Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Masallah darisi basimiza ins.problem neydi aceba sizde?
Canım bizim azospermi sorunumuz vardı eşim. Tese ameliyatı oldu şimdi hamileyim ikizlerime allahin izniyle az kaldı. Hala takibimi selen hanımda yapıyorum ben tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. Ayrıca benim transferim tek embriyo oldu ama ikiz oldu embriyo bölünmüş sık olan birsey değilmiş şansıma allahım yüzümü güldürdü

Kizlar benim yumoslar toplandi..bu ay dondurulacak bidahaki ay trasnfer olacak..karnim sisdi 2 gundur biraz rahatsizimm..

s.a canlar öncelikle tüm bebek hasreti cekenlere RABBİM eli ayagı düzgün hayrlı evlat versin dileklerimi sunuyorum RABBİM kimseyi evlat ateşiyle yakmasın ne olur ank da hangi tüp bebk merkezi iyi bilen varmı nolur yardım

Ewet tasindi gayet guzel ama 1 ay oldu hala yerlesemediler s.bakanligina takilan prosedurler var sanirim. Randevular allak bullak ve bu yuzden cok sinirliyim... yeni basliycak olan arkadasslara tavsiyem onumuzdeki ay falan baslayinnn

Ben varim diyebilirim canim gerci mutlu sona ulastim cok sukur ama dr'um 12. Haftaya kadar takipte olacak.
Rabbim kucagina almayoda nasip etsin..gozun aydinn...

Ben daha basindayim..beklemeler bitmedii..yumurta olacakmi..kaliteli cikacakmi..emriyo olacakmi bekle..gelisecekmi bekle...

Simdide yurt disina genetige gitti onu bekliyoruz..

Donduruldu benimkiler..adet olmayi bekliyorum...bakalim transfer olacakmi bu ay onuda beklee...

Pozitif haberi aldikdan sonra yine takibe cagiriyormu dr lar...??

Herkese slm
19 Ağustos'ta sezeryanla oğlumuzu kucağımıza aldık Allah'a cok sukur 12 sene sonra gelen mucizem artık kollarımda Allah herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Ben yurtdışında kalıyorum Selen hanima bilgi vermek için mesaj gonderdim mesajımı gordugu halde tenazul edipte cevap bile vermedi oysaki 4 tedavim orda gecti(

kızlar selammmm umutta ücretsiz kısırlık muayenesi varmış randevu aldım haftaya cem beyle görüşmeye gidicem cem beyde muayne olan var mı nasıl bi doktor lütfen bana yardımcı olun...

Selam, ben Selen Hanım'ın hastasıyım. Ama Cem beyin bir çok hastası ile sohpet ettim ve hepsi de çok memnundu. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

[QUOTEbende angumeli, post: 42335298, member: 699885"]kızlar selammmm umutta ücretsiz kısırlık muayenesi varmış randevu aldım haftaya cem beyle görüşmeye gidicem cem beyde muayne olan var mı nasıl bi doktor lütfen bana yardımcı olun...[/QUOTE]
Canim bende umutta tedavi oldum gercekten iyi bi merkez icib rahat olsun emin ellerdesin yani insallah bu heycanin güzel heycanlara dönüşür

Evet canim gebelik haberini alincada ilk 3 ay takipte kaliyorlar ama kan testimi yaptim gebeyim dedigin anda 250 tl muayene ucretinide hemen geciriyolar ki bu cok sacma. Diger merkezlerde kalp atisi duyulana kadar ucretsizz muayene var.

kızlar selammmm umutta ücretsiz kısırlık muayenesi varmış randevu aldım haftaya cem beyle görüşmeye gidicem cem beyde muayne olan var mı nasıl bi doktor lütfen bana yardımcı olun...
Canim ben topikteki en taze cem bey hastasiyim sanirim. Tedavimiz cem bey ile oldu kendisinden gayet memnunum ve sonucumuzzda ilk denemede pozitif.. darisi basina olsun insallah.. emin ellerdesin icin rahat olsun

Tasinma ve sonrasinda klinigun yasadiģii sorunlar nedeniyle bir sure muayenr kabulu yapamadilar baska subede takibe devam ettiler vs vs ustelik cem beyde yurtdisindaydi sanirim tum yuk selen hanimdaydi. Iyi niyetimle yogunluktan dolaui donus yapamamis oldugunu dusunuyorum canim yoksa gercekten hos diil durum. Bu arada hayirli ugurlu olsun darisi bizlerin basina.. hepimiz evlat kokusunu doya doya icimize cekelim

[QUOTE="agresifportakal, post: 42386767, member: 286569"t canim gebelik haberini alincada ilk 3 ay takipte kaliyorlar ama kan testimi yaptim gebeyim dedigin anda 250 tl muayene ucretinide hemen geciriyolar ki bu cok sacma. Diger merkezlerde kalp atisi duyulana kadar ucretsizz muayene var.

Canim ben topikteki en taze cem bey hastasiyim sanirim. Tedavimiz cem bey ile oldu kendisinden gayet memnunum ve sonucumuzzda ilk denemede pozitif.. darisi basina olsun insallah.. emin ellerdesin icin rahat olsun[/QUOTE]
Cok saol canimm icimi rahatlattin insallah banada nasip olur kaçıncı ayindasin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…