Canım ben 2 ampul progestan, 4 günde bir de sağlam acı veren pruşuyon depot diye bir iğne var ondan oluyorum, acıyı gel sen bana sor:) bebişler için katlanacağızProgestan igne dun beni mahvetti arkadaslar. Vurunduktan iki saat sonra falan oturamadim yururken aci. bunlar hala da var ama aksam ateslendim sersem gibi oldum. Agridan agladim. Atesten sanirim titriyordum. Gece uyandigimda ter icinde kalmistim
Sabah selen hanimi aradim. Sagolsun igneden jele gectim crinino jel kullancam artik sabah aksam. Hakkimizda hayirlisi cok zor bir surec.
Canım ben 2 ampul progestan, 4 günde bir de sağlam acı veren pruşuyon depot diye bir iğne var ondan oluyorum, acıyı gel sen bana sor:) bebişler için katlanacağız)
Ya canim sadece aci agri olsa katlanirim. Ama ates korkuttu beni transferden sonra da devam ederse olumsuz etkilenir diye biliyorum ebriyo atesten. Sana da gecmis olsun var boyle ilgisiz gereksiz yerler moralini bozma etkilenmesin bebegin.Kızlar bugün dr a gittim, sıradan bif hastane sıradan bir dr. Ultrason o kadar kötü ki kalp atışı duymasak hiçbir şey anlaşılmıyor. Bebişimin çok şükür kalbi atıyordu. Dr yatacaksın, işi bırak dedi ; tavsiyemizi aldık döndük evimize, sinir patlaması yaşadım kan pıhtılaşması testlerini de yaptıramadım
Kızlar bugün dr a gittim, sıradan bif hastane sıradan bir dr. Ultrason o kadar kötü ki kalp atışı duymasak hiçbir şey anlaşılmıyor. Bebişimin çok şükür kalbi atıyordu. Dr yatacaksın, işi bırak dedi ; tavsiyemizi aldık döndük evimize, sinir patlaması yaşadım kan pıhtılaşması testlerini de yaptıramadım
Progestan igne dun beni mahvetti arkadaslar. Vurunduktan iki saat sonra falan oturamadim yururken aci. bunlar hala da var ama aksam ateslendim sersem gibi oldum. Agridan agladim. Atesten sanirim titriyordum. Gece uyandigimda ter icinde kalmistim
Sabah selen hanimi aradim. Sagolsun igneden jele gectim crinino jel kullancam artik sabah aksam. Hakkimizda hayirlisi cok zor bir surec.
Bence psikolojiktir insan kendisinde belirti ariyor benim göğüslerimde bir tuhaf olmus bi bakarım ağrıyor bi bakiom tık yok:)) valla hamile olduğumu hic hissetmiyorum ara ara gelen kasık ağrısı dışında
Cok gecmis olsun. Ben de cok korktum igneye devam etmek zorunda kalacagim diye Allahtan selen hnm jel kullanmaya basla dedi cok rahatladim.Bende dun senin gibi oldum valla utanmasaydim oturup ağlayacaktim popumu hissetmiyordum halada cok ağrım var Allahtan Dr progestonu bırak dedi haftada 2 kez proluton depot kullacam
Aynen canım bu pruluton depot çok acıtıyo. İnşallah sonu güzel olacak canımDr tavsiyesine uy canım masallah bak bebisin kalbi atıyor o seni Bırakmayacak biraz annesine naz yapıyor:)) bende bugun dra gittim Dr bebisin cok guzel gelişiyor dedi kalb atisinida net bir şekilde duydukilaçlara 10 haftalığa kadar devam edecem progestonu bıraktım sabah aksam jel haftada iki kez proluton depot kullanacam kalçam cok kotu oldugu için, bebislerimiz için herseye katlanıyoruz
Canım ben 5. Haftamda faranjit olmuştum yüksek ateşle 3 gün acildeydim 38,5 u geçmişti çok şükür bebeşim hiç etkilenmedi. Ateşin çıkarsa ılık duş ve soğuk uygulama çok iyi geliyor.Ya canim sadece aci agri olsa katlanirim. Ama ates korkuttu beni transferden sonra da devam ederse olumsuz etkilenir diye biliyorum ebriyo atesten. Sana da gecmis olsun var boyle ilgisiz gereksiz yerler moralini bozma etkilenmesin bebegin.
Demişken merkezden Ayla hemşire aradı sağolsun, Allah razı olsun çok tatlı bîriKızlar embriyo transferi yapıldığı anda bizlerle işleri bitiyor:)
Evt galiba psikolojik oluyor kendimizde surekli birseyler aradigimiz icin
2 crinone haftadada proloton vuruluyormussun, herkese mi oyle veriyorlar sebebi var fazla vermelerinin??
