Çok sevindim arkadaşım nasıl mutlu oldum senin için kendi başıma gelmiş gibi:) Allahım inşallah tedavinizi su gibi geçirmenizi sağlasın meleklerinize kavuşturur sizi, eşine de çok geçmiş olsun, güzel günler beklesin sizi inşallah. Bizde Tansel beye gideceğiz eşim randevu alacak bu hafta için. Senden bi ricam olucak teseden önce bişeler yaptınızmı tedavi olarak iğne ,ilaç vs., eşinin hormonları nasıldı, Tansel bey bi tahminde bulunabiliyormu bulunması açısından, bir de azospermi sebebiniz bellimiydi canım çok soru soruyorum sen anlarsın beni. Allah razı olsun senden umut oldu bana..
hadi bakalım sağlıklı dolu dolu yumurtaların olsun canım. sizde sorun neydi ve kaçıncı tedaviniz
Kızlar bugün kliniğe gittim çarşamba günü bir terslik cikmazsa yumurtalarim toplanacak. Dua edin lutfen bana.
Allah yardımcın olsun canım benim. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Habersiz bırakma olurmu.
Koşa koşa geliyorum bilgisayarın başına resmen. Bugün yumrutalarım toplandı 8 yumurtam çıktı çok şükür. Allah nasip ederse yarın haber verecek embriyologlar. Dualarını eksik etme olurmu...
Canım benim fırsat bulup giremiyorum bir türlü, ama inan aklım hep burda. Güzel dileklerin duaların için Allah razı olsun darısı en kısa zamanda sizinde başınıza. Bütün dualarım sizinle. Allahın izniyle güzel sonuçlarını alıcaz seninde. Teseden önce birşeyler yaptırdınızmı diye sordun, daha önce bri doktor takip ediyordu eşimi maalesef herhangi bri sonuca varamadık. Hatta Tese ameliyatı önerdi emin olamadık malum insan seçici davranıyor. Sonra bir vesile ile gittik işte. Sebep olarak inip çıkan testis dedi Tansel bey hareketli testismiş. Tesa önermedi direk mikro tese yapalım dedi. Şükürler olsun ki sperm çıktı. Ameliyat sonrası mutluluğumuzu anlatamam.Ameliyat 1.5 saat sürdü. Muayene sonrası tese olursa umutlu konuştu Tansel bey. Bizde hiç beklemedik.
amin canım isteyen herkesin melekleri olsun. siz tedaviye başlayacak mısınızAnladım canım inşallah bu tedavinde meleklerine kavuşursun, bizlerin durumu diğer tüp bebek tedavisi olan arkadaşlara oranla biraz daha zor tabi, önce sperm bulunurmu sonra bebek tutunurmu ama Allah olmasını istedikten sonra olmazlar olur yoktan var olur herşey biz buna çok inanıyoruz ve herşeyin hayırlısı olacağına. Teşekkür ederim paylaşımın için , tedavinle ilgili gelişmelerini de merakla bekliyorum arkadaşım Rabbim yanında olsun inşallah,yüzünü güldürsün.
hadi bakalım hayırlı olsun sonu bebekli olsun:)Koşa koşa geliyorum bilgisayarın başına resmen. Bugün yumrutalarım toplandı 8 yumurtam çıktı çok şükür. Allah nasip ederse yarın haber verecek embriyologlar. Dualarını eksik etme olurmu...
