Evet canim bizde selen hanima gidiyoruz.saol ya canım selen hanımamı gidiyosunuz siz
Hosgeldin canim.Hayirlisi olsun seninde dedigin gibi rabbim ol demeyince olmuyor ama insan yinede herhangi biryer yerine iyi bir klinik ariyor. Bende umut tup bebekteyim. Selen hanimin hastasiyim. 5.500 tl + 250 muayene ucreti odedik hersey dahil icine. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.kızlar bende tüp bebeğe yönlendirildim eşime felan hiç bakılmadı devlet hastanesi değerlerime baktı fsh 32 idi 8,8 e düştü ama amh 0.01 coltı nerde tüp bebeğe başlıyım bilemiyorum güvenmek istiyorum sadece tabii ki kısmet ALLAHım ol demeden olmaz ama en azından "adamlarda çok ilgilendi" demek istiyorum umut tüp bebekte tüp bebek ne kadar bilginiz var mı?((
Selen hanimi bir arayip soyliyim, bendemi koldan devam etsem acaba.Hic korkma canim bendede oyle oldu suan karnim Şiş şiş olmus vurdurulacak yer kalmamış bazen koluma yapıyorum oda cok yanıyor
Hosgeldin canim.Hayirlisi olsun seninde dedigin gibi rabbim ol demeyince olmuyor ama insan yinede herhangi biryer yerine iyi bir klinik ariyor. Bende umut tup bebekteyim. Selen hanimin hastasiyim. 5.500 tl + 250 muayene ucreti odedik hersey dahil icine. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
Yok canim ilac ucreti dahil degil. 1.250 tl odedim onun icin. Ben daha once okumustum sizin mesajlarinizi hatirliyorum . Siz ne yaptiniz karar verebildinizmi.Merhaba arkadaşım bu 5.500 tl içinde ilaç fiyatları da dahilmi yoksa onu ayrımı ödüyoruz
Yok canim ilac ucreti dahil degil. 1.250 tl odedim onun icin. Ben daha once okumustum sizin mesajlarinizi hatirliyorum . Siz ne yaptiniz karar verebildinizmi.
Selen hanimi bir arayip soyliyim, bendemi koldan devam etsem acaba.
Selen hanimi bir arayip soyliyim, bendemi koldan devam etsem acaba.
Elin canim benim gozun aydin hamilesin.nekadar sevindigimi anlatamam ya anlatsana tedaviylemi oldu kacinci denemende oldu cok sukur rabbime nasip etti darisi bana insallahHic korkma canim bendede oyle oldu suan karnim Şiş şiş olmus vurdurulacak yer kalmamış bazen koluma yapıyorum oda cok yanıyor
Elin canim benim gozun aydin hamilesin.nekadar sevindigimi anlatamam ya anlatsana tedaviylemi oldu kacinci denemende oldu cok sukur rabbime nasip etti darisi bana insallah
Evet canim eskiler taa 2011 di sanirim ay hep aklimdasin.inan uzun zamandir bu guruba bakmiyordum.bugun tesaduf baktim.senin hamile cizelgeni gordum.sevincten.ciglik atasim.geldi insallah rabbim tamamina erdirsin bebegini yada bebeklerini :) ben birkez umutta denedim.olmadi memorialde denedim il. Denememde hamile kaldim.ikizlerime ama 22 haftalik erken dogum yaptim sonra yine donmuslarimla denedim 1.5 dusuk yaptim biraz ara verdim.cunku cok zo. Gunler yasadim sonra dr memorialden ayrildi bende medipol hastanesine mustafa ecete basladim kasimda ilk tedavim olumsuz oldu aralikta histeroskopi ve laparoskopi oldum allah nasip ederse martin 3 de donmuslarimla basliycam insallah bu son.denemem olur. Bende kavusurum yavrumaCanım ya seninle eskilerden yazismistik degilmi:))) cok tsk ederim canım 9. Tup bebek denememde hamile kaldım suan 13 haftalık olduk teyzesi:)) Allah'ım sanada nasip eder insallah sen hangi asamadasin neler yaptın bu ara ??
Evet canim eskiler taa 2011 di sanirim ay hep aklimdasin.inan uzun zamandir bu guruba bakmiyordum.bugun tesaduf baktim.senin hamile cizelgeni gordum.sevincten.ciglik atasim.geldi insallah rabbim tamamina erdirsin bebegini yada bebeklerini :) ben birkez umutta denedim.olmadi memorialde denedim il. Denememde hamile kaldim.ikizlerime ama 22 haftalik erken dogum yaptim sonra yine donmuslarimla denedim 1.5 dusuk yaptim biraz ara verdim.cunku cok zo. Gunler yasadim sonra dr memorialden ayrildi bende medipol hastanesine mustafa ecete basladim kasimda ilk tedavim olumsuz oldu aralikta histeroskopi ve laparoskopi oldum allah nasip ederse martin 3 de donmuslarimla basliycam insallah bu son.denemem olur. Bende kavusurum yavruma
Kizlar hamileyimmmmmmm. Rabbime sukurler olsun dualarimi cevapsiz birakmadi. Allahin izniyle saglicakla alicam melegimi kucagima.Darisi evlat hasreti ceken herkesin basina.
Mikoro tese ameliyati oldu esim canim. Tansel bey direk mikro tese onerdi.Biz önce ameliyat olmaya karar verdik çünkü benim adetime çok az zaman vardı sonrada hemen başladık zaten canım. Cikmasaydi zaten başlamayacaaktık. İsterseniz sizde vakit kaybetmeden ameliyat olun sperm çıkarsa donduruyorlar zaten sonrada ilk adetinle başlarsın allahin izniyle.canım bişey sorucam sana, sence önce mikro tesemi yapılmalı yoksa ben önceden tedaviye başlayıp sonra mı tese olmalı eşimle buna karar veremedik, Tansel hoca bize bıraktı ,tavsiyene ihtiyacım var
Tansel bey Üroloji doktoru canımTansel diye birininde adi geçiyordu ondan sordum yorumunuzu dikkate alcam sagolun
Gözün Aydın canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde transferim oldu beklemedeyiz artık. Kaç embriyo verdi doktorKizlar hamileyimmmmmmm. Rabbime sukurler olsun dualarimi cevapsiz birakmadi. Allahin izniyle saglicakla alicam melegimi kucagima.Darisi evlat hasreti ceken herkesin basina.