
Canım ben de pko var eşimin de morfoloji yüzde 2. Benim de yumurtalar bu yüzden tedavide yavaş büyüdü 5 tane toplandı ama 5 i de kaliteliydi hepsi döllenmişti. 3. Gün transferim yapıldı kalanlar da devam etmemiş donduramadık yani. Ama kafamda hep soru işaretleri oldu. İkinciyi denemek için gittim histeroskopi yapalım bakalım dedi. Yapışıklık ve polip varmış. Hemen bu adetle deneyelim dedi ama nedense soğudum ordan hemen arayışa girdim. Bahçeci hep aklımdaydı fulya mı umut mu derken umutta karar kıldık. Şişli memorial süper diyolar ama ne bilim bi kere memorialden soğudum ya hiç gidesim gelmiyo. Şimdi hiç zaman kaybetmeden denemek istiyorum. Selen hanım hep dondurarak mı transfer yapıyo taze transfer yapmıyo mu hiç yaBenimde ilk denemem memorial kayserideydi.14 embriyodan sadece 2 embriyom kaldi.3.gune onlarda tutmadi dondurcak bile kalmamisti.burda bugun 3.gun aradilar ve 14 tanesi iyi durumda dediler.demekki diyorum fark var.sizin sorun neydi aceba
Vaayyy 18 yumurta cok iyi sayı canım umarım hepsi 5.gune gider dondurursunuz daha sonrası içinBugun aradilar 21 yumurtadan 18 olgun cikmis.16 si dollenmis.birde ben ohss olcam die korkuyorum.hafif belirtiler var cunku.nefes alirken karnim agriyo zorlaniyorum biraz.karnimda sis.okadar suruyomu ya 10 gun.benim ilk tedavim baska bir yerdeydi.23 yumurta toplandi.uyandigimda hafif agri vardi.sonra karnim bile sismedi.bu sefer cok zorlaniyorum yururken filan.yemek yedikten sonra asiri siskinlik oluyor.