dur bakalım idrarda hemen çıkmayabilir. herkesin aynı değil ki değerleri. bazı arkadaşlar 7. -8. günde idrarda gördüler ama bir çoğuda 12 . gün kanda gördü. acele etme derim. hem ne o öyle umutların tükenmiş hemen. bak yumurtanız var sperminiz var, dölleniyor, hatta 5. güne gidiyor. daha neSelam arkadaşlar transferden sonraki 8 günüm 5.gün embriyosuydu bugün idrar testi yaptım ve negatif çıktı umutlarım tükendi kan testi bile yaptırmak istemiyorum yeni başlayan arkadaşlara allah yardım etsin yolları açık olsun
hayırlı olsun canım tedavin hangi aşamadasınızAllahın izniyle yarın başlıyoruz kızlar transfer tedavisiyle. Dualarınızı eksik etmeyin
Sağol arkadaşım cevabın için ama olumsuz hissediyorum bu ikinci denememdi biliyorum ben sen daha zor durumda olan arkadaşlarım var ama bende Yoruldum 3 aydır tedavi içindeyim yarın kan testi yaptırcam bakalım itki varsınız inş. Sizin için mutlu son olurdur bakalım idrarda hemen çıkmayabilir. herkesin aynı değil ki değerleri. bazı arkadaşlar 7. -8. günde idrarda gördüler ama bir çoğuda 12 . gün kanda gördü. acele etme derim. hem ne o öyle umutların tükenmiş hemen. bak yumurtanız var sperminiz var, dölleniyor, hatta 5. güne gidiyor. daha ne
amin canım isteyen herkesin melekleri olsun. siz tedaviye başlayacak mısınız
Estaf. canım teşekkürlük bir şey yok, bizler anlarız ancak birbirimizin halinden. Bizimde hareketsiz Sperm çıktı 2 taneydi ilk yaptırdığımızda sonrakilerde çıkmadı. Allah razı olsun bütün güzel dileklerin için. Cumartesi haberlerini bekliycem Allahın izniyle güzel haberlerle gelirsin diye dua ediyorum. Habersiz bırakma olurmu.Anladım canım ilgine çok teşekkür ederim. Daha önce testlerinizde hiç sperm görmüşmüydünüz, biz sadece ilk testte 4 adet hareketsiz görmüştük sonra bidaha göremedik maalesef ama inşallah tesede yüzümüz güler bizimde. Bizim azospermi sebebimiz belli değil bizde Kaan aydos ve bi doktora daha gittik ama sebebi bulamadık , sadece fsh hormonu 8 civarı biraz yüksek çıkmıştı geri kalan herşey genetik testler dahil sorunsuz çıktı. Canım Allah yar ve yardımcınız olsun bundan sonraki süreçte de, birbirimizi tanımasakta burdaki paylaşımlar bizi rahatlatıyor, senden de Allah razı olsun, bizde cumartesi günü gidiyoruz görüşmeye Tansel beyle randevumuzu aldık. İnşallah rabbim tez zamanda meleklerimizi hayırlısıyla,sağlıkla nasip etsin bizlere.amin..
Selam kızlarrr nasılsınız uzun zamandır gelmiyorum umut tüp bebekte 2 defe tedavi oldum 2 sinde de doktorum değişti ve yine tedaviye başlamak istiyorum ama kararsızım selen hamımla görüştüm iyi birine benziyor memnun kalan veya kalmayan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim başarı oranı nasıl tavsiye edermisinizz yardımcı olursanız sevinirim
Asilseksendör arkadaşımız maşallah hamile kalmış ondan yardım istedim ama sanırım mesajımı görmedi :)[/QUOT]
Merhaba canım hoşgeldin. Bende Selen hanimin hastasiyim. Bu ilk tup bebek denemem. Diger arkadaslarinda soyledigi gibi samimi ve isini iyibilen bir doktor olduğunu düşünüyorum . Daha onceden 2 asilamam olmustu zeynep Kamil de sonuc malesef negatifti. Haliyle ince eleyip sık dokumaya basladik bende burdan çok okudum umut tüp bebeği ve Selen hanımı. gittik işte bu vesileyle. Ilk gorusmeye gittigimde ilgisinden ve samimiyetinden inanilmaz memnun kaldim klinik calisanlarininda hakkını yemiyeyim herkes ilgilendi zaten aile gibi sanki insan yabancılık çekmiyor. Gecen hafta da tedaviye basladik 8 yumurtam toplandi 6 yumurtam dollenmis bekliyoruz iste pazartesi transferim olacak Allahin izniyle kucagima alicam bebegimi.
Kızlar dün aradılar 6 yumurtam döllenmiş Allahıma bin şükür nasıl mutluyum anlatamam. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Darısı bekleyen herkesin başına.