Önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum bende, regl gelirse tabi, gelmezse ne âlâ:))Evet canmsanırım oyle bende persembe takıbe baslıycam pekı neye karar verdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum bende, regl gelirse tabi, gelmezse ne âlâ:))Evet canmsanırım oyle bende persembe takıbe baslıycam pekı neye karar verdın
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin, bu mutluluğu uğraşan bütün arkadaşlara nasip etsin. Rabbime şükürler olsun.Canım allaha şukur elhamdullh 6. Gun evde yaptıgım testte silik ıkıncı cızgıyı gordum7. Gundde kanda pozıtıfı gordum kucagıma almak nasıp eylesin darısı sana ve ısteyen herkeze olsun inşallah aminn ecmaın
Insallah canim rabbim hayirlisini nasip etsin. Bana 1 tane embriyo taransferi yapildi canim.Yasla ilgili sanirim 30 yas altinda tek embriyo transferi yapiliyormus.Ben 27 yasindayim henuz. Selen hanim konusunda vallahi ne yalan soyliyim hakkini odeyemem. Bir insanda hicmi ego olmaz sorusunun cevabi gibi. Ilk gorusmeye gittigimizde Allah razi olsun samimiyeti benide cok rahatlatmisti. Simdi sendende duyunca sasirmadim :)Inşallah pozitif sonucunu paylaşırsın burdan :) selen hanım bana çok samimi geldi, ama transfer edilecek embriyo sayısı konusunda tekrar konuşmam gerekecek, ben 2 tane transfer edilsin istiyorum şansı arttırmak adına. Sana kaç tane transfer edildi canım ?
Allah razi olsun canim, Ayin 28 inde trafsferim yapildi. Simdi bekliyorum heyecanla. Cok sukur bir sorun yok suan belirti falan olurmu bu kadar kisa zamanda bilmiyorum ama bir garip hissediyorum. Heyecandanmidir anlamadim.Tedavin nasıl gidiyo canım transferin yapıldımı inşallah herşey yolundadır, Rabbim yardımcın olsun.
Canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sana ve ailesine bağışlasın sana demiştim benim ayaklar da buz gibiydi ve pozitif sonucu aldık Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canim benim transferin hayirli olsun. O garip hissetme degil bence :)) kuzucugun annecim burdayim diyor Allahin izniyle. Bende oyle olmustum acaba pisikolojikmi diye cok sorguladim kendimi ama rabbim yuzume bakti gordu. Hayirlisiyla alalim bebis haberini.Kızlar gecen cumartesi transferim yapildi bir garip hissediyorum.Sürekli uykum var sürekli bir yorgunluk hissediyorum. Ellerim ayaklarım şişeye başladı niye böyle oldum anlamiyorum bunlar belirtimi acaba.
Hoşgelmis sefalar getirmis canim ).Keske randevu almak icin kliniği aradigida bir sorsaydin bende merak ettim simdi.Ve beklenmeyen misafir zamanından da erken geldi malesef, regl oldum. Pazartesi'ye randevu aldım. Yanlız Pazartesi üçüncü günü oluyor, normalde ikinci gün çağırılıyor, benim pazara denk geldiği için üçüncü güne kaldı malesef sıkıntı olur mu acaba?
Gittim bugün kliniğe ve start verildi hayırlısıyla:) sıkıntı olmuyormuş 3. Gün olması, Dr onu garanti olsun diye söylüyoruz dedi. Ilk iğnemi vurdum bugün kendime ilk denemem ve inşallah mutlu Mesut haberlerle son denememiz olur:)Hoşgelmis sefalar getirmis canim ).Keske randevu almak icin kliniği aradigida bir sorsaydin bende merak ettim simdi.
canım üniversite hastaneleri veriyor zaten raporu.ordan alman gerekiyo.bide bildiğim istanbul da yaşıyorsan z.burnu süleymaniye kadın doğum hastaneside veriyor.ordan alınan raporlar, rapor geçen merkezlerde ve hastanelerde kullanılır.İyi akşamlar herkese bilgisi olan varsa bişey sorucaktım hangi hastanelerin raporu geçiyo umutta acaba
mrb canm ben umuta gıdıyorum bıldıgım kadarıyla ikiside aynı bahceci kliniği aradındakı farkı sordugumda aynı oldugunu soyledı umutta sgk anlasmadı var ve dırek arayınca selen hanıma randevu alabılıyosun ama dr secme sansında vardr heralde dısardan anlasmasj olan drlardanmrb arkdaslar ben il disindan gelicem.3 deneme icin.size sormak istedigim fulya ile umut arasinda ne fark var ben fulyayi düsünuyodum ama yorumlari okuyunca umutta olabilir gibi geldi.bana umutta doktor onerebilirmisiniz?