Benim transferden sonra sabah aksam crinoneydi pozitif sonuc aldiktan sonra 1 taneye dustu crinone bu kanama alani olduktan sonra proloton depot eklendi.. Yani kullandiklarim sabah 1 tane crinone, folik asit kan sulandirici ve 4 gunde 1 prolotin depot
Bende dus degil ama soguk uygulama yaptim oyle dusurdum atesimi. Cok sukur senin bebisin tutunmus sonrasinda atesin olmus o etkilemez belki. Benim demek istedigim transferden sonraki tutunma zamaninda ates embriyoyu etkiliyormus olumsuz oluyormus ondan korktumCanım ben 5. Haftamda faranjit olmuştum yüksek ateşle 3 gün acildeydim 38,5 u geçmişti çok şükür bebeşim hiç etkilenmedi. Ateşin çıkarsa ılık duş ve soğuk uygulama çok iyi geliyor.
Bende progesteron dusuk cikinca dr jeli ikiye cikardi arti gunde bir defada progeston igne yapiyordum gecen hafta lekem olunca dr prolotonda ekledi haftada bir, bugunden itibaren progestonu biraktim haftada iki kez proloton kullacam sabah aksama jel kullanacam, kan sulandiriciyida 10. Haftaya kadar kullanacam
Canım 38,5 üzeri yüksek ateş kabul ediliyormuş. Hem bîzîmkiler lab bebîşi çok zor şartlara dayanıyorlar. Hepsi Rabbime emanetBende dus degil ama soguk uygulama yaptim oyle dusurdum atesimi. Cok sukur senin bebisin tutunmus sonrasinda atesin olmus o etkilemez belki. Benim demek istedigim transferden sonraki tutunma zamaninda ates embriyoyu etkiliyormus olumsuz oluyormus ondan korktum( yani ne kadar dogru onuda bilmiyorum sadece biyerde okudugum biseydi :))
Canım hayırlısı olsun bak ne güzel bugün kalp atışını tekrardan dinlemek muhteşem bi duygu olmalı ben de bugün merkezdeydim Rabbime çok şükür kalp atışı ve keseyi de gördükCanım 38,5 üzeri yüksek ateş kabul ediliyormuş. Hem bîzîmkiler lab bebîşi çok zor şartlara dayanıyorlar. Hepsi Rabbime emanet
Canım hayırlısı olsun bak ne güzel bugün kalp atışını tekrardan dinlemek muhteşem bi duygu olmalı ben de bugün merkezdeydim Rabbime çok şükür kalp atışı ve keseyi de gördükçok muhteşem bi duygu şimdi 10 gün sonra tekrar çağırdılar günler hemen geçsin istiyo insan bu arada canım sen sıkıntılı dönemi atlattın sayılır çünkü 10. Haftadan sonra risk çok azalıyo dedi bugün selen hanım bana
Evet canım çok şükür duyduk kalp atışını çok güzel bi duyguymuş bak gittiğinde sen de duycaksın benim vajinal ultrason da görüldü kalp atışı 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı selen hanım senin aklında olsun kalp atışını duydunuzda eşin teline kayıt etsin özledikçe dinlersin ben unuttum daCnm duymussun cok sukur en dogrusunu sen yaptin gununde gittin gerci gene bir heyecan vardi AMA olsun ne guzel ilk kontrolde hepsini gordun rabbim tamamina erdirsin insallah
Canim vajinal ultrason mu, karindan mi?? Kac haftalik goruldu??
Canım benim evet çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın. Çok sevindim senin adına maşallah. Hep güzel haberler alırsın inşallah.Canım hayırlısı olsun bak ne güzel bugün kalp atışını tekrardan dinlemek muhteşem bi duygu olmalı ben de bugün merkezdeydim Rabbime çok şükür kalp atışı ve keseyi de gördükçok muhteşem bi duygu şimdi 10 gün sonra tekrar çağırdılar günler hemen geçsin istiyo insan bu arada canım sen sıkıntılı dönemi atlattın sayılır çünkü 10. Haftadan sonra risk çok azalıyo dedi bugün selen hanım bana
Evet canım çok şükür duyduk kalp atışını çok güzel bi duyguymuş bak gittiğinde sen de duycaksın benim vajinal ultrason da görüldü kalp atışı 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı selen hanım senin aklında olsun kalp atışını duydunuzda eşin teline kayıt etsin özledikçe dinlersin ben unuttum dailk 10 hafta dikkatli olucakmışım sonrası çok daha risk azalıyomuş benim gününe göre gayet iyi dendi sanırım 6 haftalık olduk seninle ikimiz
Evet canım doğru söylüyorsun. Rabbim sağlıklı kucağıniza almayi nasip etsin bebeklerinizi inşallah.Canım 38,5 üzeri yüksek ateş kabul ediliyormuş. Hem bîzîmkiler lab bebîşi çok zor şartlara dayanıyorlar. Hepsi Rabbime emanet