Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asilseksendort canim nasilsin senden haber bekliyorum bakıyorum ama yoksun kac gündür merak ettim transferin oldumu
Cok guzel bi haber yasasiiin Canim benim cok sevindim inan sukurler olsun sonunda oldu Allah hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gostersin sorunsuz bi hamilelik olsun inşallah degerin kac bu arada tek embriyo mu transfer edildi.ne tesadüf gecen yilki test günümüz de bu gündüCanim nasilsin minik prensesle gunler nasil geciyo :) bende az once sonucumu a aldim Rabbime sukurler olsun ki suan hamileyim bakalim daha kese ve kalp atisi varmis insan hep korkuyo ama budunude gordum ya artik hayirlisi beni dusundugun icin cok sagol tatlim minik prensesi op benim icin :)
Canim nasilsin minik prensesle gunler nasil geciyo :) bende az once sonucumu a aldim Rabbime sukurler olsun ki suan hamileyim bakalim daha kese ve kalp atisi varmis insan hep korkuyo ama budunude gordum ya artik hayirlisi beni dusundugun icin cok sagol tatlim minik prensesi op benim icin :)
Evet canım bende çok mutluyum yaşasın diye haykırıyo içim bi yanımda da korku var tabi çok zorlu süreçler biliyosun sen de benim gibi ikimizde 3. De olumlu sonucu gördük çok şükür Rabbim nasip ederse inşallah sorunsuz bi şekilde gider hamileliğim dediğin çok doğru bu arada geçen yılla aynı güne gelmesine çok şaşırmıştım çünkü ilk geçen ay olucaktı sonra selen hanım kan istedi benden bi hormon değerim dondurulmuş için iyi değilmiş onu düzeltti bi ay doğum kontrol hapıyla ve sonuç transfer 25 aralıkta oldu testte 6 aralık yani bugün geçen yılla aynı teyzesi bu arada değerim 592 nasıl sence iki embriyo transfer edilfi bana geriye başka dondurulmuşum yok bu tedavimde geride kalan olmadı dondurulmuş olarakCok guzel bi haber yasasiiin Canim benim cok sevindim inan sukurler olsun sonunda oldu Allah hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gostersin sorunsuz bi hamilelik olsun inşallah degerin kac bu arada tek embriyo mu transfer edildi.ne tesadüf gecen yilki test günümüz de bu gündü
minik kuş iyi cok şükür 5 aylik oldu teyzesi
Çok sağol canım bana destek olduğun için hiç umutsuz bi şekilde vermiştim gebelik testimi bugün çünkü hiç belirtim olmamıştı diğer 2 denememle hep aynıydı yaşadıklarım evet benim bugün 12. Günüm umudum olmadığı için erken yapmadım testi bana 2 embriyo transfer edildi değerim 592 haftayı keseyi görmek için çağırdılar cuma ya da cumartesi giderim herhalde sen nasılsın var mı bi değişiklik?Neler yapıyosun beslenmende ve ev işleri yapıyo musun?Canım çok sevindim hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin. Bugün 12. Gundu değil mi? Aramızda birgun vardı sanırım
Çok sağol canım bana destek olduğun için hiç umutsuz bi şekilde vermiştim gebelik testimi bugün çünkü hiç belirtim olmamıştı diğer 2 denememle hep aynıydı yaşadıklarım evet benim bugün 12. Günüm umudum olmadığı için erken yapmadım testi bana 2 embriyo transfer edildi değerim 592 haftayı keseyi görmek için çağırdılar cuma ya da cumartesi giderim herhalde sen nasılsın var mı bi değişiklik?Neler yapıyosun beslenmende ve ev işleri yapıyo musun?
