- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 34
Canım seninle aynı gün adet olmuşuz ben de 7 aralıkta adet oldum ama 9 aralıkta başlandı ilaçlara aynıyız yani inşallah sonumuzda bebişlerimize kavuşmalı olur senin göbeğin de şişti mi ? Benimki dondurulmuş transfer olmasına rağmen ilaçlardan mı ne 3 aylık gibiCok sevindim gercekten bu haberi bekliyordum senden insallah bende duyarim.
Benim adet tarihi 7 aralik aksam oldu sanirim 8 aralik sayiliyor bugun hesap yaptim tam 6 hafta oluyor insallah devam ederler
Canım seninle aynı gün adet olmuşuz ben de 7 aralıkta adet oldum ama 9 aralıkta başlandı ilaçlara aynıyız yani inşallah sonumuzda bebişlerimize kavuşmalı olur senin göbeğin de şişti mi ? Benimki dondurulmuş transfer olmasına rağmen ilaçlardan mı ne 3 aylık gibibenim ilaçlsr hala devam hatta kan sulandırıcılar ben de homozigot olduğu için doğuma kadar kullanıcaz dedi napalım bizimle olsunlar da dimi
Canim dondulmus tedavili transfer olucak sanirim ucret alinmiyokızlar merak ettıgım bısey var cevap veren olursa cok sevınıcam benım tıransver ıptal edıldı adet olunca tıransver tedavısene baslıycam bunu ıcın ayrı ucret alınıyormu bılgısı olan varsa bılgı verırse cok sevınıırm
sagol canım bılgı verdıgın ıcın cok merek edıyrdum bende umutta tedavıdeyımCanim dondulmus tedavili transfer olucak sanirim ucret alinmiyo
Canım nasılsın?benim de dün kontrolüm vardı Allaha şükür şuan herşey yolunda gidiyo .Sen de estrofemi 2 tane mi içiyosun onu ne zaman bıraktın benim için büyük ihtimal haftaya bırakıcam dediBende progesteron dusuk cikinca dr jeli ikiye cikardi arti gunde bir defada progeston igne yapiyordum gecen hafta lekem olunca dr prolotonda ekledi haftada bir, bugunden itibaren progestonu biraktim haftada iki kez proloton kullacam sabah aksama jel kullanacam, kan sulandiriciyida 10. Haftaya kadar kullanacam
Canım nasılsın?benim de dün kontrolüm vardı Allaha şükür şuan herşey yolunda gidiyo .Sen de estrofemi 2 tane mi içiyosun onu ne zaman bıraktın benim için büyük ihtimal haftaya bırakıcam dedi
Canım ben 1 adet crinone jel,2 adet estrofem belki onu haftaya bıraktırırmış,forbiol,deltacortil,clexan 0.4 (bunu homozigot olduğu için benim pıhtılaşma sonucum doğuma kadar dedi)corasprin de 34.haftaya kadarmış bi de progestan ampul iğnem var 1 tane şuan ben de 6. Haftaya yeni girdim sanırım dün sormsyı unuttum sen ilk kalp atışını duyduğunda kaç haftalıksın denmiştiSaol canim iyiyim Allah a sukurler olsun.. Herseyin yolunda gitmesine sevindim, gunde iki tane aliyorum konyadaki drum 10. Haftada birak daha selen hanimi arayip soracaktim bir turlu arayamadim diger ilaclarida 10. Haftadan sonra birakacam sen suan hangi ilaclari kullaniyorsun
Canım ben 1 adet crinone jel,2 adet estrofem belki onu haftaya bıraktırırmış,forbiol,deltacortil,clexan 0.4 (bunu homozigot olduğu için benim pıhtılaşma sonucum doğuma kadar dedi)corasprin de 34.haftaya kadarmış bi de progestan ampul iğnem var 1 tane şuan ben de 6. Haftaya yeni girdim sanırım dün sormsyı unuttum sen ilk kalp atışını duyduğunda kaç haftalıksın denmişti
Canım peki senin pıhtılaşma sonucun heterezigot mu homozigot mu yazıyo?sen de ilk kalp atışını duyduktan sonraki 2. Kontrolun 10 gün sonra mıyfı?bi de senin de denemelerin hep umutta mıydı?sizdeki ptoblem sebepsiz miydi?6 haftalikta vajinadan duyuldu 8. Haftada yani dun gobekten net duyduk:)) bendede kan pihtilasmasi var gecen lekem olunca coraspini biraktim dun doktor clexane 10. Haftaya kadar kullan ondan sonra coraspine basla dedi
Canım peki senin pıhtılaşma sonucun heterezigot mu homozigot mu yazıyo?sen de ilk kalp atışını duyduktan sonraki 2. Kontrolun 10 gün sonra mıyfı?bi de senin de denemelerin hep umutta mıydı?sizdeki ptoblem sebepsiz miydi?
