Canım amin înşallah. Rabbim hayırlısı ile bugünleri de atlatmamıza yardımcı olsunNerdeyse hepimizin korkulari ayni Allah hepimzin yardimci olsun hayirlisi neyse Allah onu nasip etsin.. Bu stresli surecte insan kendini rahat birakmaya calissada insan yapamiyor bazen o kadar daraliyorumki ne olacaksa olsun diyorum dunyanin sonu degil ya
dondurma ücretini herkesten alıyorlarmı.belki dondurma işlemi yapılmıycak. yada işleyişilerimi bu şekilde? rapor geçiyormuben cevap verım canım sana ılaclar dahıl 6750+250 muayene+1300 de dondurma ucretı hemen hemen butun tub bebek merkezlerı aynı fıyata gelıyo tahmınımce.. 2500 tedavayı basladıgında klanını operasyın gunu cekıyorlar sen mısal hangı kartla tedavı goruceksen bankayoı ara 300 lıra verıp taksıt yaptırabılırsın bızde oyle yapcaz embırolokları ve labaroutarlı turkıyedekı enıyı yerlerden bırı denılınıyor gormedım bılgım yok
Amin canım, ben 7. Haftasında duymuştum. Hep bir kaybetme korkusu oluyor, bizler de biraz daha fazla. Allah'ım hepsini korusun
canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve bebeklerimizi bize bağışlasın bende pıhtılaşma var canım trombozit sonucumda homozigot yazıyo kan sulandırıcıyı ne kadar daha kullanıcam bilmiyorum benşm geçen sene umutta tanıştığım bi arkadaş vardı aynı gün transfer olmuştuk benim llumsuz onun olumluydu sonucu sendeki gibi onda da kanama olmuştu o hamileliğinde zeynep kamildeki prof ni doktora takip olmuştu ona rahim dışında olduğu için tehlike yok denmiş senin kanama nerde tam olarak o da coraspirini bırakıp sadece clexan kullandı 9 ay onda heterazigotmuş trombozit sonucu hatta bikaç gün zeynep kamilde yattı bi kaç önce Ağustos sonu gibi bebişine kavuştu inşallah bizde o günleri görürüz istersen ulun beyi bi ara sor cankm ondan da bilgi alKızlar Selen hanım'ı aradım , kan sulandırıcıyı bırakayım mı, dr Arda bey bırakmamı söyledi dedim, o da kesin net birşey diyemedi. '' bebeği kaybedersek iğnelerden mi acaba diye düşünülür'' dedi ( Allah'ım ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Tabi araştırmalara devam ediyorum. Başka bir forumda drulun bu tarz sıkıntı yaşayan birine aynen şöyle cevap vermiş ''eger büyük bir hematom yok ise iğneye devam ettiriyorum'' benim hematom büyük, çok küçük değil, garanti olsun diye kan pıhtılaşması problemim var mı diye test yaptıracağım. Bilginize elinn ozlemo248 A asilseksendort
Canım tedavin hayırlı olsun sonucun pozitif olması dileğiyle benim transferim biti 19. Gün diğeri 21. Gün en sonuncu gine 19. Gün oldu ve olumlu oldu inşallah sağlıklı bi şekilde devam edip doğum yapıcamız günleri de görürüzHerkese merhabalar uzun süredir sizleri takip ediyorum. Ben de umutta tedavi görüyorum. Dondurulmuşlarla transferim olacak inşallah. Bugün 12.gunum. Aynı sekilde transferi olanlar acaba kaçıncı gunlerinde transferleri oldu merak ediyorum.
Merhaba inşallah çok güzel bir transfer olur, hayırlı haberler alırsın, hayırlı devam eder. Ben 17. Gün diye hatırlıyorum. Son kontrolünde yani 2,3 gün önceden sana söylüyorlar rahim kalınlığının uygun kalınlığa ulaşması gerekiyor.Herkese merhabalar uzun süredir sizleri takip ediyorum. Ben de umutta tedavi görüyorum. Dondurulmuşlarla transferim olacak inşallah. Bugün 12.gunum. Aynı sekilde transferi olanlar acaba kaçıncı gunlerinde transferleri oldu merak ediyorum.
