Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benim ignelerle yumiler istenen kivama getirildi opu yapilip embriyolar dollendirildi. Dondurma sebebide sanirim rahim islem gordugu icin 1 ay bekleyip kendini toplamasiydi. Bide arada kullandigimiz igneler haplar vs bazi degerleri transferi zorlayici rakamlarda oluyo. Bunyeye gore 1 2 ay kadar dondurup snra transfer yapiliyo diye biliyorum. Bide ben cok zayifim 1.60 boyuma 40kg sanirim bu yuzdende bunyeyi dinlendirmeyi tercih etti. Sonraki ilk adetimmde tekrar muayene ve degerlerin kontrolu uygun bulundu. Transfere hazirlik icin ilaclara basladim bu sefer ve bayramun son gunu transfer oldu. Bugun 12.gun ve insallah mutlu son :))

Benim ignelerle yumiler istenen kivama getirildi opu yapilip embriyolar dollendirildi. Dondurma sebebide sanirim rahim islem gordugu icin 1 ay bekleyip kendini toplamasiydi. Bide arada kullandigimiz igneler haplar vs bazi degerleri transferi zorlayici rakamlarda oluyo. Bunyeye gore 1 2 ay kadar dondurup snra transfer yapiliyo diye biliyorum. Bide ben cok zayifim 1.60 boyuma 40kg sanirim bu yuzdende bunyeyi dinlendirmeyi tercih etti. Sonraki ilk adetimmde tekrar muayene ve degerlerin kontrolu uygun bulundu. Transfere hazirlik icin ilaclara basladim bu sefer ve bayramun son gunu transfer oldu. Bugun 12.gun ve insallah mutlu son :))
Benim rahimde de incelik var sanırım bana da aynı işlem uygulanabilir peki dondurma işlemine ücret aldılar mı

Çoook tesekkur ederim. Darisi hepinizin basina. Biz burda kaderdas bir aile olduk. Dualarim hepinizle. Biliyorum guzel olacak sadece sabir ve bol dua canim.

Kafana takilan bisey olursa yine konusuruz ama Cem bey iyi icin rahat olsun

Canım hayırlı olsun beni aradılar :)) hayırlı olsun diye hem asena hanım aradı hem selen hanım. Şimdi zaten takiplerimi selen hanıma yaptırıyorum

Sanada hayırlı olsun canım :)) ilk zamanlar kendim kliniği aradim haber verdim, yurtdışında kaldigimiz için galiba bizi bir daha aramadılar, artık dogum yapınca kendim ararım teşekkürlerimi iletirim:))

ulun bey hakkında bilgisi olan kimse yokmu arkadaşlar?
Canim ben ulun beyden 3 tedavi gördüm 3ude negatif. 4.4.yu Şişli Memorial da gördüm çok şükür şimdilik bebeğim benimle. Ama bu demek değil ki ulun bey kötü bir doktor çok iyi bir insan paragoz hiç değil beni motive eden de o oldu. Son negatiften sonra dediki inan olacak dedi olmayacak bi durumunuz yok ister burda ister BaskBaşka yerde deneyin ama vazgeçmeyin dedi o yüzden tavsiye edebilirim umarım pozitif i ilk denemende görürsün

Canim ben ulun beyden 3 tedavi gördüm 3ude negatif. 4.4.yu Şişli Memorial da gördüm çok şükür şimdilik bebeğim benimle. Ama bu demek değil ki ulun bey kötü bir doktor çok iyi bir insan paragoz hiç değil beni motive eden de o oldu. Son negatiften sonra dediki inan olacak dedi olmayacak bi durumunuz yok ister burda ister BaskBaşka yerde deneyin ama vazgeçmeyin dedi o yüzden tavsiye edebilirim umarım pozitif i ilk denemende görürsün
peki ulun beyde sizin neden olmadı acaba eksik gördüğünüz bi tedavisi oldumu sizce?şuan ayrı yer açmış kendisine jinemedde yapıyormuş transferi ama nasıl acaba oranın embriyoloğu labratuvaru en önemli iş burda doktordan önemli bence labratuvar o bilinmiyor işte. bilemiyorum ki.

peki ulun beyde sizin neden olmadı acaba eksik gördüğünüz bi tedavisi oldumu sizce?şuan ayrı yer açmış kendisine jinemedde yapıyormuş transferi ama nasıl acaba oranın embriyoloğu labratuvaru en önemli iş burda doktordan önemli bence labratuvar o bilinmiyor işte. bilemiyorum ki.
çok arada kaldım tamam ulun bey iyi olabilir ama başka hastanede transfer yapıyor olması falan düşündürücü değil mi sizce

O zamanları umut tüp bebekteydi aşırı yoğunluk vardı ve o kadar yogunluga 2 doktor bakıyordu ama hep aynı prosedür uygulandı dediğin gibi bu işte laboratuvar çok önemli jinemed hiç duymadım laboratuvar nasıl bilmiyorum ama en iyi olanlar Fulya Bahçeci Şişli Memorial Acıbadem Maslak bunlar için iyi şeyler duydum canım önce ön görüşmeler yap sonra içine hangisi sinerse

O zamanları umut tüp bebekteydi aşırı yoğunluk vardı ve o kadar yogunluga 2 doktor bakıyordu ama hep aynı prosedür uygulandı dediğin gibi bu işte laboratuvar çok önemli jinemed hiç duymadım laboratuvar nasıl bilmiyorum ama en iyi olanlar Fulya Bahçeci Şişli Memorial Acıbadem Maslak bunlar için iyi şeyler duydum canım önce ön görüşmeler yap sonra içine hangisi sinerse
evet jinemedi bende duymadım o yüzden aşırı kararsız kaldım. ımsı tekniği varmış sadece onu biliyorum

Şişli memoriaalde fiyat nasıl canım.vede rapor geçerlimi

Rapor geçerli değil ama elinde eski raporun varsa 1000 lira indirim yapıyorlar normal fiyat 5750 indirimli 4750 ilaçlarda yaklaşık 1000 ile 1500 arasında değişiyor kişiden kişiye bende umutta 2 defasında raporlu yaptirmistim kısmet değilmiş

Iyi gunler arkadaslar..bende umut tup bebek kadrosuna katilmis bulunmakdayimm..

Bugun start verdik selen hanimla ilk ignemizi vurulduk..bakalim neler bekliyor bizi..

Selen hanimin hastasi olan varmi burda..benim ilk gorusme guzel gecdii..

Bende pko var..1 asilama..3 tup denemem var..tupler hep kimyasal gebelik oldu...3 tup eurofertilde oldu...

4. Icin umutu sectik..sorunumuz goruntude kucuk ama cook buyudu..

Dondurulmus tedavi uygulanacak..embriyolara biopsi yaptirabiliriz dedi..kafam allak bullak oldu...daha once yaptiraniniz varmi...cgh gibi bisi dedi...

Bendede pko var esimdede sikinti var.bende 2.denememi umutta yaptirmayi dusunuyorum.onceki denemelerde ne gibi sikinti oldu siZde.bizde embriyo gelisimi iyi olmadi 14 embriyodan 2 tane iyi dediler oda
tutmadi

Neyse simdilik daha erken bakalim yumos olacakmi..yumos olsa embriyo gelisecekmi..gelisse ilerlicekmi..

Allah hepimizin yardimcisi olsun..iyi insanlarla karsilastirsin..

Arkadaşım ben selen hanımın hastasıyım şimdi de ikiz hamileyim selen hanımda takibe devam. Ben çok memnunum tavsiye ederim

X