Canım inşallah bi şey olmayacak Rabbim bize bu güzel haberle sevindirdi devamıda gelir umarım dualarımızla sizdeki problem sebepsiz infilite miydi?Bi de ağrın falan var mı?Geçen sana bahsetmiştim bi arkadaşımdan onun kanaması epey vaydı bi ped battı demişti bi kaç gün de yattı zeynep kamilde sonra bi kez daha oldu kanaması ve şimdi bebişinle birlikte 5 aylık oldu sanırım Rabbim bizlere nasip ettiyse bizde o günleri görücez biliyorum korkmamak elde değil
Canım benim de ara ara bulantım oluyo ama acıkınca sanki böyle midem kazınır gibi oluyo pek bi farklılık yok oyüzden korkuyorum çok sık acıkıyorum ben iştah azalması falan olmadı bende sen nasılsın ? Aradın mı kendi hastaneni bi fikir al istersen bence senin o görünen ikinci kese kanama alanı olsa lekelenme kanama falan bi belirtin olurdu diye düşünüyırum kasıklatda ve bel de ağrın var mı senin bana bunlar yoksa korkma dediler iğne için gittiğim sağlık ocağı.Ben dd nasipse pazartesi umutta olucam ama hem korku hem heyecan var insan hep olumsuz sonuç alınca olumlu olmasına inanıp çok sevinemiyo sürekli bi şey olmasın korkusundan dimi Rabbim bizlere hayırlı hamilelikler yaşatsınCnm SEN nasilsin var mi farklilik?? 2 gundur hafif migdem bulaniyor gibi ara ara oluyor AMA hafif.. Hangi gun gidiyorsun???
Canım benim de ara ara bulantım oluyo ama acıkınca sanki böyle midem kazınır gibi oluyo pek bi farklılık yok oyüzden korkuyorum çok sık acıkıyorum ben iştah azalması falan olmadı bende sen nasılsın ? Aradın mı kendi hastaneni bi fikir al istersen bence senin o görünen ikinci kese kanama alanı olsa lekelenme kanama falan bi belirtin olurdu diye düşünüyırum kasıklatda ve bel de ağrın var mı senin bana bunlar yoksa korkma dediler iğne için gittiğim sağlık ocağı.Ben dd nasipse pazartesi umutta olucam ama hem korku hem heyecan var insan hep olumsuz sonuç alınca olumlu olmasına inanıp çok sevinemiyo sürekli bi şey olmasın korkusundan dimi Rabbim bizlere hayırlı hamilelikler yaşatsın
Ben yaptırmadım canım. Pazartesi ye kaldı testler, kaç günde çıkar bilmiyorum. Dua ediyorum Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.
Amin cnm insallah hepimiz saglikli hamilelik yasariz. Bende cok sukur leke kanama yok, hastaneyi aradigimda tek bir usg goruntusune gore karar vermemek gerek dedi tabi coraaoirin kesildi igne eklendi insallah birsey olmaz
Bende surekli aciuorum herkes istahtan kesiliyo Benim bazen kan sekerim bile dusuyo ne yiycegimi sasiriyorum AMA ayni zamanda hafif bir ic bulanti var ara ara. Kasikta bazen batma oluyor ama oyle cok degil agrim yok cok sukur goguslerimde sis, hala idrara cikiyorum umarim benledir kalbide atiyordur
Pazartesi guzel haberlerini bekliyorum insallah bebegide gorur kalbide duyarsin benim gibi endise etmezsin.
Allah saglikla kucağına vermeyi nasip eder insallah kac haftalık oldun kanamalar hepimizin korkusu olmus.,
özlemcim ben seni döllenmeyen yumurta forumlarından hatırlıyor olabilir miyim. benimde 2. tedavimde yumurtalarım bölünmemişti de bir ara bu konuyla bütün sayfaları okudum. artık kişileri karıştırıyor olabilirim. tedavin hayırlı olsun.Cnm bende aradim sordum coraspirini kestik, kanama alani devam ederse duruma gore ignede kesilcek.. SEN hangi kan sulandiriciyi kullaniyorsun, Ben faraxparine 0.3 luk kullaniyorum. Disari kanama olmadigi icin cok buyuk sorun degil sanirim surekli takip et kanama alani buyurse kes bence igneyi
Bende cok stresliyim cok korkuyorum
Cnm saymaya korkuyorum inan 5+5 oldu sanirim. SEN transferin kacinci gunu keseyi kalp atisini gordun?? Ben ilk 21. Gun gittim sadece keseyi gordum
Tedaviniz hayirli olsun. Ben 3aydir umuttayim selen hanimdan cok memnunum persembe gunu transferim olacak insallah. Umarim siz de guzel sonuclar alirsiniz Allah yardimciniz olsun.
özlemcim ben seni döllenmeyen yumurta forumlarından hatırlıyor olabilir miyim. benimde 2. tedavimde yumurtalarım bölünmemişti de bir ara bu konuyla bütün sayfaları okudum. artık kişileri karıştırıyor olabilirim. tedavin hayırlı olsun.
