Amin canim...Allah senden de razi olsun. Boyle guzel haberler alinca insan baska bir seviniyor umutlaniyor. Rabbim herkesin gonlune gore versin.aminnn canım allah razı olsun ınşallah darısı ısteyen cumle herkeze olsun amınn
Merhaba canım allah yardımcın olsun öncelikle. Zeynep Kamil de de belli bir sebep olmadığını söylediler selen hanımda herşeyim testlerime rahim filimime baktı esiminde sperm sonuçlarına baktı bir sorun yok dedi. Bana zeynep Kamil de aşılama yaptır dediler ama kaybedecek vakit yoktu artık 27 yaşındayım 30 dan sonra sıkıntılar daha da çok basliyormus. Selen hanima gittik o da tüp bebek yapalim dedi öyle karar verdik iste. Aslında farklı bir uygulama yapilmadi. Tedaviye başladık adetin 2 gunu. Sonra 6. Gün geldik yine sonrada gün aşırı geldik, Yumurta toplamaya kadar. Selen hanim çok ilgilendi yumurta takibi ve ilaç dozlari önemliymis tedavide. Hersey duzenliydi. En önemlisi de Embriyoloji Laboratuvarı. Ordada işler yolunda gidince allahin izniyle tedavim güzel sonuclandi.Mrb canim Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin saglikla sihhatle. Sende sebepsiz infertilite grubundaymissin sanirim. Benimde 6 asilamam negatifle sonuclandi 1 dis gebelik gecirdim. Bende sebepsiz infertilite grubundayim. Bizde tup bebek dusunuyoruz da size extra bi tedavi uygulandi mi ne gibi tetstler yapildi bilgi verebimirmisin?
Cok tskler cnm cevapladigin icin umut oluyor bana bunlar. Bende dusunuyorum artik tup bebek tedavisine bende 30 yasina giricem. Rabbim isteyen herkese nasip.etsin hayirli evlatlar, olanlarida ana babalarina bagislasin.Merhaba canım allah yardımcın olsun öncelikle. Zeynep Kamil de de belli bir sebep olmadığını söylediler selen hanımda herşeyim testlerime rahim filimime baktı esiminde sperm sonuçlarına baktı bir sorun yok dedi. Bana zeynep Kamil de aşılama yaptır dediler ama kaybedecek vakit yoktu artık 27 yaşındayım 30 dan sonra sıkıntılar daha da çok basliyormus. Selen hanima gittik o da tüp bebek yapalim dedi öyle karar verdik iste. Aslında farklı bir uygulama yapilmadi. Tedaviye başladık adetin 2 gunu. Sonra 6. Gün geldik yine sonrada gün aşırı geldik, Yumurta toplamaya kadar. Selen hanim çok ilgilendi yumurta takibi ve ilaç dozlari önemliymis tedavide. Hersey duzenliydi. En önemlisi de Embriyoloji Laboratuvarı. Ordada işler yolunda gidince allahin izniyle tedavim güzel sonuclandi.
Helal hoş olsun canim benim. Cok dogru soyledin nasip edecek olan o ama tedbirli davranmakta fayda var. Gonlunu ferah tut bol bol dua et. Nezaman istersen burdayim yardimci olmaya destek olamaya hazirim. Cevap yazmakta gecikiyorum bazen gönül koyma olurmu :)) sevgiler...
rabbım inşallah pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın merkezın başarı oranı cok yuksek tbende oyuzden bahcecı umutu seçtım tabıkı hersey bı vesıle doktorlar vesıle ılaclar vesıle once allah rabbımın ıznıyle ınşallah hersey herkez ıcın guzel olsunMerhabalar. Çok uzun süredir forumu takip ediyordum artık tüp bebek bölümüne bakmaya başladım. 2 seneyi geçti bebek istiyoruz. Bende problem yok, eşim varikosel ameliyatı oldu Mayıs'ta. Ama hala gebelik olmayınca umut tüp bebeğe görüşmeye gittik. İçime sindi.. burda da olumlu sonucları gördükçe gözlerim doldu resmen. Bu ay regl günümde gitmeye karar verdik. Hakkımızda hayırlısı olsun, tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın Rabbim. Insan paylaştıkça rahatlıyor, yazmak istedim bende..
