Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Dostlar 20 ocakta hamileliğimi öğrendim 31 ocaktada bebeğimin kalp atışını duydum. Sizlere haber veremedim mutluluğumu. bu güzel haberin allahımın bize hediyesinin yanında kötü bir haber de aldık malesef. Eşimin halasının vefatı haberi bizi çok üzdü. Allahım bir can aldı bir can verdi. Allahım Tansel bey ve Selen hanımın gönlüne göre versin onları da unutmamam gerek. Önce allahin sonra onların sayesinde bebeğime kavusacagım inşallah

hayırlı olsun başınız sagolsun canım... benımde tıransver ohs dolayı ıptal oldu suan donmus tedavısındeyım nasıl olcak sansım nekar bılmıyorum ama dılerım bende senın gıbı pozıtıf sonuc alabılırm

Merhaba canım bugün gittik Tansel beye , bizde memnun kaldık sizin gibi içimize sindi diyebilirim hoca. Sorularımızı cevapladı, bizim herşeyimiz normal olduğu için sebepsiz grubundayız, o yüzden bize 3-6 ay arası dna hasar tedavisi yapacağını söyledi ilaçlarla sonrada olumlu olmazsa tese yaparız dedi haftaya tekrar görüşücez. İlgin için teşekkürler arkadaşım sende gelişmeleri paylaş lütfen dualarım seninle.

Canım ben Selen hanım'dan memnun kaldım sakin ve anlayışlı, egosu da yok. Bana uğurlu geldi

Canım test yaptinmi ?

Bizim sorun sebebsiz canım , bu benim 9 Tup bebek denemem, gebelik aşısına 700 tl ödedik

9.tüp deneme çok şükür pozitif ile sonuçlanmış inşallahhh hiç sıkıntı çekmeden bebeğini kucağına alırsın canım
Merak ettim umutta kaç defa denedin birde doktorun selen hanım mı

9.tüp deneme çok şükür pozitif ile sonuçlanmış inşallahhh hiç sıkıntı çekmeden bebeğini kucağına alırsın canım
Merak ettim umutta kaç defa denedin birde doktorun selen hanım mı

Evet cok sukur simdilik sorunsuz geçiyor:)) umutta bu 4. Denemem ilk 3 denemem Ulun beyleydi son denemem Selen hanımdı, Selen bize uğurlu geldi:))

Memnun kalmanıza çok sevindim canım. Ben bu kadar övdükten sonra tam tersi bir durum olsaydı kötü hissederdim kendimi...İnşallah sizede bizim gibi hayırlı olur. Gönlünüzü ferah tutun. Bol bol dua edin. Allahın izniyle herşey çok güzel olacak. Sevinçli haberlerimizi vericez birbirimize. Görüşmek üzere sevgiler...

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Çok sevindim senin adına. Rabbim hayırlısıyla meleğini kucağına almayı nasip etsin. Bizde tansel beyin hastasıyız. Bizler içinde duacı ol olurmu.Diğer taraftanda başınız sağolsun demek biraz tuhaf oluyor. Garip bir durum hem sevinç hem üzüntü bir arada oldu. Herşey gönlünüzce olsun.

Bu arada sormayı unuttum, bahçeci umut tüp bebektemi yoksa fulya tüp bebeğemi gidiyorsunuz.

Allah razı olsun canım darısı başınıza inşallah. Sonuçlardan haber ver dualarım seninle

Merhaba kızlar, pazartesi günü transfer oldu. 2 embriyo verdiler 4 embriyo iyi olduğu için dondurdular. Şimdi sıra sonuç beklemede. Rabbim inşallah bu sefer yüzümü güldürücek. Sizde dua edin kızlar lütfen.

Canım benim dualarım seninle, stres yapma rahat ol hayırlı haberi alalım Allahın izniyle.

İnşallah canım ya darısı başınıza olsun, siz ne yaptınız başladınızmı tedaviye? En son adeti bekliyordun.
Evet canım bende tam yazmak için açtım bilgisayarı senin haberini görünce bıraktım. :)) Adetimin 2. günü bizde bugün hayırlısıyla başladık tedaviye. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler.

Evet canım bende tam yazmak için açtım bilgisayarı senin haberini görünce bıraktım. :)) Adetimin 2. günü bizde bugün hayırlısıyla başladık tedaviye. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler.
Ay canım benim. Bol bol dua edelim birbirimize, Allahın izniyle seninde güzel haberlerini alıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…