Ohss riski nedeni ile mi iptal edildi canım?eğer dondurulmuş embriyo transferi yapılacaksa ek ücret talep etmiyorlar. Ben de 1 ay bekledim. Hayırlı olsun iptal edildi diye sakın üzülme vücut dinlenince daha güzel oluyor.kızlar merak ettıgım bısey var cevap veren olursa cok sevınıcam benım tıransver ıptal edıldı adet olunca tıransver tedavısene baslıycam bunu ıcın ayrı ucret alınıyormu bılgısı olan varsa bılgı verırse cok sevınıırm
Hadi hayırlısı canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın hep. 2 istersen transfer ediyorlar ama ben bilmiyordum yasa gereği 1 muhabbeti var ya, ama 2 de mümkünmüş, embriyoloğ ile konuşur karar verirsiniz canımBenide bugun merkezden aradilar donmus embriyolarimi çözülmesi icin çıkarmışlar takip edeceklermis. Persembe günü insallah transferim olacak dua edin banada.. Birde bisey sormak istiyorum kişinin tercihine gore mi kac adet transfer olacagi belirleniyor. Benim 5tane yumurtam dollenmisti.
evet canım ohs rıskı yuzunden ıptal oldu e2 3000 cıktı dun opu oldu ama bugun fenayım sıstım gıttıkce sısıyorum yarına kadar ıyı olmazsam yarın acıle gıdıcamvalla uzuluyordum acıkcası ek ucret odereım dıye allah razı olsun ıcım rahatladı adet olunca gel dedı dk sen nezaman oldu tıransverın canım yenımı degışmemıstır ınsallah uygulamaOhss riski nedeni ile mi iptal edildi canım?eğer dondurulmuş embriyo transferi yapılacaksa ek ücret talep etmiyorlar. Ben de 1 ay bekledim. Hayırlı olsun iptal edildi diye sakın üzülme vücut dinlenince daha güzel oluyor.
Amin canim innnnsallahhhh..Hadi hayırlısı canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın hep. 2 istersen transfer ediyorlar ama ben bilmiyordum yasa gereği 1 muhabbeti var ya, ama 2 de mümkünmüş, embriyoloğ ile konuşur karar verirsiniz canım
Benide arıyorlar sağolsunlar, psikolog başlamış bugün psikolog asena hanım da aradı allah razı olsun çok mutlu oldumDemişken merkezden Ayla hemşire aradı sağolsun, Allah razı olsun çok tatlı bîri
Bulutefe benim durumumda aynı rahim kalınlığı var diye embriyolarımızı dondurdular transfer olurken bidaha ödeme yapmıyoruz pakete dahil ödediğimiz parayakızlar merak ettıgım bısey var cevap veren olursa cok sevınıcam benım tıransver ıptal edıldı adet olunca tıransver tedavısene baslıycam bunu ıcın ayrı ucret alınıyormu bılgısı olan varsa bılgı verırse cok sevınıırm