Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm SEN nasilsin var mi farklilik?? 2 gundur hafif migdem bulaniyor gibi ara ara oluyor AMA hafif.. Hangi gun gidiyorsun???

Cnm SEN nasilsin var mi farklilik?? 2 gundur hafif migdem bulaniyor gibi ara ara oluyor AMA hafif.. Hangi gun gidiyorsun???
Canım benim de ara ara bulantım oluyo ama acıkınca sanki böyle midem kazınır gibi oluyo pek bi farklılık yok oyüzden korkuyorum çok sık acıkıyorum ben iştah azalması falan olmadı bende sen nasılsın ? Aradın mı kendi hastaneni bi fikir al istersen bence senin o görünen ikinci kese kanama alanı olsa lekelenme kanama falan bi belirtin olurdu diye düşünüyırum kasıklatda ve bel de ağrın var mı senin bana bunlar yoksa korkma dediler iğne için gittiğim sağlık ocağı.Ben dd nasipse pazartesi umutta olucam ama hem korku hem heyecan var insan hep olumsuz sonuç alınca olumlu olmasına inanıp çok sevinemiyo sürekli bi şey olmasın korkusundan dimi Rabbim bizlere hayırlı hamilelikler yaşatsın

Amin cnm insallah hepimiz saglikli hamilelik yasariz. Bende cok sukur leke kanama yok, hastaneyi aradigimda tek bir usg goruntusune gore karar vermemek gerek dedi tabi coraaoirin kesildi igne eklendi insallah birsey olmaz
Bende surekli aciuorum herkes istahtan kesiliyo Benim bazen kan sekerim bile dusuyo ne yiycegimi sasiriyorum AMA ayni zamanda hafif bir ic bulanti var ara ara. Kasikta bazen batma oluyor ama oyle cok degil agrim yok cok sukur goguslerimde sis, hala idrara cikiyorum umarim benledir kalbide atiyordur
Pazartesi guzel haberlerini bekliyorum insallah bebegide gorur kalbide duyarsin benim gibi endise etmezsin.

Allah saglikla kucağına vermeyi nasip eder insallah kac haftalık oldun kanamalar hepimizin korkusu olmus.,

Allah saglikla kucağına vermeyi nasip eder insallah kac haftalık oldun kanamalar hepimizin korkusu olmus.,

Cnm saymaya korkuyorum inan 5+5 oldu sanirim. SEN transferin kacinci gunu keseyi kalp atisini gordun?? Ben ilk 21. Gun gittim sadece keseyi gordum

özlemcim ben seni döllenmeyen yumurta forumlarından hatırlıyor olabilir miyim. benimde 2. tedavimde yumurtalarım bölünmemişti de bir ara bu konuyla bütün sayfaları okudum. artık kişileri karıştırıyor olabilirim. tedavin hayırlı olsun.

Cnm saymaya korkuyorum inan 5+5 oldu sanirim. SEN transferin kacinci gunu keseyi kalp atisini gordun?? Ben ilk 21. Gun gittim sadece keseyi gordum

Transferin 18. Gunu keseyi gördük 23. Gunde vajinadan kalp atışıni.. Korkma canım kalb atislarinida duyarsın insAllah

Tedaviniz hayirli olsun. Ben 3aydir umuttayim selen hanimdan cok memnunum persembe gunu transferim olacak insallah. Umarim siz de guzel sonuclar alirsiniz Allah yardimciniz olsun.

Amin canim rabbim hepimizin yaridimcisi olsun. Hala icim icime sigmiyor okadar guzel seyler okuyorumki selen hanim hakkinda daha cok umutlaniyorum. Rabbim hayirlisiyla guzel haberler vermeyi nasip etsin. Cok tesekkur ederim cevabin icin topikten okudum bir cok yorum ama boyle birebir gelen mesajlar daha mutlu ediyor sanirim.

Cnm yumurta dollenmeme degilde umutta ilk tedavimde embriyo gelisiminde problem olmustu 5. Gune giderken embriyolarim durmustu sadece 1 tane kaldi oda kotuydu ozaman cok yumurta kalitesi nasil artar diye arastirma yapiyordum cok sukur sonrakibdenemelerde olmadi belki biryerlerde yazismisizdir sende tanidik geldin. SEN neyaptin nasil ayni problem tekrarladi mi??

Transferin 18. Gunu keseyi gördük 23. Gunde vajinadan kalp atışıni.. Korkma canım kalb atislarinida duyarsın insAllah

Vajinal girmedim cnm karindan bakildi insallah duyarim bende

Canım çok şükür agrı sızı kanama hiçbirşey yok, sadece geceleri diz altı bacak ağrılarım başladı. Fiziksel birşey yok ama usg de kanama içerde büyüyerek kaldığı gözüküyor buna da subkoryonik hematom deniliyor. İnşallah sizlerin güzel sıkıntısız geçer hamileliğiniz. Bu arada ben hipo hipoyum canım. Çok uzun yıllardır hastalığımla uğraşıyorum, Rabbim inşallah bu konuda yüzüme bakar bebeğimi bana bağışlar. Rabbim neylerse güzel eyler. Sen kaçıncı haftadasın, derdimden takip edemiyorum sizleri

Aminnnn canım genetik testini özel yerden yaptırmıştım iki haftada cikmisti
Ayy canım çok da geç çıkıyomuş. Pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım iyi yönde bir gelişme olacak mı. Daha önce bu hematom ile formda yazmışlar, bir arkadaş demiş ki ' Bu başımın belası hematom beni 11. Haftamda buldu, hiç peşimi bırakmadı, 39. Hafta doğuma da birlikte gittik' yazmış:) çok hoşuma gitti.

Hic umutsuz olma benimde ilk tedavim kotuydu, sonra baska klinikte yaptirdim sorun olmadi kalitede AMA olmadi, 3. Umuta Geri geldim iyi kaliteli embriyolarim oldu hatta 3 tane donmusumda oldu gene olmadi 4. Tedavi donmusla olmadi kimyasal gebeliklerden oteye gidemedim nasip degilmis . 5. Tedaviyi memorialde basladim cok sukur oldu kesemizi gorduk tabi devam edicek mi bilmiyorum tek istegim benim olmasi yasanilan onca olumsuzluk hep olumsuzluk dusuncesi getiriyor akla
Pes etme tedavi oncesi hazirliklar insallah rabbim nasip eder

Canım görürsün hiç merak etme içini ferah tut. Allah'ın izniyle.

Insallah cnm Su kanama alanindan kurtuluruz bebeklerimize kavusuruz. Heran kendimi kontrol etmekten yoruldum inan her gece idrarac 2-3 kez kalkiyordum, bu gece 1 kez kalktim hemen aklima kotu seyler geliyor birsey mi oldu diye cok yoruldum bu gunlere genede cok sukur

Evet gec çıkıyor insan olumlu seyler Okuduğu zaman gerçekten insana bir umut oluyor:) olumlu duşun olumlu olsun canım ne kadar cok stres yaparsan peşini bırakmaz ona gore

Canım korkma, kolay kolay dışarı çıkmıyor. Çıksa içerde kanama alanı oluşmazdı. Bebeklere ilişmesinler de :)

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah allah gönlüne göre verir. Bende selen hanımda tedavi görüyorum çok zor hastayım aslında yaşım ileri yumurtalarım az. İlk tedavimde yumurtam büyümediği için iptal edildi. Ama bu sefer selen hanım bana uğurlu geldi yumurtam çıktı döllendi. Şimdi beneklerimi almayı bekliyorum. Allahım inşallah güzel sonuçlar verir banada sanada burda bekleyen isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…