Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Iyi aksamlar arkadaslar persembe insallah transferim olacak. Bugunden itibaren progestan igne kullanmaya basladim. İnanılmaz agri aci oturamiyorum yururken bile sizliyor. Bu normal mi sizlerde de olmusmuydu ?

Iyi aksamlar arkadaslar persembe insallah transferim olacak. Bugunden itibaren progestan igne kullanmaya basladim. İnanılmaz agri aci oturamiyorum yururken bile sizliyor. Bu normal mi sizlerde de olmusmuydu ?
Oluyor canım, evdekilere hafif masaj yaptır ilaç dağılsın. Transferin de hayırlı olsun, hayırlı haberler al hayırlı devam etsin.

Herkese slm ya biz kaçıncı haftaya kadar bu ilaçları kullanagiz bilen varmi benim popo popoluktan çıkmış:))) Göbek desem ayni hep morarmis.. Normal hayatimıza ne zaman döneceğiz

Canım estrofemi de hala kullanıyo musun?

Evet canım yarın doktora gidecem soracam tahminimce Yarından itibaren kullanmam bildiğim kadarıyla kalb atışı duyuldumu estrofemi bırakıyorsun..

Kizlar Ben simdide idrara taktim 2 gundur cikmam onceki gunlere gore azaldi sanki gece 1 kez cikiyorum once 3 kezdi, psikolojik mi cikiyordum acaba.. Sizin nasil geceleri? Bazilari yazmis 10 dk da gidiyorum diye benim hic oyle olmadi

Çok sevindim senin adına canım. Selen hanıma çok güveniyorum baksana sanada uğurlu gelmiş, İnşallah darısı benim gibi bekleyen herkesin başına olur...

Kizlar Ben simdide idrara taktim 2 gundur cikmam onceki gunlere gore azaldi sanki gece 1 kez cikiyorum once 3 kezdi, psikolojik mi cikiyordum acaba.. Sizin nasil geceleri? Bazilari yazmis 10 dk da gidiyorum diye benim hic oyle olmadi

Valla canım ben normalde cok çıkarım ondan pek anlamadım ama hamileligimden bu yana gece bir defa idrara çıkıyorum, sizde baska belirtiler varmi bende tık yok

Valla canım ben normalde cok çıkarım ondan pek anlamadım ama hamileligimden bu yana gece bir defa idrara çıkıyorum, sizde baska belirtiler varmi bende tık yok

Cnm Ben idrara surekli cikiyordum AMA 2 gundur normale dondum gibi belki oncekiler psikolojikti, goguslerim onceleri aciuordu simdi sadece sis hala bide hafif migde bulantisi gibi birsey ara ara oluyor eger ppsikolojik degil AMA degil heralde bu Yeni basladi
Neyse gece sende 1 defa cikiyomussun normal ozaman.. Su hale bak her an supheleniyorum kendimden

Bence psikolojiktir insan kendisinde belirti ariyor benim göğüslerimde bir tuhaf olmus bi bakarım ağrıyor bi bakiom tık yok:)) valla hamile olduğumu hic hissetmiyorum ara ara gelen kasık ağrısı dışında

Bence psikolojiktir insan kendisinde belirti ariyor benim göğüslerimde bir tuhaf olmus bi bakarım ağrıyor bi bakiom tık yok:)) valla hamile olduğumu hic hissetmiyorum ara ara gelen kasık ağrısı dışında
Canim sen olumlu sonuc aldiktan sonra hic merkezde muayene olmadin mi?ben belki anlamaxlar olumsuz bisey derler diye selen hanim bi degerlendirsin dedim sen konyada profa mi muayene oluyosun?

Canim sen olumlu sonuc aldiktan sonra hic merkezde muayene olmadin mi?ben belki anlamaxlar olumsuz bisey derler diye selen hanim bi degerlendirsin dedim sen konyada profa mi muayene oluyosun?

Biz aslında yurtdışında kalıyoruz, transferin 4. Gunu Konya'ya geldik burdaki doktorumda Tup bebek doktoru, bilgileri Selen Hanım'a akıtıyorum, zaten kendileride hic arayıpta sormuyor nasiliz diye

Biz aslında yurtdışında kalıyoruz, transferin 4. Gunu Konya'ya geldik burdaki doktorumda Tup bebek doktoru, bilgileri Selen Hanım'a akıtıyorum, zaten kendileride hic arayıpta sormuyor nasiliz diye
Ne guzel canim orda bi tup bebek doktoruna muayene olman ben ilcede oturuyorum ve bulundugum il de tup bebek doktoru yok oyuzden bu ilk zamanlarda mecburen istanbula gidicem ne yszikki hastalari arama yok dedigin gibi tek doktor olunca umutta boyle oluyo herhalde

Kaldigin yerde iyi bir kadın doktoru bulamazmisin umutta kadar gitmene gerek kalmaz, valla fazla doktor olsada yine aramazlar ben 5 senelik hastalariyim hic aradiklarini gormemisim

Progestan igne dun beni mahvetti arkadaslar. Vurunduktan iki saat sonra falan oturamadim yururken aci. bunlar hala da var ama aksam ateslendim sersem gibi oldum. Agridan agladim. Atesten sanirim titriyordum. Gece uyandigimda ter icinde kalmistim
Sabah selen hanimi aradim. Sagolsun igneden jele gectim crinino jel kullancam artik sabah aksam. Hakkimizda hayirlisi cok zor bir surec.

Kaldigin yerde iyi bir kadın doktoru bulamazmisin umutta kadar gitmene gerek kalmaz, valla fazla doktor olsada yine aramazlar ben 5 senelik hastalariyim hic aradiklarini gormemisim
Kızlar embriyo transferi yapıldığı anda bizlerle işleri bitiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…