Amin inşallah. Belki de gitmeden pozitifi görürüm, regl olmam inşallahrabbım inşallah pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın merkezın başarı oranı cok yuksek tbende oyuzden bahcecı umutu seçtım tabıkı hersey bı vesıle doktorlar vesıle ılaclar vesıle once allah rabbımın ıznıyle ınşallah hersey herkez ıcın guzel olsun
aminnnnn ınşallah canım oyle cok arkadas var tedavıye baslıycagı ay hamıle kalan dılerım sende onlardan olursun ınşallahAmin inşallah. Belki de gitmeden pozitifi görürüm, regl olmam inşallah
Hoşgeldin canım. Ne güzel dua etmişsin öyle ağzına sağlık. Bende selen hanımın hastasıyım. Transferim yapıldı şimdi sonuç bekliyorum. Senin söylediğin gibi insan paylaştıkça rahatlıyor. Şimdi okuyorum yazdıklarımı da Allah razı olsun ne güzel dualar gelmiş arkadaşlardan. Burası resmen farklı bir terapi gibi de oluyor. Hayırlısıyla durumlarından haberdar et bizide. Allahın izniyle güzel haberlerini alalım...Sevgiler.Merhabalar. Çok uzun süredir forumu takip ediyordum artık tüp bebek bölümüne bakmaya başladım. 2 seneyi geçti bebek istiyoruz. Bende problem yok, eşim varikosel ameliyatı oldu Mayıs'ta. Ama hala gebelik olmayınca umut tüp bebeğe görüşmeye gittik. İçime sindi.. burda da olumlu sonucları gördükçe gözlerim doldu resmen. Bu ay regl günümde gitmeye karar verdik. Hakkımızda hayırlısı olsun, tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın Rabbim. Insan paylaştıkça rahatlıyor, yazmak istedim bende..
Gözlerim doldu resmen, Allah razı olsun bütün iyi dileklerin için çok mutlu ettin beni. Dediğim gibi umudunu kaybetme bol bol dua edelim birbirimize.Allah razı olsun canım Rabbim kalbinin temizliğini görüyor inşallah bebeğine kavuşacaksın bunu o kadar içimden hissediyorumki hep dua ediyorum şifa bekleyen bütün kardeşlerime, bu günleri bebeklerimizi kucağımıza alınca unutturacak Rabbim büyük.
Ay inşallah yaa.. Sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallahaminnnnn ınşallah canım oyle cok arkadas var tedavıye baslıycagı ay hamıle kalan dılerım sende onlardan olursun ınşallah
Inşallah pozitif sonucunu paylaşırsın burdan :) selen hanım bana çok samimi geldi, ama transfer edilecek embriyo sayısı konusunda tekrar konuşmam gerekecek, ben 2 tane transfer edilsin istiyorum şansı arttırmak adına. Sana kaç tane transfer edildi canım ?Hoşgeldin canım. Ne güzel dua etmişsin öyle ağzına sağlık. Bende selen hanımın hastasıyım. Transferim yapıldı şimdi sonuç bekliyorum. Senin söylediğin gibi insan paylaştıkça rahatlıyor. Şimdi okuyorum yazdıklarımı da Allah razı olsun ne güzel dualar gelmiş arkadaşlardan. Burası resmen farklı bir terapi gibi de oluyor. Hayırlısıyla durumlarından haberdar et bizide. Allahın izniyle güzel haberlerini alalım...Sevgiler.
aminn canım ınşallah bu sefer kaybetmedn kucagıma alırım yavrumu maınnAy inşallah yaa.. Sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Bildiğim kadarıyla umut tüp bebekte sadece bir doktor var o da selen hanım. Yani ben görüşmeye gittiğimde öyleydi 2 ay fln önceKızlar mrb bende suan ıtıbarıyle umutta tupe baslıycam ama hangı dr u tercıh etmelıyım yada secım yapabılıyomuyuz ona gore randevu alıcam yardımcı olurmusunuz acıııııılll
Evet canmsanırım oyle bende persembe takıbe baslıycam pekı neye karar verdınBildiğim kadarıyla umut tüp bebekte sadece bir doktor var o da selen hanım. Yani ben görüşmeye gittiğimde öyleydi 2 ay fln önce
Canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sana ve ailesine bağışlasın sana demiştim benim ayaklar da buz gibiydi ve pozitif sonucu aldıkaminnn canım allah razı olsun ınşallah darısı ısteyen cumle herkeze olsun amınn
Gözün aydın canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam. Bak o kadar vesvese etmene değmedi. Allah nasipetti bebeciğini sanaCanım allaha şukur elhamdullh 6. Gun evde yaptıgım testte silik ıkıncı cızgıyı gordum7. Gundde kanda pozıtıfı gordum kucagıma almak nasıp eylesin darısı sana ve ısteyen herkeze olsun inşallah aminn ecmaın
Kızlar 9 gün oldu korkudan test yapmıyorum. Ne yapacam bilmiyorum çok korkuyorum ya olumsuz olursa ne yaparımCanım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sana ve ailesine bağışlasın sana demiştim benim ayaklar da buz gibiydi ve pozitif sonucu aldıkRabbim herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım ben geriye dönük okuyamadımilk deneme mi sorun neydi?Evet canmsanırım oyle bende persembe takıbe baslıycam pekı neye karar verdın