Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım ya ne kadar sevindim anlatamam inan sanki kendim hamile kalsam bukadar sevinirdim, sen bana büyük umut oldun, destek oldun, bu tüp bebek merkezini seçmeme vesile oldun, Rabbim inşallah sağlıkla bebelerini kucağına almayı da nasip etsin, artık tazecik bir anniş adayısın:) beni sormuşsun Tansel hoca eşime tedavi öngördü ne zaman başlayalım derse o zaman başlıcaz takipteyiz sürekli ,Rabbim en hayırlı zamanda uygun görsün inşallah kendiliğinden gelir spermlerimiz hoca iyi gidiyoruz diyo, canım Allah seni nazarlardan saklasın, benim içinde dua et lütfen ismim Sibel, hamişlerin duası kabul olur:) çok mutlu oldum senin için
Dualarimdasın canım allahım inşallah sana ve diger arkadaşlarıma da nasip eder bu güzel duyguyu. Tansel bey çok iyi bir doktor ve cok iyi bir insan çok dua ediyorum ona ve Selen hanıma hersey güzel olacak senin içinde eminim bundan. İyi Düşün olumlu düşün

Dualarimdasın canım allahım inşallah sana ve diger arkadaşlarıma da nasip eder bu güzel duyguyu. Tansel bey çok iyi bir doktor ve cok iyi bir insan çok dua ediyorum ona ve Selen hanıma hersey güzel olacak senin içinde eminim bundan. İyi Düşün olumlu düşün

Allah razı olsun canım kendine ve bebişlerine çok iyi bak, sende dualarımdasın, Allah'ın izniyle kucağına da alacaksın, yine yazışalım habersiz bırakma

merhaba,
2 taze 2 de dondurulmu başarısız denemem var Bursada acıbadem ve ART tıp merkezlerinde.
Sadece tüplerim yok, sperm, yumurta sayısı embryo kalitesi hepsi iyi.
Yani bir türlü tutunamadı.

Değişik yöntemlere başvurma zamanı geldi sanırım, ve Bahçecide için ERA yöntemini deneyen var mı?
ve bir de kan hücreleri ile yapılan bir farklı yöntem varmış, Bunu deneyen var mı?

Bu iki yöntemi de sadece Bahçecide yapılıyor diye biliyorum,
napsam?

Bu arada,
Hem memorial Semra Kahraman hem de Bahçeci'den Güvenç Karlıkaya ile görüşme için randevu aldım.

Bursadan geleceğim ama Güvenç bey o tarihte müsait değilmiş, Acaba onun yerine hangi doktora görünsem? sağdan soldan sadece onun adını almıştım.
Fulya- Avrupa yakası tarafına gideceğim,

gideceğim zaman uygun olan doktorlar şunlar;
Burçak Erdinç
Erbil Yağmur
Recep Kavrut

hangisine alsam randevuyu?
Bu doktorların hastası olan var mı burada acaba?

Bu arada,
Hem memorial Semra Kahraman hem de Bahçeci'den Güvenç Karlıkaya ile görüşme için randevu aldım.

Bursadan geleceğim ama Güvenç bey o tarihte müsait değilmiş, Acaba onun yerine hangi doktora görünsem? sağdan soldan sadece onun adını almıştım.
Fulya- Avrupa yakası tarafına gideceğim,

gideceğim zaman uygun olan doktorlar şunlar;
Burçak Erdinç
Erbil Yağmur
Recep Kavrut

hangisine alsam randevuyu?
Bu doktorların hastası olan var mı burada acaba?
canm ben bahceci umutta selen hanımın hastasıyım fulyada kı drlar hakkında bılgım yok ama erbıl beyın ismini duydum iyi diye oda forumdan. arastr sen yınede

kızlar meraba herkesın tedavısı hayırlı olsun pozıtıf sonuclansın inş ben dondurulmus ilk tup taransferımı oldum sızde durumlar nedr paylasalım

