- 4 Şubat 2014
- 1.341
- 376
Umutta süleyman bey var diye biliyodum artik yokmu acaba?M
mrb canm ben umuta gıdıyorum bıldıgım kadarıyla ikiside aynı bahceci kliniği aradındakı farkı sordugumda aynı oldugunu soyledı umutta sgk anlasmadı var ve dırek arayınca selen hanıma randevu alabılıyosun ama dr secme sansında vardr heralde dısardan anlasmasj olan drlardan
nm dısardan suleyman beyle ırtıbata gecıyosun sanırım suan orda selen hanım varUmutta süleyman bey var diye biliyodum artik yokmu acaba?
Maşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin çok sevindim:)Kızlar daha fazla tutamıycam hamileyim. Bugün keseyi gördük. Testte pozitif çıktı ama Korktuğumdan yazamadım kesin olsun dedim. İçimdede hep bi endişe oldu kese görmeyi bekleyene kadar. Ama allahımın izniyle Hamile kaldım. Bu arada sizler ne durumdasınız takip edemedim. Allahım herkesin yardımcısı olsun allahım herkesin gönlündekini versin inşallah
Canımm hayırlı olsun oğluşun, sağlıkla kucağına al inşallah. Bugünlere çok şükürHerkese slm
Tedavi görenlere hayırlı olsun sonucunu bekleyenlere Allah positiv sonuclar nasip etsin.. Allah kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın.. Bizde durumlar Allah'a sukur cok iyi gidiyor sonuna kadar boyle devam eder insAllah., dun bir oglusumuz olacağını öğrendik cok mutluyuz Allah herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Kızlar daha fazla tutamıycam hamileyim. Bugün keseyi gördük. Testte pozitif çıktı ama Korktuğumdan yazamadım kesin olsun dedim. İçimdede hep bi endişe oldu kese görmeyi bekleyene kadar. Ama allahımın izniyle Hamile kaldım. Bu arada sizler ne durumdasınız takip edemedim. Allahım herkesin yardımcısı olsun allahım herkesin gönlündekini versin inşallah
Merhaba geç oldu biraz ama istanbul tıp fakültesi de veriyor(çapa tıp)İyi akşamlar herkese bilgisi olan varsa bişey sorucaktım hangi hastanelerin raporu geçiyo umutta acaba
Kızlar gecen cumartesi transferim yapildi bir garip hissediyorum.Sürekli uykum var sürekli bir yorgunluk hissediyorum. Ellerim ayaklarım şişeye başladı niye böyle oldum anlamiyorum bunlar belirtimi acaba.
Arkadaşlar merhaba. ben yeniyim. sanırım geçmişteki kadar sık uğranmıyor buraya. geçenlerde bende selen hanımla görüşmeye gittim. 1 yıldır korunmuyorum ve bebek istiyorum hiç bir sebep bulunmamasına rağmen olmadı maalesef. 32 yaşında olduğum için biraz kaygılıyım birde amh 1.5 çıkmıştı 1 yıl önce. aşılama yapsam mı yoksa direk tüp bebeğemi geçsem karar veremedim. bir fikir sunacak olan varsa çok sevinirim. ne de olsa tecrübeli arkadaşlar vardır burda.
Merhaba yardımcın olsun canım ben gebe takibine gidiyorum allahım sanada nasip etsin insallahKızlar slm nerelerdesiniz hiç kimse umuta gitmiyomu artık ben dondurulmuş ikinci tedavime başladım haftaya salı rahim kalinligina bakılacak insallh cumartesi de transfer rabbimin izniyle tabi bu arada bnde ilin beyin hastasiydim ama selen hanımı çok begendim gerçekten çok iyi bi doktor gibi geldi bana ilgili ve güven verici insallh bu sefer olur ...
Canim merhaba hemde nasıl güzel haberlerim var anlatamam yazamadım ama. Sanırım hamile kalınca insan o heycandan buraya girip paylaşmayı unutuyor bazende açıkça söylemek gerekirse nazar deger diyede korkmadım değil. Ama artık paylaşmak istiyorum. Bana tek embriyo transferi yapılmıştı 28 şubatta biliyorsun mart ayında test sonucu çok yüksek çıktı selen hanımda şaşırdı sonra kese görmeye gittik eşimle inanamazsin iki tane gördü selen hanim ikiz gebelik rahimde bölünme olmuş monokoryonik gebelik dedi. Şimdi ikizlerimle birlikteyiz inşallah beni bırakmazlar inşallah beni uzmezler. Allah isteyen herkese nasip etsin. Heycandan seni sormayı unuttum sen ne yaptın ne durumdasınızNasılsın canım inşallah güzel haberi almışsındır Rabbim yardımcımız olsun
teşekkür ederim cevapladığın için canım. bizde aynı şeyi düşünüyoruz ama birde maddi boyutu varya bu durumun birde ya aşılama işe yararsa o 10 kişiden biri bensem düşüncesi. ayrıca selen hanım normalde 30 yaş üstü olmasan ve amh değerin sınırda olmasa 6 ay 1 yıl daha dene derdim dediG
Ama değeri bildiğim kadarıyla kötü değil amh tabi yaşta ilerliyor canım ben kendi tedavimde hiç aşılama düşünmedim azospermi olmasıydı da eşimde yine çocuğumuz olmasaydı düşünmezdim aşılama bence boşa zaman ve para kaybı olmazsa birdaha tüp bebek deneyeceksin
Herseyden once allah hayırlısını nasip etsin allah yardımcın olsun inşallah ilk denemede allahım bebeğine kavusturur
tebrik ederim.Canim merhaba hemde nasıl güzel haberlerim var anlatamam yazamadım ama. Sanırım hamile kalınca insan o heycandan buraya girip paylaşmayı unutuyor bazende açıkça söylemek gerekirse nazar deger diyede korkmadım değil. Ama artık paylaşmak istiyorum. Bana tek embriyo transferi yapılmıştı 28 şubatta biliyorsun mart ayında test sonucu çok yüksek çıktı selen hanımda şaşırdı sonra kese görmeye gittik eşimle inanamazsin iki tane gördü selen hanim ikiz gebelik rahimde bölünme olmuş monokoryonik gebelik dedi. Şimdi ikizlerimle birlikteyiz inşallah beni bırakmazlar inşallah beni uzmezler. Allah isteyen herkese nasip etsin. Heycandan seni sormayı unuttum sen ne yaptın ne durumdasınız
Canim merhaba hemde nasıl güzel haberlerim var anlatamam yazamadım ama. Sanırım hamile kalınca insan o heycandan buraya girip paylaşmayı unutuyor bazende açıkça söylemek gerekirse nazar deger diyede korkmadım değil. Ama artık paylaşmak istiyorum. Bana tek embriyo transferi yapılmıştı 28 şubatta biliyorsun mart ayında test sonucu çok yüksek çıktı selen hanımda şaşırdı sonra kese görmeye gittik eşimle inanamazsin iki tane gördü selen hanim ikiz gebelik rahimde bölünme olmuş monokoryonik gebelik dedi. Şimdi ikizlerimle birlikteyiz inşallah beni bırakmazlar inşallah beni uzmezler. Allah isteyen herkese nasip etsin. Heycandan seni sormayı unuttum sen ne yaptın ne durumdasınız