Canım tedavin hayırlı olsun sonucun pozitif olması dileğiyle benim transferim biti 19. Gün diğeri 21. Gün en sonuncu gine 19. Gün oldu ve olumlu oldu inşallah sağlıklı bi şekilde devam edip doğum yapıcamız günleri de görürüz
Cevaplariniz icin tesekkur ederim insallah Rabbim gonlumuzdekileri hakkimizda hayirli eyler. Sizlere de saglikli hamilelik gecirmenizi diliyorum. Bende sabirsizlikla transferimi bekliyorum.Merhaba inşallah çok güzel bir transfer olur, hayırlı haberler alırsın, hayırlı devam eder. Ben 17. Gün diye hatırlıyorum. Son kontrolünde yani 2,3 gün önceden sana söylüyorlar rahim kalınlığının uygun kalınlığa ulaşması gerekiyor.
Canım çok sağol Allah razı olsun, sağlıklı bebişlerimiz olsun, Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin inşallah. Canım ben de kan pıhtılaşma ile ilgili sıkıntı var mı yok mu bilmiyoruz. Yarın inşallah netlik kazanır. Rabbim yeter ki ol desin. İnşallah güzel şeylerden de konuşuruzcanım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve bebeklerimizi bize bağışlasın bende pıhtılaşma var canım trombozit sonucumda homozigot yazıyo kan sulandırıcıyı ne kadar daha kullanıcam bilmiyorum benşm geçen sene umutta tanıştığım bi arkadaş vardı aynı gün transfer olmuştuk benim llumsuz onun olumluydu sonucu sendeki gibi onda da kanama olmuştu o hamileliğinde zeynep kamildeki prof ni doktora takip olmuştu ona rahim dışında olduğu için tehlike yok denmiş senin kanama nerde tam olarak o da coraspirini bırakıp sadece clexan kullandı 9 ay onda heterazigotmuş trombozit sonucu hatta bikaç gün zeynep kamilde yattı bi kaç önce Ağustos sonu gibi bebişine kavuştu inşallah bizde o günleri görürüz istersen ulun beyi bi ara sor cankm ondan da bilgi al
Tedaviniz hayirli olsun. Ben 3aydir umuttayim selen hanimdan cok memnunum persembe gunu transferim olacak insallah. Umarim siz de guzel sonuclar alirsiniz Allah yardimciniz olsun.Herkese merhaba,
36 yaşında ve 4 yıllık evliyim. Daha önce Zeynep Kamil hastanesinde 2 defa aşılama denedim ama malesef başarısılıkla sonuçlandı. Zeynep Kamil hastanesindeki doktor sebebi bilinmeyen infertilite tanısı koydu. Aslında herşey normal görünüyor ve eşimde de bendede bir sorun yok . Bugun Umut Tüp Bebek Merkezine gittim ve Selen hanımla görüştüm ve görüşme içinde herhangi bri ücret ödemedim. Selen hanım çok samimi ve içten davrandı öz güveni ve samimiyeti benide fazlasıyla heyecanlandırdı. Ayın 20 sinde adet olucam ve 21 inde Umut Tüp Bebek Merkezine gidicem. Bu ilk tüp bebek denemem olucak ve şimdiden içim içime sığmıyor. Daha önceden Selen hanımla tedaviye başlayanlar yada başlayacak olan arkadaşlar fikirlerinizi ve dualarınızı bekliyorum...
