Oluyor canım, evdekilere hafif masaj yaptır ilaç dağılsın. Transferin de hayırlı olsun, hayırlı haberler al hayırlı devam etsin.Iyi aksamlar arkadaslar persembe insallah transferim olacak. Bugunden itibaren progestan igne kullanmaya basladim. İnanılmaz agri aci oturamiyorum yururken bile sizliyor. Bu normal mi sizlerde de olmusmuydu ?
Canım nasılsın?sen şuan hangi ilaçları kullanıyosun?Keseden sonra estrofeme ve iğnelere devam ettiriuo mu selen hanım?Oluyor canım, evdekilere hafif masaj yaptır ilaç dağılsın. Transferin de hayırlı olsun, hayırlı haberler al hayırlı devam etsin.
Canım estrofemi de hala kullanıyo musun?Herkese slm ya biz kaçıncı haftaya kadar bu ilaçları kullanagiz bilen varmi benim popo popoluktan çıkmış:))) Göbek desem ayni hep morarmis.. Normal hayatimıza ne zaman döneceğiz
Canım estrofemi de hala kullanıyo musun?
Amiiiinnn insallah canim. Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın cektiklerimize değsin.Oluyor canım, evdekilere hafif masaj yaptır ilaç dağılsın. Transferin de hayırlı olsun, hayırlı haberler al hayırlı devam etsin.
Canım estrofemi de hala kullanıyo musun?
Evet canım yarın doktora gidecem soracam tahminimce Yarından itibaren kullanmam bildiğim kadarıyla kalb atışı duyuldumu estrofemi bırakıyorsun..
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah allah gönlüne göre verir. Bende selen hanımda tedavi görüyorum çok zor hastayım aslında yaşım ileri yumurtalarım az. İlk tedavimde yumurtam büyümediği için iptal edildi. Ama bu sefer selen hanım bana uğurlu geldi yumurtam çıktı döllendi. Şimdi beneklerimi almayı bekliyorum. Allahım inşallah güzel sonuçlar verir banada sanada burda bekleyen isteyen herkese
Kizlar Ben simdide idrara taktim 2 gundur cikmam onceki gunlere gore azaldi sanki gece 1 kez cikiyorum once 3 kezdi, psikolojik mi cikiyordum acaba.. Sizin nasil geceleri? Bazilari yazmis 10 dk da gidiyorum diye benim hic oyle olmadi
Valla canım ben normalde cok çıkarım ondan pek anlamadım ama hamileligimden bu yana gece bir defa idrara çıkıyorum, sizde baska belirtiler varmi bende tık yok
Canim bende de pek bi degisiklik yok acikcasi.ben yarin 12de umutta olucam senin randevun kacta?Valla canım ben normalde cok çıkarım ondan pek anlamadım ama hamileligimden bu yana gece bir defa idrara çıkıyorum, sizde baska belirtiler varmi bende tık yok
Canim bende de pek bi degisiklik yok acikcasi.ben yarin 12de umutta olucam senin randevun kacta?
Cnm Ben idrara surekli cikiyordum AMA 2 gundur normale dondum gibi belki oncekiler psikolojikti, goguslerim onceleri aciuordu simdi sadece sis hala bide hafif migde bulantisi gibi birsey ara ara oluyor eger ppsikolojik degil AMA degil heralde bu Yeni basladi
Neyse gece sende 1 defa cikiyomussun normal ozaman.. Su hale bak her an supheleniyorum kendimden
Canim sen olumlu sonuc aldiktan sonra hic merkezde muayene olmadin mi?ben belki anlamaxlar olumsuz bisey derler diye selen hanim bi degerlendirsin dedim sen konyada profa mi muayene oluyosun?Bence psikolojiktir insan kendisinde belirti ariyor benim göğüslerimde bir tuhaf olmus bi bakarım ağrıyor bi bakiom tık yok:)) valla hamile olduğumu hic hissetmiyorum ara ara gelen kasık ağrısı dışında
Canim sen olumlu sonuc aldiktan sonra hic merkezde muayene olmadin mi?ben belki anlamaxlar olumsuz bisey derler diye selen hanim bi degerlendirsin dedim sen konyada profa mi muayene oluyosun?
Ne guzel canim orda bi tup bebek doktoruna muayene olman ben ilcede oturuyorum ve bulundugum il de tup bebek doktoru yok oyuzden bu ilk zamanlarda mecburen istanbula gidicem ne yszikki hastalari arama yok dedigin gibi tek doktor olunca umutta boyle oluyo herhaldeBiz aslında yurtdışında kalıyoruz, transferin 4. Gunu Konya'ya geldik burdaki doktorumda Tup bebek doktoru, bilgileri Selen Hanım'a akıtıyorum, zaten kendileride hic arayıpta sormuyor nasiliz diye
Ne guzel canim orda bi tup bebek doktoruna muayene olman ben ilcede oturuyorum ve bulundugum il de tup bebek doktoru yok oyuzden bu ilk zamanlarda mecburen istanbula gidicem ne yszikki hastalari arama yok dedigin gibi tek doktor olunca umutta boyle oluyo herhalde
Kızlar embriyo transferi yapıldığı anda bizlerle işleri bitiyor:)Kaldigin yerde iyi bir kadın doktoru bulamazmisin umutta kadar gitmene gerek kalmaz, valla fazla doktor olsada yine aramazlar ben 5 senelik hastalariyim hic aradiklarini gormemisim