- 19 Ağustos 2015
- 51
- 12
- 51
Canim yasin kac ki 3 embriyo transferi yapiliyor sanaIyi aksamlar arkadaslar. 3 tane embryo transferi olan var mi acaba. Carsamba gunu transferim olacak 3 tane biraz endiseliyim. Ve 3. tup bebek denemem.
29 yasindayim canim. Bugun oldu transferim Allahin izniyle. Benim 3. transferim oldugu icin sansi artirmak icin uc adet koyalim istedik. 2 si birinci kalite bir tanesi orta kalite.Ca
Canim yasin kac ki 3 embriyo transferi yapiliyor sana
29 yasindayim canim. Bugun oldu transferim Allahin izniyle. Benim 3. transferim oldugu icin sansi artirmak icin uc adet koyalim istedik. 2 si birinci kalite bir tanesi orta kalite.
HrnflzHayırlı olsun inşallah ben bir kere yaşadım inan zor bir süreç sana bol sabır diliyorum hayırlısı ile iyi haberini ver bizlerede dualarim seninle.
Kizlar bende ekimde başlıyorum tedaviye kismetse bahceci umutta karar kildik esimle
Herkese iyi bayramlar olsun kızlar çok kalabalıktı misafirler çoktu bu bayram yazamadım. Nasıl gidiyor durumlar hamiş haberleri varmı
Kizlar bende ekimde başlıyorum tedaviye kismetse bahceci umutta karar kildik esimle
Merhaba canim. Bugun 11 gunum kan testi yaptirdim 2.2 negatif. Artik aklim mantigim hic birseyim algilayamiyor. Bu 3. Transferimdi ilk ikisinde hic bisey hissetmedim. Bunda kabiz oldum midem eksi gibiydi son gunlerde goguslerim balon gibi oldu. Ilk defa yasadim ve hep benimle olduklarini hissettim. Su anda hala inanamiyorum negatif sonuca. 3 tane embryo konuldu iki tanesi birinsi kalitedeydi. Surecte cok rahattim dinlendim hep dua edip inandim. Ustelik bu transferden once era teati yapildi bana pozitif oldu ve ayni protokol bunda uygulandi. Anlayacaginiz benim icimde yine birseyler soldu öldü. Rabbim yardimcimiz olsun. Inan maddi acidan uygun bir tedavi olsa insan yasadigi herseye katlanabilecegine inaniyor vucudum 3 tup bebekte ne hale geldi bilemiyorum. Neyse cok konustum hepinize iyi bayramlar..Hrnflz
Merhaba arkadaşım nasıl gidiyor süreç test günün ne zaman? İYİ HABERLER OLSUN :)
Tabiki canım herseyi yazarım insallah hersey guzel olur :))Hayırlı olmasını diliyorum inşallah iyi olur . Süreçlerini paylaşmanı bekliyoruz.
Bu bayram benım basımda cok kalabalıktı kayınvalidem geldi gorumcem falan girip cok bakamadım ne var ne yok diye bide biz daha soylemedik kimseye olumlu olursa söyleyelim ümitlendirmeyelim dedik ama bakalım allah utandırmasınHerkese iyi bayramlar olsun kızlar çok kalabalıktı misafirler çoktu bu bayram yazamadım. Nasıl gidiyor durumlar hamiş haberleri varmı
Merhaba canim. Bugun 11 gunum kan testi yaptirdim 2.2 negatif. Artik aklim mantigim hic birseyim algilayamiyor. Bu 3. Transferimdi ilk ikisinde hic bisey hissetmedim. Bunda kabiz oldum midem eksi gibiydi son gunlerde goguslerim balon gibi oldu. Ilk defa yasadim ve hep benimle olduklarini hissettim. Su anda hala inanamiyorum negatif sonuca. 3 tane embryo konuldu iki tanesi birinsi kalitedeydi. Surecte cok rahattim dinlendim hep dua edip inandim. Ustelik bu transferden once era teati yapildi bana pozitif oldu ve ayni protokol bunda uygulandi. Anlayacaginiz benim icimde yine birseyler soldu öldü. Rabbim yardimcimiz olsun. Inan maddi acidan uygun bir tedavi olsa insan yasadigi herseye katlanabilecegine inaniyor vucudum 3 tup bebekte ne hale geldi bilemiyorum. Neyse cok konustum hepinize iyi bayramlar..
Ayyy ne güzel allahım bizede nasip etsin aynen canım moralini bozma ve umudunu hıc yitirmeCanim ya cok gecmis olsun, ben 13 sene sonra 9. Denememde hamile kaldim suan 5 bucuk haftalik bir oglum var. Sakin umudunu yitirme gun dogmadan neler dogar zaman herseyin ilacidir vakti ve zamani geldimi Allah muhakak sanada nasip edecektir guclu olmalisin
Evet arkadaslarr..bendede beklenen gun geldi cattii..bugun adet oldum..yarin selen hanima gidiyorumm..bakalim nasil bir yol cizecek..benim embriyolar donduruldu ve 2 adet gecsin dedi dr hanim..2. Adetim basladi.. yarin nasil bir yol izlicez bakalim..
Canım naptın gittin mi selen hanıma nasıl bir tedavi uygulayacaklar sana sureclerini merak ediyoruz hadı insallah hayırlı haberler alırsınEvet arkadaslarr..bendede beklenen gun geldi cattii..bugun adet oldum..yarin selen hanima gidiyorumm..bakalim nasil bir yol cizecek..benim embriyolar donduruldu ve 2 adet gecsin dedi dr hanim..2. Adetim basladi.. yarin nasil bir yol izlicez bakalim..
Aminn insallahh..cok sagolunn...baya maceralarim varr..selen hanimda yeni basliyorum..4. Tup bebek denemem olacak..ins..son olur...Hayırlı olmasını diliyorum inşallah Doktor Selen hanim çok iyi biri ve iyi bir doktor elinden geleni yapıyor seninde güzel haberlerini bekleriz. Rabbim yardımcın olsun.
Canım naptın gittin mi selen hanıma nasıl bir tedavi uygulayacaklar sana sureclerini merak ediyoruz hadı insallah hayırlı haberler alırsın
Canım kac yasındasın deneme sayın baya var en ıyısını doktorun bilir ama bence çift embriyo koydur sansın artsın derimArkadaslarr....bu benim 4. Tup bebek denemem..3 tanesi kimyasal oldu...
Ben 2 embriyom..genetige gitti..bi sorun yok..kalite de iyi..
Sorum suki..sizce 2 embriyomu koydurmaliyim..tekmi...?? 2 embriyo sorun oluyor hep diye duydum...
27 yasindayim..esim 36..6 yillik evliyim..uzun zamandirda tedavideyimm..esimde sansi arttirmak icin cif istiyor..dr umda embriyolar iyi ikiz olabilir ona gore dedi...ama oncekindede farkli merkezdi ama iyi demislerdi olmadi...Canım kac yasındasın deneme sayın baya var en ıyısını doktorun bilir ama bence çift embriyo koydur sansın artsın derim