Kızlar Selen hanım'ı aradım , kan sulandırıcıyı bırakayım mı, dr Arda bey bırakmamı söyledi dedim, o da kesin net birşey diyemedi. '' bebeği kaybedersek iğnelerden mi acaba diye düşünülür'' dedi ( Allah'ım ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Tabi araştırmalara devam ediyorum. Başka bir forumda drulun bu tarz sıkıntı yaşayan birine aynen şöyle cevap vermiş ''eger büyük bir hematom yok ise iğneye devam ettiriyorum'' benim hematom büyük, çok küçük değil, garanti olsun diye kan pıhtılaşması problemim var mı diye test yaptıracağım. Bilginize elinn ozlemo248 A asilseksendort
Kızlar Selen hanım'ı aradım , kan sulandırıcıyı bırakayım mı, dr Arda bey bırakmamı söyledi dedim, o da kesin net birşey diyemedi. '' bebeği kaybedersek iğnelerden mi acaba diye düşünülür'' dedi ( Allah'ım ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Tabi araştırmalara devam ediyorum. Başka bir forumda drulun bu tarz sıkıntı yaşayan birine aynen şöyle cevap vermiş ''eger büyük bir hematom yok ise iğneye devam ettiriyorum'' benim hematom büyük, çok küçük değil, garanti olsun diye kan pıhtılaşması problemim var mı diye test yaptıracağım. Bilginize elinn ozlemo248 A asilseksendort [/QUOTE
Korkma canim insAllah bebisin birazkmaz.. Bende leke olunca coraspini biraktim, doktor yine kanaman olursa kan sulandirici igneleride birak demisti Allah'a sukur bir daha yasamadım gecen sene genetik testi yapmiştim bende kan pihtilasmasi cikti
Kızlar Selen hanım'ı aradım , kan sulandırıcıyı bırakayım mı, dr Arda bey bırakmamı söyledi dedim, o da kesin net birşey diyemedi. '' bebeği kaybedersek iğnelerden mi acaba diye düşünülür'' dedi ( Allah'ım ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Tabi araştırmalara devam ediyorum. Başka bir forumda drulun bu tarz sıkıntı yaşayan birine aynen şöyle cevap vermiş ''eger büyük bir hematom yok ise iğneye devam ettiriyorum'' benim hematom büyük, çok küçük değil, garanti olsun diye kan pıhtılaşması problemim var mı diye test yaptıracağım. Bilginize elinn ozlemo248 A asilseksendort
Canım ben oksapar kullanıyordum. 2 gündür kullanmıyorum, her ihtimale karşı 1 bardak limonlu su içiyorum. Benim kanama alanım küçüktü, bir haftada 3 katı büyümüş. O yüzden ayakta hareket etme. Dikkat et. Allah yardımcımız olsun canım. Kanama alanı dışarı çıkmadığı sürece daha az tehlikeli ama içerde de komplikasyonlar oluşturabiliyor canım Allah korusun.Cnm bende aradim sordum coraspirini kestik, kanama alani devam ederse duruma gore ignede kesilcek.. SEN hangi kan sulandiriciyi kullaniyorsun, Ben faraxparine 0.3 luk kullaniyorum. Disari kanama olmadigi icin cok buyuk sorun degil sanirim surekli takip et kanama alani buyurse kes bence igneyi
Bende cok stresliyim cok korkuyorum
Ben yaptırmadım canım. Pazartesi ye kaldı testler, kaç günde çıkar bilmiyorum. Dua ediyorum Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.Korkma canim insAllah bebisin birazkmaz.. Bende leke olunca coraspini biraktim, doktor yine kanaman olursa kan sulandirici igneleride birak demisti Allah'a sukur bir daha yasamadım gecen sene genetik testi yapmiştim bende kan pihtilasmasi cikti
Canım inşallah bi şey olmayacak Rabbim bize bu güzel haberle sevindirdi devamıda gelir umarım dualarımızla sizdeki problem sebepsiz infilite miydi?Bi de ağrın falan var mı?Geçen sana bahsetmiştim bi arkadaşımdan onun kanaması epey vaydı bi ped battı demişti bi kaç gün de yattı zeynep kamilde sonra bi kez daha oldu kanaması ve şimdi bebişinle birlikte 5 aylık oldu sanırım Rabbim bizlere nasip ettiyse bizde o günleri görücez biliyorum korkmamak elde değilBen yaptırmadım canım. Pazartesi ye kaldı testler, kaç günde çıkar bilmiyorum. Dua ediyorum Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.
Canım ben oksapar kullanıyordum. 2 gündür kullanmıyorum, her ihtimale karşı 1 bardak limonlu su içiyorum. Benim kanama alanım küçüktü, bir haftada 3 katı büyümüş. O yüzden ayakta hareket etme. Dikkat et. Allah yardımcımız olsun canım. Kanama alanı dışarı çıkmadığı sürece daha az tehlikeli ama içerde de komplikasyonlar oluşturabiliyor canım Allah korusun.