Senin sonucun ne oldu canım doktorun kimdi memnun kaldın mi kliniktenSlm kizlar
Tedaviniz bittikten sonra negatif yada positiv sonuc alanlar klinik sizi hic arayıp sordumu durumunuzu Öğrenmek için. ? Bizi hic aramadilarda merak ettim:)))
Senin sonucun ne oldu canım doktorun kimdi memnun kaldın mi klinikten
Oy maşallah Allâh sağsalim kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua et .. sizdeki sorun neydi nasıl tedavi uygulandı? Benimde 3. Denemem olcak eylülde gitmeyi düşünüyorum3 denemem Ulun beyin yanında oldu son denemem Selen hanimin yanında oldu suan 35 haftalık hamileyim:)) Selen hanım bize uğurlu geldi klinikten cok memnunduk tum personel cok iyiydi
Oy maşallah Allâh sağsalim kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua et .. sizdeki sorun neydi nasıl tedavi uygulandı? Benimde 3. Denemem olcak eylülde gitmeyi düşünüyorum
YaaInsallah seninde son denemen olur, bu benim 9 denemem 5 denememde yurtdışında oldu biz bayaga uğraştık., dondurulmuslarla hamis kaldım birde bu son tedavimde gebelik aşısı uygulandı
canım aklında kalacağına onuda yaptır gitsin.. evet zor bir süreç çok yıpranıyoruz herseyi deniyoruz bnde yaptırdım risk almak istemedim hepsi olsun istedim. şuan bnde hamişim.Yaaçok yıpranıyo insan.. bende gebelik aşısı yaptırmayı düşünüyorum işe yarıyor o zamn he
Çok güzel Allâh kucağına almayı nasip etsin.. dediğin gibi 3. Ve Son denemem herseyi tam aklımda onu bunu da yaptır saydım olurmuydu diye kalmasın istiyorum bide bende yumurta rezervi azlığı var 1,2 yada 3 tne oluyo havuz sistemi istiyorum ama hersey içinde 8 bin lira fiyat verdilercanım aklında kalacağına onuda yaptır gitsin.. evet zor bir süreç çok yıpranıyoruz herseyi deniyoruz bnde yaptırdım risk almak istemedim hepsi olsun istedim. şuan bnde hamişim.darısı senn başına inşallah
Yaaçok yıpranıyo insan.. bende gebelik aşısı yaptırmayı düşünüyorum işe yarıyor o zamn he
Saolasın canım tüm olmayanların hastane köşesinde doktorlardan medet umanlarında yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar versin AllâhEvet insan yıpranıyor canım sürekli hayal kırıklığına uğramaktan, Allah sonunda bizim yüzümüzude güldürdü insAllah sizin yüzüğünüzde bu sefer guler, umudunu hic yitirme vakti ve zamanı geldimi Allah veriyor, belki gebelik aşısının etkiside olmuştur dene derim
inşallah cnm çünkü olumsuz sonuç almanın ne demek olduğunu bnde çok iyi bilim neyseki alahım yüzüme güldü de hamile kldm bndeÇok güzel Allâh kucağına almayı nasip etsin.. dediğin gibi 3. Ve Son denemem herseyi tam aklımda onu bunu da yaptır saydım olurmuydu diye kalmasın istiyorum bide bende yumurta rezervi azlığı var 1,2 yada 3 tne oluyo havuz sistemi istiyorum ama hersey içinde 8 bin lira fiyat verdileruzun protokol tedavi yaptırıcam nasipse.. inş bu kez hayal kırıklığına uğramam
Canım hayırlı olsun beni aradılar :)) hayırlı olsun diye hem asena hanım aradı hem selen hanım. Şimdi zaten takiplerimi selen hanıma yaptırıyorumSlm kizlar
Tedaviniz bittikten sonra negatif yada positiv sonuc alanlar klinik sizi hic arayıp sordumu durumunuzu Öğrenmek için. ? Bizi hic aramadilarda merak ettim:)))
Kizlaar yetisin cabuuk
Transferim 12.gun kan degerim 805.36
Klinik kapandi diye arayamadim... sizce oldumu?????
Cem beyden memnun oldun mu canım eylülde bende ona gitmeyi düşünüyorum bide sizdeki sorun neydi.. nasıl bi tedavi uygulandı bana biraz bilgi verirsen sevinirimTesekkur ederim. Insallah kalp atisi kese vs gormek duymak nasip olur. Benimle birlikte tum isteyenlere...
Mesai saati dışı olmasina ragmen sevgili doktorum Cem bey mailime anında cevap verdi. Hayirli olsun dedi yaa dunyalar benim oldu. Ama deger yuksekligi benimde kafami karistirdi... yrn bizzat konusucam bu meseleyi :))))
Cem beyden memnun oldun mu canım eylülde bende ona gitmeyi düşünüyorum bide sizdeki sorun neydi.. nasıl bi tedavi uygulandı bana biraz bilgi verirsen sevinirim
Benimde rezervim azEvet kesinlikle memnunum. Bir kere rahat havasi guven veriyor. Biz hayirlisiyla bu isi basaricaz gibi bi durusu var. Bu arada transferimide bayram tatili nedeniyle selen hanim yapti. Ondanda memnunum...
Bizim azospermi sorunumuz vardi. Benimde bazi aylar yumi rezervim az oluyodu. Sansima opu ayinda 7 tane toplandi. Donduruldu bir sonraki ay transferim oldu. Sormak istedigin baska bisey olursa elimden geldigince cevaplarim.
bu arada baya varmis seninde baslangicina.. beklemek cok zor agir oluyo rabbim yardimcin olsun.. ben nerdeyse 6 ay beklemistim