Merhaba ben yeni girdim bu kulübe.Ben de bugün Bahçeci umutta Cem Beyle görüştüm. Geçen hafta telefonla konuşmuştuk oradan semra hanım diye bir bayanla telefonda herşeyi Anlattı Şaştım kaldım bende bütün sonuçlarımı gönderdim sonra Cem bey aradı sonuçlarımı incelemiş bilgi verdi bügünde görüştük. Doktor doçentmiş bilmiyordum hem çok sevindim hem çok beğendim bir saat ayırdı bana. Benim durum biraz sıkıntılı 2 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu tabi maddi durum iyi olmayınca heyet raporuyla uğraştık. Ilkinde biyokimyasal oldu ikincide 1,5 aylıkken kalbi durdu kromozom bakıldı pıhtılaşma çıktı. Cem bey bugün genetik testte yapmanın gerekli Olduğunu söyledi. Herşey iyi olursa embriyolara genetik test yapılacak sonra transfer yapılacak dedi. 2 denememizde eurrofertilde yaptırdık ama bu sefer Allah nasip ederse bahçeciye gitmeye kararlıyım. En azından inanılmaz ilgi alaka var ve bana çok güven verdi. Telefonda konuştuğun bayan bile herşeyi Detaylı Anlattı herkes işini iyi biliyor bence. Önümüzdeki hafta adetimi bekliyorum inşallah bu sefer olacak. Bende yazmak paylaşmak istedim. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.

Arkadaşlar merhaba. ben yeniyim. sanırım geçmişteki kadar sık uğranmıyor buraya. geçenlerde bende selen hanımla görüşmeye gittim. 1 yıldır korunmuyorum ve bebek istiyorum hiç bir sebep bulunmamasına rağmen olmadı maalesef. 32 yaşında olduğum için biraz kaygılıyım birde amh 1.5 çıkmıştı 1 yıl önce. aşılama yapsam mı yoksa direk tüp bebeğemi geçsem karar veremedim. bir fikir sunacak olan varsa çok sevinirim. ne de olsa tecrübeli arkadaşlar vardır burda.
Kesinlikle tüp bebek, aşılama da aynı ilaçlar. Amh düşmeye başlamış bence riske atmayın. Selen hanıma sorun o da sizi tüp bebeğe yönlendirecektir.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Pozitif sonuçlarınızı bekliyoruz
kızlar bişe dicem....ben düşük yaptım doktor eşimden ve benden kan örneklerı aldı.. 1 ay sonra çıkar dedıççgenetık testmı yaptı yanı anlayamadım..ve sonçlar ne den uzun u kadar bılgısı lan varsa yazsın ltfeeeen

kızlar bişe dicem....ben düşük yaptım doktor eşimden ve benden kan örneklerı aldı.. 1 ay sonra çıkar dedıççgenetık testmı yaptı yanı anlayamadım..ve sonçlar ne den uzun u kadar bılgısı lan varsa yazsın ltfeeeen
Canım sana ve eşine genetik testi yapılacak büyük ihtimalle. Sonuçlar bir aya çıkıyor genelde. Kan pıhtılaşması yada başka bir sıkıntı varmı diye bakılıyor düşük olma sebebini araştırıyorlar ona görede tedavi uygulanıyor ya transferde yada hamilelikde

Canım sana ve eşine genetik testi yapılacak büyük ihtimalle. Sonuçlar bir aya çıkıyor genelde. Kan pıhtılaşması yada başka bir sıkıntı varmı diye bakılıyor düşük olma sebebini araştırıyorlar ona görede tedavi uygulanıyor ya transferde yada hamilelikde
kan pıhtılaşmasını yapmadı...sence ne bu genetk mı..kan phtılaşması için ayrıca kan alması gerkıo du bende nu öbr ay yapacam kan pıhtılaşmasını

tamamda benm dondurulmuşum war yanı Allah korusun bı hastalık çıkarsa nasıl tedavı edecek kı..sonuçta iş işten geçmiş embrıyoları dondurdukkk..anlamadım yaaaaaaaa

tamamda benm dondurulmuşum war yanı Allah korusun bı hastalık çıkarsa nasıl tedavı edecek kı..sonuçta iş işten geçmiş embrıyoları dondurdukkk..anlamadım yaaaaaaaa

allah korusun ınş hıc bı sorun cıkmaz 3 gun dınduruluyo cozulup 5. gune kadar beklenıyo bı sorun olursa genetık test yapılır embırıyolara

X