Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Umutta süleyman bey var diye biliyodum artik yokmu acaba?

Kızlar daha fazla tutamıycam hamileyim. Bugün keseyi gördük. Testte pozitif çıktı ama Korktuğumdan yazamadım kesin olsun dedim. İçimdede hep bi endişe oldu kese görmeyi bekleyene kadar. Ama allahımın izniyle Hamile kaldım. Bu arada sizler ne durumdasınız takip edemedim. Allahım herkesin yardımcısı olsun allahım herkesin gönlündekini versin inşallah

Maşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin çok sevindim:)

Canımm hayırlı olsun oğluşun, sağlıkla kucağına al inşallah. Bugünlere çok şükür

Çok tebrik ederim :) hayırlı olsun! böyle güzel haberleri burada daha çok paylaşmak lazım. Ben de iğnelerimi oluyorum şu anda ve gerçekten bu haber moral verdi :) Darısı başımıza olsun inşallah :) Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Günaydın kizlar. Yarın yumurtalarim toplancak Allah kısmet ederse. Karnimin yanları agrimaya acimaya başladı. Dokunamiyorum bile bazi nnoktalara. İlk seferde böyle şeyler olmamıştı toplamadan once. Şu anda giydigim çoğu şey karnimi acıtıyor.

Dun yumurtalarim toplandi arkadaşlar 16 tane fakat 10 tanesi dollenmis. 3 gün takip edip dondurulacak insallah hepsi kalitelidir ve gelismeye devam ederler. Dua edin benim icin.

Kızlar gecen cumartesi transferim yapildi bir garip hissediyorum.Sürekli uykum var sürekli bir yorgunluk hissediyorum. Ellerim ayaklarım şişeye başladı niye böyle oldum anlamiyorum bunlar belirtimi acaba.

Nasılsın canım inşallah güzel haberi almışsındır Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar slm nerelerdesiniz hiç kimse umuta gitmiyomu artık ben dondurulmuş ikinci tedavime başladım haftaya salı rahim kalinligina bakılacak insallh cumartesi de transfer rabbimin izniyle tabi bu arada bnde ilin beyin hastasiydim ama selen hanımı çok begendim gerçekten çok iyi bi doktor gibi geldi bana ilgili ve güven verici insallh bu sefer olur ...

En son 2009 da kadınlar klübüne girmişim o zaman bebek istiyordum sonra unuttum siteye girmeyi tabiki.Yıllar olmuş.Şimdi rastlantı sonucu girdim forumlara Umut Tüp bebek merkezi gerçekten bu konuda Türkiyedeki en uzman kadroya sahip gruplardan birine ait. Ayrıca çok sevgili Doktorum Cem Çelik de artık o kadroda.Allah sizlerin de gönlüne göre versin. Başarılı tedaviler diliyorum

Kızlar kimsenin sesi çıkmıyor nasıl gidiyor tedavide ki arkadaşlarımın tedavileri? Dualarimdasiniz ses verin

Arkadaşlar merhaba. ben yeniyim. sanırım geçmişteki kadar sık uğranmıyor buraya. geçenlerde bende selen hanımla görüşmeye gittim. 1 yıldır korunmuyorum ve bebek istiyorum hiç bir sebep bulunmamasına rağmen olmadı maalesef. 32 yaşında olduğum için biraz kaygılıyım birde amh 1.5 çıkmıştı 1 yıl önce. aşılama yapsam mı yoksa direk tüp bebeğemi geçsem karar veremedim. bir fikir sunacak olan varsa çok sevinirim. ne de olsa tecrübeli arkadaşlar vardır burda.

G

Ama değeri bildiğim kadarıyla kötü değil amh tabi yaşta ilerliyor canım ben kendi tedavimde hiç aşılama düşünmedim azospermi olmasıydı da eşimde yine çocuğumuz olmasaydı düşünmezdim aşılama bence boşa zaman ve para kaybı olmazsa birdaha tüp bebek deneyeceksin
Herseyden once allah hayırlısını nasip etsin allah yardımcın olsun inşallah ilk denemede allahım bebeğine kavusturur

All
Merhaba yardımcın olsun canım ben gebe takibine gidiyorum allahım sanada nasip etsin insallah

Nasılsın canım inşallah güzel haberi almışsındır Rabbim yardımcımız olsun
Canim merhaba hemde nasıl güzel haberlerim var anlatamam yazamadım ama. Sanırım hamile kalınca insan o heycandan buraya girip paylaşmayı unutuyor bazende açıkça söylemek gerekirse nazar deger diyede korkmadım değil. Ama artık paylaşmak istiyorum. Bana tek embriyo transferi yapılmıştı 28 şubatta biliyorsun mart ayında test sonucu çok yüksek çıktı selen hanımda şaşırdı sonra kese görmeye gittik eşimle inanamazsin iki tane gördü selen hanim ikiz gebelik rahimde bölünme olmuş monokoryonik gebelik dedi. Şimdi ikizlerimle birlikteyiz inşallah beni bırakmazlar inşallah beni uzmezler. Allah isteyen herkese nasip etsin. Heycandan seni sormayı unuttum sen ne yaptın ne durumdasınız

teşekkür ederim cevapladığın için canım. bizde aynı şeyi düşünüyoruz ama birde maddi boyutu varya bu durumun birde ya aşılama işe yararsa o 10 kişiden biri bensem düşüncesi. ayrıca selen hanım normalde 30 yaş üstü olmasan ve amh değerin sınırda olmasa 6 ay 1 yıl daha dene derdim dedi

tebrik ederim. darısı başımıza inşallah...

Canım ya ne kadar sevindim anlatamam inan sanki kendim hamile kalsam bukadar sevinirdim, sen bana büyük umut oldun, destek oldun, bu tüp bebek merkezini seçmeme vesile oldun, Rabbim inşallah sağlıkla bebelerini kucağına almayı da nasip etsin, artık tazecik bir anniş adayısın:) beni sormuşsun Tansel hoca eşime tedavi öngördü ne zaman başlayalım derse o zaman başlıcaz takipteyiz sürekli ,Rabbim en hayırlı zamanda uygun görsün inşallah kendiliğinden gelir spermlerimiz hoca iyi gidiyoruz diyo, canım Allah seni nazarlardan saklasın, benim içinde dua et lütfen ismim Sibel, hamişlerin duası kabul olur:) çok mutlu oldum senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…