Dualarimdasın canım allahım inşallah sana ve diger arkadaşlarıma da nasip eder bu güzel duyguyu. Tansel bey çok iyi bir doktor ve cok iyi bir insan çok dua ediyorum ona ve Selen hanıma hersey güzel olacak senin içinde eminim bundan. İyi Düşün olumlu düşünCanım ya ne kadar sevindim anlatamam inan sanki kendim hamile kalsam bukadar sevinirdim, sen bana büyük umut oldun, destek oldun, bu tüp bebek merkezini seçmeme vesile oldun, Rabbim inşallah sağlıkla bebelerini kucağına almayı da nasip etsin, artık tazecik bir anniş adayısın:) beni sormuşsun Tansel hoca eşime tedavi öngördü ne zaman başlayalım derse o zaman başlıcaz takipteyiz sürekli ,Rabbim en hayırlı zamanda uygun görsün inşallah kendiliğinden gelir spermlerimiz hoca iyi gidiyoruz diyo, canım Allah seni nazarlardan saklasın, benim içinde dua et lütfen ismim Sibel, hamişlerin duası kabul olur:) çok mutlu oldum senin için
Cookkkkkkk teşekkür ederim herkesin gönlündekini versin allah duaların sizinle arkadaşlarımtebrik ederim.darısı başımıza inşallah...
Dualarimdasın canım allahım inşallah sana ve diger arkadaşlarıma da nasip eder bu güzel duyguyu. Tansel bey çok iyi bir doktor ve cok iyi bir insan çok dua ediyorum ona ve Selen hanıma hersey güzel olacak senin içinde eminim bundan. İyi Düşün olumlu düşün
canm ben bahceci umutta selen hanımın hastasıyım fulyada kı drlar hakkında bılgım yok ama erbıl beyın ismini duydum iyi diye oda forumdan. arastr sen yınedeBu arada,
Hem memorial Semra Kahraman hem de Bahçeci'den Güvenç Karlıkaya ile görüşme için randevu aldım.
Bursadan geleceğim ama Güvenç bey o tarihte müsait değilmiş, Acaba onun yerine hangi doktora görünsem? sağdan soldan sadece onun adını almıştım.
Fulya- Avrupa yakası tarafına gideceğim,
gideceğim zaman uygun olan doktorlar şunlar;
Burçak Erdinç
Erbil Yağmur
Recep Kavrut
hangisine alsam randevuyu?
Bu doktorların hastası olan var mı burada acaba?
Kesinlikle tüp bebek, aşılama da aynı ilaçlar. Amh düşmeye başlamış bence riske atmayın. Selen hanıma sorun o da sizi tüp bebeğe yönlendirecektir.Arkadaşlar merhaba. ben yeniyim. sanırım geçmişteki kadar sık uğranmıyor buraya. geçenlerde bende selen hanımla görüşmeye gittim. 1 yıldır korunmuyorum ve bebek istiyorum hiç bir sebep bulunmamasına rağmen olmadı maalesef. 32 yaşında olduğum için biraz kaygılıyım birde amh 1.5 çıkmıştı 1 yıl önce. aşılama yapsam mı yoksa direk tüp bebeğemi geçsem karar veremedim. bir fikir sunacak olan varsa çok sevinirim. ne de olsa tecrübeli arkadaşlar vardır burda.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Pozitif sonuçlarınızı bekliyoruzkızlar meraba herkesın tedavısı hayırlı olsun pozıtıf sonuclansın inş ben dondurulmus ilk tup taransferımı oldum sızde durumlar nedr paylasalım
kızlar bişe dicem....ben düşük yaptım doktor eşimden ve benden kan örneklerı aldı.. 1 ay sonra çıkar dedıççgenetık testmı yaptı yanı anlayamadım..ve sonçlar ne den uzun u kadar bılgısı lan varsa yazsın ltfeeeenHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Pozitif sonuçlarınızı bekliyoruz
Canım sana ve eşine genetik testi yapılacak büyük ihtimalle. Sonuçlar bir aya çıkıyor genelde. Kan pıhtılaşması yada başka bir sıkıntı varmı diye bakılıyor düşük olma sebebini araştırıyorlar ona görede tedavi uygulanıyor ya transferde yada hamilelikdekızlar bişe dicem....ben düşük yaptım doktor eşimden ve benden kan örneklerı aldı.. 1 ay sonra çıkar dedıççgenetık testmı yaptı yanı anlayamadım..ve sonçlar ne den uzun u kadar bılgısı lan varsa yazsın ltfeeeen
kan pıhtılaşmasını yapmadı...sence ne bu genetk mı..kan phtılaşması için ayrıca kan alması gerkıo du bende nu öbr ay yapacam kan pıhtılaşmasınıCanım sana ve eşine genetik testi yapılacak büyük ihtimalle. Sonuçlar bir aya çıkıyor genelde. Kan pıhtılaşması yada başka bir sıkıntı varmı diye bakılıyor düşük olma sebebini araştırıyorlar ona görede tedavi uygulanıyor ya transferde yada hamilelikde
nasıl bı tedavı olacak kıkan pıhtılaşmasını yapmadı...sence ne bu genetk mı..kan phtılaşması için ayrıca kan alması gerkıo du bende nu öbr ay yapacam kan pıhtılaşmasını
tamamda benm dondurulmuşum war yanı Allah korusun bı hastalık çıkarsa nasıl tedavı edecek kı..sonuçta iş işten geçmiş embrıyoları dondurdukkk..anlamadım yaaaaaaaaCanım sana ve eşine genetik testi yapılacak büyük ihtimalle. Sonuçlar bir aya çıkıyor genelde. Kan pıhtılaşması yada başka bir sıkıntı varmı diye bakılıyor düşük olma sebebini araştırıyorlar ona görede tedavi uygulanıyor ya transferde yada hamilelikde
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Pozitif sonuçlarınızı bekliyoruz
tamamda benm dondurulmuşum war yanı Allah korusun bı hastalık çıkarsa nasıl tedavı edecek kı..sonuçta iş işten geçmiş embrıyoları dondurdukkk..anlamadım yaaaaaaaa
dondurulmuşlar genelde 5.gün mü oluoallah korusun ınş hıc bı sorun cıkmaz 3 gun dınduruluyo cozulup 5. gune kadar beklenıyo bı sorun olursa genetık test yapılır embırıyolara
dondurulmuşlar genelde 5.gün mü oluo
5. Gün embriyosu zaten en iyisi benim ilk seferde 5. Güne gitmiştidondurulmuşlar genelde 5.gün mü oluo