Transferin 18. Gunu keseyi gördük 23. Gunde vajinadan kalp atışıni.. Korkma canım kalb atislarinida duyarsın insAllah
Cnm yumurta dollenmeme degilde umutta ilk tedavimde embriyo gelisiminde problem olmustu 5. Gune giderken embriyolarim durmustu sadece 1 tane kaldi oda kotuydu ozaman cok yumurta kalitesi nasil artar diye arastirma yapiyordum cok sukur sonrakibdenemelerde olmadi belki biryerlerde yazismisizdir sende tanidik geldin. SEN neyaptin nasil ayni problem tekrarladi mi??
olabilir canım. ben bugün 3. tedavime başladım. 2. tedavim bölünme olmadığı için iptal edilmişti. inşallah hepimizin bebek hasreti sona erer. eşim bugün dedi ki dışarda yemek yiyoruz. artık bizimde olsun milletin çocuğuna bakmaktan salak olduk.
Canım çok şükür agrı sızı kanama hiçbirşey yok, sadece geceleri diz altı bacak ağrılarım başladı. Fiziksel birşey yok ama usg de kanama içerde büyüyerek kaldığı gözüküyor buna da subkoryonik hematom deniliyor. İnşallah sizlerin güzel sıkıntısız geçer hamileliğiniz. Bu arada ben hipo hipoyum canım. Çok uzun yıllardır hastalığımla uğraşıyorum, Rabbim inşallah bu konuda yüzüme bakar bebeğimi bana bağışlar. Rabbim neylerse güzel eyler. Sen kaçıncı haftadasın, derdimden takip edemiyorum sizleriCanım inşallah bi şey olmayacak Rabbim bize bu güzel haberle sevindirdi devamıda gelir umarım dualarımızla sizdeki problem sebepsiz infilite miydi?Bi de ağrın falan var mı?Geçen sana bahsetmiştim bi arkadaşımdan onun kanaması epey vaydı bi ped battı demişti bi kaç gün de yattı zeynep kamilde sonra bi kez daha oldu kanaması ve şimdi bebişinle birlikte 5 aylık oldu sanırım Rabbim bizlere nasip ettiyse bizde o günleri görücez biliyorum korkmamak elde değil
Canım görürsün hiç merak etme içini ferah tut. Allah'ın izniyle.Cnm saymaya korkuyorum inan 5+5 oldu sanirim. SEN transferin kacinci gunu keseyi kalp atisini gordun?? Ben ilk 21. Gun gittim sadece keseyi gordum
Ayy canım çok da geç çıkıyomuş. Pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım iyi yönde bir gelişme olacak mı. Daha önce bu hematom ile formda yazmışlar, bir arkadaş demiş ki ' Bu başımın belası hematom beni 11. Haftamda buldu, hiç peşimi bırakmadı, 39. Hafta doğuma da birlikte gittik' yazmış:) çok hoşuma gitti.Aminnnn canım genetik testini özel yerden yaptırmıştım iki haftada cikmisti
Canım görürsün hiç merak etme içini ferah tut. Allah'ın izniyle.
Ayy canım çok da geç çıkıyomuş. Pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım iyi yönde bir gelişme olacak mı. Daha önce bu hematom ile formda yazmışlar, bir arkadaş demiş ki ' Bu başımın belası hematom beni 11. Haftamda buldu, hiç peşimi bırakmadı, 39. Hafta doğuma da birlikte gittik' yazmış:) çok hoşuma gitti.
Canım korkma, kolay kolay dışarı çıkmıyor. Çıksa içerde kanama alanı oluşmazdı. Bebeklere ilişmesinler de :)Insallah cnm Su kanama alanindan kurtuluruz bebeklerimize kavusuruz. Heran kendimi kontrol etmekten yoruldum inan her gece idrarac 2-3 kez kalkiyordum, bu gece 1 kez kalktim hemen aklima kotu seyler geliyor birsey mi oldu diye cok yoruldum bu gunlere genede cok sukur
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah allah gönlüne göre verir. Bende selen hanımda tedavi görüyorum çok zor hastayım aslında yaşım ileri yumurtalarım az. İlk tedavimde yumurtam büyümediği için iptal edildi. Ama bu sefer selen hanım bana uğurlu geldi yumurtam çıktı döllendi. Şimdi beneklerimi almayı bekliyorum. Allahım inşallah güzel sonuçlar verir banada sanada burda bekleyen isteyen herkeseHerkese merhaba,
36 yaşında ve 4 yıllık evliyim. Daha önce Zeynep Kamil hastanesinde 2 defa aşılama denedim ama malesef başarısılıkla sonuçlandı. Zeynep Kamil hastanesindeki doktor sebebi bilinmeyen infertilite tanısı koydu. Aslında herşey normal görünüyor ve eşimde de bendede bir sorun yok . Bugun Umut Tüp Bebek Merkezine gittim ve Selen hanımla görüştüm ve görüşme içinde herhangi bri ücret ödemedim. Selen hanım çok samimi ve içten davrandı öz güveni ve samimiyeti benide fazlasıyla heyecanlandırdı. Ayın 20 sinde adet olucam ve 21 inde Umut Tüp Bebek Merkezine gidicem. Bu ilk tüp bebek denemem olucak ve şimdiden içim içime sığmıyor. Daha önceden Selen hanımla tedaviye başlayanlar yada başlayacak olan arkadaşlar fikirlerinizi ve dualarınızı bekliyorum...