Doğru söylüyosun canım yatarak olmuyomuş ben ilk 2 denememde hep yattım uykumda bi kasıyodum kendimi bunda hiç umutlu değildim geride hiç dondurulmuş embriyom kalmadığı için herşey vakit zaman tabi gine 2 ay stres var çünkü 10 gün sonra kese için çağırdılar bu pztsi değil bi dahaki pztsi gidicem sonra bi sorun yoksa 2 hafta sonra çağırıcaz dediler Rabbimin takdiri artık nasipte varsa bu yıl bebişlerimize bizde kavuşucaz inşallah 2014 ün son günlerinde bulduk onları inşallah 2015 bitmeden doğurmamız da nasip olur tatlım ben çok heyecanlıyım hala inanamıyorum sen nasılsın tatlım?Degerin masallah cok guzel cnm saglikla katlanir insallah. Ikizde olabilir gerci donmus boraz daha yuksek oluyor masallah diyim.testi tekrarliycak misin???
Ben transfer in 4. Gunundenden beri ufak tefek yapiyorum, kek, sarma yaptim hatta 4. Gun, ayrica 2 kez yolculuk yaptim. Suanda dikkatliyim ama gene yemek ufak tefek islerimi yapiyorum. Ben bu isin yatarak olduguna inanmiyorum tabi kendimizi yormamiz gerek
Doğru söylüyosun canım yatarak olmuyomuş ben ilk 2 denememde hep yattım uykumda bi kasıyodum kendimi bunda hiç umutlu değildim geride hiç dondurulmuş embriyom kalmadığı için herşey vakit zaman tabi gine 2 ay stres var çünkü 10 gün sonra kese için çağırdılar bu pztsi değil bi dahaki pztsi gidicem sonra bi sorun yoksa 2 hafta sonra çağırıcaz dediler Rabbimin takdiri artık nasipte varsa bu yıl bebişlerimize bizde kavuşucaz inşallah 2014 ün son günlerinde bulduk onları inşallah 2015 bitmeden doğurmamız da nasip olur tatlım ben çok heyecanlıyım hala inanamıyorum sen nasılsın tatlım?
Gözünüz aydın olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim darısı başımıza insallahAllah'a sukur kesemizi gördük
Gözünüz aydın olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim darısı başımıza insallah
Kızlar bugün transferim oldu nolur çok dua edin benim için bende sizin için kendim için çok dua ediyorum. Allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin biran önce
hamıler hayırlı olsun ınsallah saglıcakla alın bebeklerınız kucagınıza bende basladım tub bebek tedavıse umutta ınsallah sızler gıbı ıyı sonuclar alırım banada duva edermısınız
Canim nasilsin hamieligin hayirli olsun ben de 6 ocakta pozitif sonucu aldimsukurler olsun :)sen gebelik testinden ne kadar sure sonra gittin kese icin bi de sende belirti falan var mi benim bi tek goguslerim sisti onun disinda bi degisiklik yokAminn canım dun kalb atisinida duyduk Allah'a Şükürler olsun:)
ilk tub bebek denemem ınsallah poztıf olur ıkıncıyı denemem yıllar alırı hatta dondurulmusla bıle tekrar başlamam 1 yıl sonra anca maddı anlamda allahtan tek dılegım ılkınde bende ısteyen herkezde pozıtıf sonuclar alsın canım bebegını saglıcakla kucagına al ınsallahHayırlı olsun tedavin guzel sonuclar alırsın insallah ilk defami deniyorsun?
Canim nasilsin hamieligin hayirli olsun ben de 6 ocakta pozitif sonucu aldimsukurler olsun :)sen gebelik testinden ne kadar sure sonra gittin kese icin bi de sende belirti falan var mi benim bi tek goguslerim sisti onun disinda bi degisiklik yok
ilk tub bebek denemem ınsallah poztıf olur ıkıncıyı denemem yıllar alırı hatta dondurulmusla bıle tekrar başlamam 1 yıl sonra anca maddı anlamda allahtan tek dılegım ılkınde bende ısteyen herkezde pozıtıf sonuclar alsın canım bebegını saglıcakla kucagına al ınsallah