Evet canım ben umuttayım. Nezamn başlıyorsunuz hayırlısıyla tedaviye.
Bizim ameliyatımızı da Tansel bey yaptı allah ondan da selen hanım danda razı olsunMemnun kalmanıza çok sevindim canım. Ben bu kadar övdükten sonra tam tersi bir durum olsaydı kötü hissederdim kendimi...İnşallah sizede bizim gibi hayırlı olur. Gönlünüzü ferah tutun. Bol bol dua edin. Allahın izniyle herşey çok güzel olacak. Sevinçli haberlerimizi vericez birbirimize. Görüşmek üzere sevgiler...
Allah tamamına erdirsin canımMerhaba kızlar, pazartesi günü transfer oldu. 2 embriyo verdiler 4 embriyo iyi olduğu için dondurdular. Şimdi sıra sonuç beklemede. Rabbim inşallah bu sefer yüzümü güldürücek. Sizde dua edin kızlar lütfen.
Bizim sorun sebebsiz canım , bu benim 9 Tup bebek denemem, gebelik aşısına 700 tl ödedik
Bende umuttayım inşallah haftaya transferim olacak. Umutta tek doktor var sadece selen hanım benim doktorumda selen hanım ben tavsıye ederim arkadaşım. Benimde ikinci. Denemem ilki iptal oldu yumurtam döllenmedi şimdi Allah'ım yardım etti transfere kadar geldikİkinci tüp bebek denemesi için umutu düşünüyoruz tavsiye eder misiniz arkadaşlar memnun kaldinizmi onerebileceğiniz özel bi doktor adi varmı.tesekkurler
Banada önerdi selen hanım gebelik aşısını. Önümüzdeki hafta transferim var transfer öncesi alacaklar kanımı inşallah faydası olur. Selen hanım yüzde Onbeş civarı oranı arttırır dedi inşallah Allah'ın izniyle. Fiyatı umutta 700 liraymış.mrb.. benimde sebepsiz infertilite 6 kez aşılama ve 1 dış gebelikle sonuçlandı malesef.. bu gebelik aşısı nedir bilgi verirmisin rica etsem? yani en son tüp bebek denemende bu aşıyı mı oldun?
Tansel diye birininde adi geçiyordu ondan sordum yorumunuzu dikkate alcam sagolunsbki39436289 .!.:Bende umuttayım inşallah haftaya transferim olacak. Umutta tek doktor var sadece selen hanım benim doktorumda selen hanım ben tavsıye ederim arkadaşım. Benimde ikinci. Denemem ilki iptal oldu yumurtam döllenmedi şimdi Allah'ım yardım etti transfere kadar geldik
Hayirli ugurlu olsun @bulutefe.inallh hayirli sonuc olur.Benimde gecen carsamba transferim oldu senin gibi cok heyecanliyim.kılar cuma gunu tıransverım oldu heycanla beklıyorum zaman nasıl gecıcek sonuc ne olacak bılmıyorum tek hısssettıgım ayaklarımın buz gıbı olması cok usuyor ayaklarım acepbelırtımı piskolojıkmı
Canim hayirli olsun bence senin bebis annesiyle cunku benim 3denememde tek fark ayaklarimin buz gibi olmasi ve uylu haliydi hayirli olsunkılar cuma gunu tıransverım oldu heycanla beklıyorum zaman nasıl gecıcek sonuc ne olacak bılmıyorum tek hısssettıgım ayaklarımın buz gıbı olması cok usuyor ayaklarım acepbelırtımı piskolojıkmı
inşallah canım amınnnn cok tesekkur ederım bende acaba pıskolojıkmı dıyordum kendı kendıme ınşallah dedgın gıbı olur amınnnCanim hayirli olsun bence senin bebis annesiyle cunku benim 3denememde tek fark ayaklarimin buz gibi olmasi ve uylu haliydi hayirli olsun
ınşallah guzel sonclar alırız hersey ıyı olur hakkımızda amınnn canımmmHayirli ugurlu olsun @bulutefe.inallh hayirli sonuc olur.Benimde gecen carsamba transferim oldu senin gibi cok heyecanliyim.
Merhaba canım mesajını görünce cevap veriyim dedim. Bizde umut tüp bebekteyiz. 5.500 TL paket ücreti ama ben git görüş hem fiyat al hemde doktorla görüş, ücret almıyorlar görüşme için. Daha rahat karar verirsin.kızlar bende tüp bebeğe yönlendirildim eşime felan hiç bakılmadı devlet hastanesi değerlerime baktı fsh 32 idi 8,8 e düştü ama amh 0.01 coltı nerde tüp bebeğe başlıyım bilemiyorum güvenmek istiyorum sadece tabii ki kısmet ALLAHım ol demeden olmaz ama en azından "adamlarda çok ilgilendi" demek istiyorum umut tüp bebekte tüp bebek ne kadar bilginiz var mı?((
Selam kızlar. Kafama takılan bir şey var. İğneler karnımda morluk ve şişlik oluşturdu, ilk günler hiç öyle bir şey yoktu iki gündür baya kötü. Birde sertleşti. Böyle sıkıntıları olan varmı, acaba yanlış bir yeremi vurdum bilemedim ki ilk zamanlar yoktu. Off zaten çok ağrı oluyor bir fikri olan varmı kızlar.