Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Tasinma ve sonrasinda klinigun yasadiģii sorunlar nedeniyle bir sure muayenr kabulu yapamadilar baska subede takibe devam ettiler vs vs ustelik cem beyde yurtdisindaydi sanirim tum yuk selen hanimdaydi. Iyi niyetimle yogunluktan dolaui donus yapamamis oldugunu dusunuyorum canim yoksa gercekten hos diil durum. Bu arada hayirli ugurlu olsun darisi bizlerin basina.. hepimiz evlat kokusunu doya doya icimize cekelim

Sagol canim Allah herkese nasip eder insAllah.. 12 sene bu gunu bekledik 9. Denememde mucizemi kollarima aldim sukurler olsun.. Haklisin canim tasinma nedeniyle bize biraz gec donus yapti:))

Canım bu mesajını yeni gördüm. Siz de sıkıntı yokmuş , aşılamanın sana ekstra hiç bir faydası yok ki.benim yumurtam büyümüyo dolayısı ile çatlamıyodu o yüzden aşılama denemiştik . Selen hanımı dinle. Amh düşük ise vakit kaybetme.
Kardes merhaba nasilsin.seni baska bir konudan takip ediyordum bende hematom olustu 2.5 cm ve cok korkuyorum.senin sonucun ne oldu acaba.bebegin nasil.

ercysesr .!.:
Kardes merhaba nasilsin.seni baska bir konudan takip ediyordum bende hematom olustu 2.5 cm ve cok korkuyorum.senin sonucun ne oldu acaba.bebegin nasil.
Canim hematom neden oluştu?

[QUOTE="agresifportakal, post: 42386767, member: 286569"t canim gebelik haberini alincada ilk 3 ay takipte kaliyorlar ama kan testimi yaptim gebeyim dedigin anda 250 tl muayene ucretinide hemen geciriyolar ki bu cok sacma. Diger merkezlerde kalp atisi duyulana kadar ucretsizz muayene var.

Canim ben topikteki en taze cem bey hastasiyim sanirim. Tedavimiz cem bey ile oldu kendisinden gayet memnunum ve sonucumuzzda ilk denemede pozitif.. darisi basina olsun insallah.. emin ellerdesin icin rahat olsun
Cok saol canimm icimi rahatlattin insallah banada nasip olur kaçıncı ayindasin peki[/QUOTE]
3. Ayimiza girdik insallah teyzesi.. darisi basina olsun :))))

merahaba arkadaşlar bende bugün UMUT tüp bebebkte transferimi yaptırdım şuan yatıyorum evde. 12 gün sonra hayırlı haberler almak dileğiyle dualarınızı eksik etmeyin lütfen
geçmiş olsun ,inşallah iyi hayırlı haberler alırsın ben de yattım ama çok sıkma kendini moralini iyi tutmalısın yatarken insan düşünüyor elde değil ama stres yapma.

Cok saol canimm icimi rahatlattin insallah banada nasip olur kaçıncı ayindasin peki
3. Ayimiza girdik insallah teyzesi.. darisi basina olsun :))))[/QUOTE]

Hayırlı olsun arkadaşım insallah iyi devam eder kanaman oldu mu hiç? maalesef muayene ücreti fazla orada tedavi görmüş hastalara neden bir indirim uygulanmıyor zaten raporsuz bir hasta olarak ciddi miktarlar verdik vitaminler hep ücretli daha birçok şey neyse tabii ki olsun yeter ki diyip çok şükür yapıyoruz ama ilk üç ay bende orada devam ediyorum ve ücret ödemeye devam biraz yanlış bir sistemleri var mecbur tutmuyorlar ama tedavinin başını sonunu bilen doktor bizi rahatlatıyor tabii bu zor süreçten sonra birde kolaylık bir indirim sağlansa belki 9 ay devam edeceğiz.

M mutlusweet hic kanamam olmadi cok sukur. 10. Haftama girdim
Kesinlikle muayene ucretleri konusunda katiliyorum sana. Kendi hastalarina daha makul bir ucret uygulamasi olsa cem beyi kesinlikle birakmazdim. Ama malesef 12.hafta kontrolume de baska yerde gitmek zorunda kalacagim.
Cunku klinigin tasinmasi sirasinda bugun yarin diye diye randevular son dakika hep ertelenince isyerimle izinle ilgili problem yasayip isten cikmak zorunda kaldim.

