Çok sevindim arkadaşım nasıl mutlu oldum senin için kendi başıma gelmiş gibi:) Allahım inşallah tedavinizi su gibi geçirmenizi sağlasın meleklerinize kavuşturur sizi, eşine de çok geçmiş olsun, güzel günler beklesin sizi inşallah. Bizde Tansel beye gideceğiz eşim randevu alacak bu hafta için. Senden bi ricam olucak teseden önce bişeler yaptınızmı tedavi olarak iğne ,ilaç vs., eşinin hormonları nasıldı, Tansel bey bi tahminde bulunabiliyormu bulunması açısından, bir de azospermi sebebiniz bellimiydi canım çok soru soruyorum sen anlarsın beni. Allah razı olsun senden umut oldu bana..
Canım benim fırsat bulup giremiyorum bir türlü, ama inan aklım hep burda. Güzel dileklerin duaların için Allah razı olsun darısı en kısa zamanda sizinde başınıza. Bütün dualarım sizinle. Allahın izniyle güzel sonuçlarını alıcaz seninde. Teseden önce birşeyler yaptırdınızmı diye sordun, daha önce bri doktor takip ediyordu eşimi maalesef herhangi bri sonuca varamadık. Hatta Tese ameliyatı önerdi emin olamadık malum insan seçici davranıyor. Sonra bir vesile ile gittik işte. Sebep olarak inip çıkan testis dedi Tansel bey hareketli testismiş. Tesa önermedi direk mikro tese yapalım dedi. Şükürler olsun ki sperm çıktı. Ameliyat sonrası mutluluğumuzu anlatamam.Ameliyat 1.5 saat sürdü. Muayene sonrası tese olursa umutlu konuştu Tansel bey. Bizde hiç beklemedik.