Amin canim Allah razi olsun. Insallah seninde guzel haberlerini aliriz. Bol bol dua et. Ben 2 embriyo istedim 2 embriyo verdi banada selen hanim inşallah ikiside tutar bebislerim olur. 4 embriyo iyi kalite dediler bizde donduralim istedik.Gözün Aydın canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde transferim oldu beklemedeyiz artık. Kaç embriyo verdi doktor
Mikoro tese ameliyati oldu esim canim. Tansel bey direk mikro tese onerdi.Biz önce ameliyat olmaya karar verdik çünkü benim adetime çok az zaman vardı sonrada hemen başladık zaten canım. Cikmasaydi zaten başlamayacaaktık. İsterseniz sizde vakit kaybetmeden ameliyat olun sperm çıkarsa donduruyorlar zaten sonrada ilk adetinle başlarsın allahin izniyle.
Tebrik ederim ne güzel canım, allah kucagina sağlıklı almayı nasip etsin. Darısı da bize olsun, tüm isteyenleregrkm_dnst: 39563231 .!.:Kizlar hamileyimmmmmmm. Rabbime sukurler olsun dualarimi cevapsiz birakmadi. Allahin izniyle saglicakla alicam melegimi kucagima.Darisi evlat hasreti ceken herkesin basina.
H tamamına erdirsin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin arkadaşım meşakkatli yol bitmiş sabırla bekleme zamanı artıkKızlar Perşembe günü transferim oldu 2 embriyoyuda verdi selen hanım çok dua edin lütfen bebişlerime kavuşayım Allah'ın izniyle. Transferime psikolog Asena hanımda girdi yeni bir uygulamaymış ama benim çok Hoşuma gitti. Bu bekleme Döneminde tanışmış konuşmuştuk bir kaç kere beni rahatlattı Allah ondanda selen hanımdanda Razı olsun
Gözün aydın arkadaşım allah yüzünü güldürdü darısı buradaki tüm arkadaşlarıma hepimiz birbirimize dua edelim allah ol derse olurKizlar hamileyimmmmmmm. Rabbime sukurler olsun dualarimi cevapsiz birakmadi. Allahin izniyle saglicakla alicam melegimi kucagima.Darisi evlat hasreti ceken herkesin basina.
Canım ne yaptın meraktayım sonuç belli oldumu. Ben bekleyemiyorum heyecandan belirti falanda hissetmedim. Çok korkuyorum canım yakılar cuma gunu tıransverım oldu heycanla beklıyorum zaman nasıl gecıcek sonuc ne olacak bılmıyorum tek hısssettıgım ayaklarımın buz gıbı olması cok usuyor ayaklarım acepbelırtımı piskolojıkmı
Canım allaha şukur elhamdullh 6. Gun evde yaptıgım testte silik ıkıncı cızgıyı gordum7. Gundde kanda pozıtıfı gordum kucagıma almak nasıp eylesin darısı sana ve ısteyen herkeze olsun inşallah aminn ecmaınCanım ne yaptın meraktayım sonuç belli oldumu. Ben bekleyemiyorum heyecandan belirti falanda hissetmedim. Çok korkuyorum canım ya
canım sıtres yapma ınan benımde kesın negatıf gozuyle bakıyordum ama cok sukur verıcek olan allah doktorlar tedavılerhepsı vesıle bunutırasnver gunu selan hanımda embrolokta soyledı bızler elımızden gelenı yapıyoruz yaptık gerısı allaha ılahı guce kalmıs o ısterse olur o ıstemezse olmaz dıye sen ıcın frah tutu allaha sıgın bolca duaet ben hep dua ettım herkezden dua istedım ınşallah pozıtıfı gormek nasıp olsun ınşallah amınn ecmaınnamin canım inş. kucağını sağ salim alırsın inan gözlerim doldu o kadar sevindim bende perşembe sonuç bekliyorum amk 0.01 çıktı gene öyle çıkarsa tüp bebekte bile şansın yok dedi doktor umut a gittim
