Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hosgeldin canim.Hayirlisi olsun seninde dedigin gibi rabbim ol demeyince olmuyor ama insan yinede herhangi biryer yerine iyi bir klinik ariyor. Bende umut tup bebekteyim. Selen hanimin hastasiyim. 5.500 tl + 250 muayene ucreti odedik hersey dahil icine. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Merhaba arkadaşım bu 5.500 tl içinde ilaç fiyatları da dahilmi yoksa onu ayrımı ödüyoruz

kızlar birşey daha sormak istiyorum aradım umut tüp bebeği bana zeynep kamilde ki infetilite heyet raporundan bahsettiler nasıl alıcam alan oldumu ben normalde yumurtalık kanseri atlattım kemoterapi falan zeynep kamilde hangi günler var bu sağlık kurulu bilmiyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Yok canim ilac ucreti dahil degil. 1.250 tl odedim onun icin. Ben daha once okumustum sizin mesajlarinizi hatirliyorum . Siz ne yaptiniz karar verebildinizmi.

Teşekkürler canım. Bizde 1-2 aya kadar başlama kararı aldık umut tüp bebekte, önce mikro tese bulunursa tüp bebek hayırlısıyla .Senin bebişin varmı yada tedavidemisin kusura bakma yoğunluktan geçmişi okuyamadım.

Selen hanimi bir arayip soyliyim, bendemi koldan devam etsem acaba.

canım bişey sorucam sana, sence önce mikro tesemi yapılmalı yoksa ben önceden tedaviye başlayıp sonra mı tese olmalı eşimle buna karar veremedik, Tansel hoca bize bıraktı ,tavsiyene ihtiyacım var

Hic korkma canim bendede oyle oldu suan karnim Şiş şiş olmus vurdurulacak yer kalmamış bazen koluma yapıyorum oda cok yanıyor
Elin canim benim gozun aydin hamilesin.nekadar sevindigimi anlatamam ya anlatsana tedaviylemi oldu kacinci denemende oldu cok sukur rabbime nasip etti darisi bana insallah

Elin canim benim gozun aydin hamilesin.nekadar sevindigimi anlatamam ya anlatsana tedaviylemi oldu kacinci denemende oldu cok sukur rabbime nasip etti darisi bana insallah

Canım ya seninle eskilerden yazismistik degilmi:))) cok tsk ederim canım 9. Tup bebek denememde hamile kaldım suan 13 haftalık olduk teyzesi:)) Allah'ım sanada nasip eder insallah sen hangi asamadasin neler yaptın bu ara ??

Canım ya seninle eskilerden yazismistik degilmi:))) cok tsk ederim canım 9. Tup bebek denememde hamile kaldım suan 13 haftalık olduk teyzesi:)) Allah'ım sanada nasip eder insallah sen hangi asamadasin neler yaptın bu ara ??
Evet canim eskiler taa 2011 di sanirim ay hep aklimdasin.inan uzun zamandir bu guruba bakmiyordum.bugun tesaduf baktim.senin hamile cizelgeni gordum.sevincten.ciglik atasim.geldi insallah rabbim tamamina erdirsin bebegini yada bebeklerini :) ben birkez umutta denedim.olmadi memorialde denedim il. Denememde hamile kaldim.ikizlerime ama 22 haftalik erken dogum yaptim sonra yine donmuslarimla denedim 1.5 dusuk yaptim biraz ara verdim.cunku cok zo. Gunler yasadim sonra dr memorialden ayrildi bende medipol hastanesine mustafa ecete basladim kasimda ilk tedavim olumsuz oldu aralikta histeroskopi ve laparoskopi oldum allah nasip ederse martin 3 de donmuslarimla basliycam insallah bu son.denemem olur. Bende kavusurum yavruma

Cok ugrastik canim ve Allah yuzumuzu guldurdu insAllah Allah saglikla kucagimiza vermeyide nasip eder,, insanin endiseleri bitmiyor bu geçirdigim 3 ayi bir ben birde Allah biliyor tabiki zaman ilerledikçe insan dahada bi rahat oluyor:)) sende bayaga zorlu bir süreçten geçmişsin kocaman ikizlerini kaybetmissin cok Üzüldum canım Allah bir daha boyle bir durumu yaşatmasın . Yinede Şanslısin hamile kala biliyorsun bende ilk defa bu kadar ilerledim son iki denememde positiv sonucu almamla kanamam bir oldu.. İnsAllah bu senin son denemen olur Bebeğini kucağına alırsın

Kizlar hamileyimmmmmmm. Rabbime sukurler olsun dualarimi cevapsiz birakmadi. Allahin izniyle saglicakla alicam melegimi kucagima.Darisi evlat hasreti ceken herkesin basina.

canım bişey sorucam sana, sence önce mikro tesemi yapılmalı yoksa ben önceden tedaviye başlayıp sonra mı tese olmalı eşimle buna karar veremedik, Tansel hoca bize bıraktı ,tavsiyene ihtiyacım var
Mikoro tese ameliyati oldu esim canim. Tansel bey direk mikro tese onerdi.Biz önce ameliyat olmaya karar verdik çünkü benim adetime çok az zaman vardı sonrada hemen başladık zaten canım. Cikmasaydi zaten başlamayacaaktık. İsterseniz sizde vakit kaybetmeden ameliyat olun sperm çıkarsa donduruyorlar zaten sonrada ilk adetinle başlarsın allahin izniyle.

Kızlar Perşembe günü transferim oldu 2 embriyoyuda verdi selen hanım çok dua edin lütfen bebişlerime kavuşayım Allah'ın izniyle. Transferime psikolog Asena hanımda girdi yeni bir uygulamaymış ama benim çok Hoşuma gitti. Bu bekleme Döneminde tanışmış konuşmuştuk bir kaç kere beni rahatlattı Allah ondanda selen hanımdanda Razı olsun

Kizlar hamileyimmmmmmm. Rabbime sukurler olsun dualarimi cevapsiz birakmadi. Allahin izniyle saglicakla alicam melegimi kucagima.Darisi evlat hasreti ceken herkesin basina.
Gözün Aydın canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde transferim oldu beklemedeyiz artık. Kaç embriyo verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…