M mutlusweet hic kanamam olmadi cok sukur. 10. Haftama girdim
Kesinlikle muayene ucretleri konusunda katiliyorum sana. Kendi hastalarina daha makul bir ucret uygulamasi olsa cem beyi kesinlikle birakmazdim. Ama malesef 12.hafta kontrolume de baska yerde gitmek zorunda kalacagim.
Cunku klinigin tasinmasi sirasinda bugun yarin diye diye randevular son dakika hep ertelenince isyerimle izinle ilgili problem yasayip isten cikmak zorunda kaldim.
Ya hiç sorma benim kanamam vardı oralara gittim iki kez o halde gider gitmez bizim moral zaten bozuk birde yol mahvetti muayene bitmeden para istediler çok sinirlendik ben tedavi öncesi çıkarılmıştım, yoksa çoktan işsizdim :) ama eşim için zor oldu birkaçkez söylendi. Mantık paran varsa gel yoksa git işte aslında biraz indirim yapsalar sen ben ve birçok kişi devam edecek yine kazanicaklar bunu dile getirmek isterdim ama ciddî almazlar. Bana bu sene iş yok durumum sıkıntılı calisamiyorum artık bizde bırakacağız Selen hanımı üzülerek:KK43:

Son düzenleme:
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Biz yine olumlu sonuc aldik bedeli olsun odediklerimiz diyoruz ama bizim gibi yipranipta sonucu uzuntu olanlar icin durum cok zor.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Biz yine olumlu sonuc aldik bedeli olsun odediklerimiz diyoruz ama bizim gibi yipranipta sonucu uzuntu olanlar icin durum cok zor.
haklısın çok şükür sonuç olumlu oldu ben iki aydır progeston iğne vuruluyorum ama yeterki o kurtarsın kendini dayanıyorum. Tüp bebek çok kolay gibi görünen bir okadar zor geçen bir süreç psikolojik olarak yoruluyorsun. Rabbim herkese hayırlısı ile versin inşallah emekler güzel dönsün.

E="mutlusweet, post: 42510194, member: 700174"]haklısın çok şükür sonuç olumlu oldu ben iki aydır progeston iğne vuruluyorum ama yeterki o kurtarsın kendini dayanıyorum. Tüp bebek çok kolay gibi görünen bir okadar zor geçen bir süreç psikolojik olarak yoruluyorsun. Rabbim herkese hayırlısı ile versin inşallah emekler güzel dönsün.[/QUOTE]
Aynen canim surec cok sikintili insan stres olmadan edemiyo diken üstünde oluyosun hep insallah sıkı sıkı tutunur bebeginde sana

E="mutlusweet, post: 42510194, member: 700174"]haklısın çok şükür sonuç olumlu oldu ben iki aydır progeston iğne vuruluyorum ama yeterki o kurtarsın kendini dayanıyorum. Tüp bebek çok kolay gibi görünen bir okadar zor geçen bir süreç psikolojik olarak yoruluyorsun. Rabbim herkese hayırlısı ile versin inşallah emekler güzel dönsün.
Aynen canim surec cok sikintili insan stres olmadan edemiyo diken üstünde oluyosun hep insallah sıkı sıkı tutunur bebeginde sana[/QUOTE]
Sağolasın çok teşekkürler inşallah Allah senin de yardimcin olsun arkadaşım. Zor Günlerimiz geride kalır nasipse baktıkça hatırlanacak tatli anı olarak kalsın.

E="mutlusweet, post: 42530437, member: 700174"]Aynen canim surec cok sikintili insan stres olmadan edemiyo diken üstünde oluyosun hep insallah sıkı sıkı tutunur bebeginde sana[/QUOTE]
Sağolasın çok teşekkürler inşallah Allah senin de yardimcin olsun arkadaşım. Zor Günlerimiz geride kalır nasipse baktıkça hatırlanacak tatli anı olarak kalsın.[/QUOTE]
Aynen bi gun gulumseyerek anarix insallah bunlari..

Iyi aksamlar arkadaslar. 3 tane embryo transferi olan var mi acaba. Carsamba gunu transferim olacak 3 tane biraz endiseliyim. Ve 3. tup bebek denemem.

Iyi aksamlar arkadaslar. 3 tane embryo transferi olan var mi acaba. Carsamba gunu transferim olacak 3 tane biraz endiseliyim. Ve 3. tup bebek denemem.

İyi akşamlar arkadaşım benim iki tane oldu son anda belli oldu ama o gün ikisinin değerine göre yaptılar senin neden önceden belli anlayamadım 3. Tup bebek olmasi mi çözüldü mü Embriyolar? Korkma hayırlısı ile inşallah tutunur biri yada hepsi Allah gönlünce versin.

İyi akşamlar arkadaşım benim iki tane oldu son anda belli oldu ama o gün ikisinin değerine göre yaptılar senin neden önceden belli anlayamadım 3. Tup bebek olmasi mi çözüldü mü Embriyolar? Korkma hayırlısı ile inşallah tutunur biri yada hepsi Allah gönlünce versin.
6 dondurulmus embryom var. Daha cozulmedi tabiki belli degil durumlari. Duruma göre 3 tane olacak insallah. Senin de hakkinda hayirlisi olsun canim.

X