Merhaba canim hosgeldin. Bende selen hanimin hastasiyim. Seninde dedigin gibi herseyde vardir bir hayir. Gec olsun saglikli olsun diyelim. Uzme kendini Allahin izniyle tez zamanda kavusursun kuzucuguna.Merhaba arkadaşlar ben de yeni katılanlardanım. Ben de Ekim ayında umut tüp bebek merkezinde selen hanımla tedaviye başladım. 42 yaşındayım. Normalde kendiliğinden hamile kalabiliyordum. Geçen yıl 2 kere hamile kaldım ve ikisininde kalbi durdu aldırdık. Yapılan tahlillerde pıhtılaşma sorunu çıktı. Doktorum da yaştan dolayı tüp bebeğe yönlendirdi. Dediğim gibi Ekim ayında tedaviye başladık, ilk tedavimde 4 yumurtam toplandı hiçbiri döllenmesi malesef işlemler iptal oldu. Bir ay sonra ikinci tedaviye başladık. Bu sefer 5 yumurtam toplandı allahıma şükürler olsun hepsi döllendi bu sefer. Yaklaşık 2 aydır da transfer için bekliyoruz. Bugün klinikteydim malesef rahim duvarı istenen kalınlığa ulaşmamış o yüzden selen hanım transferi bu ay da iptal etti. Ne diyeyim herşeyde bir hayır vardır. Bakalım inşallah önümüzdeki ay transferim olur. 4-5 aydır kliniğe gidip geliyorum artık aile gibi olduk vallahi. Artık herkes tanıyor sohbetler muhabbetler selen hanım da hemşirelerde bankodaki kızlarda çok tatlılar.
Canim hakkini helal et cevap veremedim birturlu. Transferim henuz yapilmadi bu cumartesi yapilicak Allahin izniyle. Siz neyaptiniz en son tansel beyle gorusmustunuz. Varmi bir gelisme karar verebildinizmi mikro tesemi yoksa tesemi diye sormustun en son.Tedavin nasıl gidiyo canım transferin yapıldımı inşallah herşey yolundadır, Rabbim yardımcın olsun.
Allah tamamina erdirsin canim, saglicakla al kuzucugunu kucagina insallah.kılar cuma gunu tıransverım oldu heycanla beklıyorum zaman nasıl gecıcek sonuc ne olacak bılmıyorum tek hısssettıgım ayaklarımın buz gıbı olması cok usuyor ayaklarım acepbelırtımı piskolojıkmı
aminnn canım allah razı olsun ınşallah darısı ısteyen cumle herkeze olsun amınnAllah tamamina erdirsin canim, saglicakla al kuzucugunu kucagina insallah.
Canim hakkini helal et cevap veremedim birturlu. Transferim henuz yapilmadi bu cumartesi yapilicak Allahin izniyle. Siz neyaptiniz en son tansel beyle gorusmustunuz. Varmi bir gelisme karar verebildinizmi mikro tesemi yoksa tesemi diye sormustun en son.
Mrb canim Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin saglikla sihhatle. Sende sebepsiz infertilite grubundaymissin sanirim. Benimde 6 asilamam negatifle sonuclandi 1 dis gebelik gecirdim. Bende sebepsiz infertilite grubundayim. Bizde tup bebek dusunuyoruz da size extra bi tedavi uygulandi mi ne gibi tetstler yapildi bilgi verebimirmisin?Kizlar hamileyimmmmmmm. Rabbime sukurler olsun dualarimi cevapsiz birakmadi. Allahin izniyle saglicakla alicam melegimi kucagima.Darisi evlat hasreti ceken herkesin basina.
Helal hoş olsun canim benim. Cok dogru soyledin nasip edecek olan o ama tedbirli davranmakta fayda var. Gonlunu ferah tut bol bol dua et. Nezaman istersen burdayim yardimci olmaya destek olamaya hazirim. Cevap yazmakta gecikiyorum bazen gönül koyma olurmu :)) sevgiler...Canım çok sevindim transfer aşamasına gelmişsin Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Tansel bey eşimden hormon testi istedi onla ilgili görüşecekler hoca başlayalım derse mart sonu gibi başlamayı düşünüyoruz nasipse tedaviye ,bende önceden hazırlanmayı düşünüyorum çünkü olurda az sayıda bulunursa zayi olma ve çözünürken bozulma ihtimali varmış, verecek olan Rabbim ama sonuna kadar tedbiri almaya çalışıyoruz kul olarak , teşekkür ederim bu zor dönemimde bana yardımcı oluyosun sen hakkını helal et.