Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım nasılsın?ben de hala inanamıyorum eğer nasip olurda kese ve kalp atışını duyarsak sanırım öyle rahatlıycaz:) ben de korkuyorum ama hep negatif sonuç aldığım için önceki 2 denemem de bunun pozitif olması bile benim için bi mucize benim de cildim kuruyo sadece göğüslerim şişti belirtiler kese görülünce başlar dediler bana testi tekrarla falan demediler nasipse 19 unda kontrolğm var senin ne zaman ilk muayenen bi de sen hangi ilaçları kulllanıyosun?

hamıler hayırlı olsun ınsallah saglıcakla alın bebeklerınız kucagınıza bende basladım tub bebek tedavıse umutta ınsallah sızler gıbı ıyı sonuclar alırım banada duva edermısınız
Caım tedavin hayırlı olsun inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz dualarım sizlerle...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bugün transferim oldu nolur çok dua edin benim için bende sizin için kendim için çok dua ediyorum. Allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin biran önce
Çok sağol Canım inşallah sen de şu bekleme sürecini hayırlısıyla atlatıp olumlu hamilelik haberini bizlerle paylaşırsın

Cnm bende inanamıyorum hala çok korkuyorum umarım devam eder bizde goruruz keseleri. Ben ilaç olarak sabahları 1 crinone, folbiol, coraspirin ve kan sulandırıcı iğne başka birsey yok cnm burda estrofemde vermediler
Sen ne kullanıyorsun? Benden test istemediler keşke yaptırsaydım içimde hep korku var idrar testleri yaptı bu korkuyu. 13. İdrar testim silik kafayı ona taktım gerçi belirgindi çizgi ama of niye koyu değil diye

Biraz daha rahat olmaya çalış canım biliyorum neler hissettini ben de aynıyım çünkü ama Rabbim bize bu kadarını nasip etti hayırlısıyla sonu da gelicek ben de 1 adet crinone, 1adet progestan iğne , clexan kan sukandırıcı, 2adet estrofem,forbiol ve beneksol bi de dertacortil adında bi kortizon kullanıyırum ilk 2 denemem olumsuz olunca kortizonda verdiler bana

Umutta donmuş tedavimde banada vermişlerdi deltacortil. Burda sabah aksam crinone vardı olumlu sonucu aldıgımız 1 taneye duştu, coraspirinide bazen almıyorum burnum kanadı ondan hiç birşey kullanmıyorum sanki umarım tek crinone yetiyordur.. Canım progeston iğne günlük vurulansa çok can yakıyor, bide haftalık vurulan igne vardı oda iyi, gerçi sadece bir kez crinonede yetiyor sanırım
İnşallah saglıkla devam ederler o korku hep içimizde olucak sanırım inşallah şu keseleri gorurde rahatlarız biraz

Canım nasılsın ? Nasıl geçiyo günlerin sende crinone jel pütür pütür geliyo mu arada benim bugün epey bi geri geldi

Canım nasılsın ? Nasıl geçiyo günlerin sende crinone jel pütür pütür geliyo mu arada benim bugün epey bi geri geldi

Iyiyim canim sagolasin sende iyisindir insallah, jeli kullandiktan sonra yuruyus yaptigim İcin fazla disari akmiyor ama bu sabah kullandigimda birazi geri cikmisti, sen yuruyus yapmiyormusun?

Iyiyim canim sagolasin sende iyisindir insallah, jeli kullandiktan sonra yuruyus yaptigim İcin fazla disari akmiyor ama bu sabah kullandigimda birazi geri cikmisti, sen yuruyus yapmiyormusun?
Evet canım yürüyüş yapıyorum ama bi kaç gündür hava kötü olduğu için evde yürüdüm dışarda yürüyüş daha iyi oluyo sanırım benim transferden sonra ilk defa gelince korktum senin nasıl gidiyo ne gibi değişiklik ve belirtilerin var?

Kızlar bayadır giremiyordum yine güzel haberler var maşallah A asilseksendort canım tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli noksansız kucağına almayı nasip etsin. M muruk canım senin de transferin hayırlı olsun inşallah senden de güzel haber alacağız, çok şükür güzel haberler alıyoruz. ALYA_DUA canım senin de tedavin hayırlı olsun Hep pızitif düşün inşallah çok güzel geçer tedavin, güzel sonuç alırsın. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

Sanırsam uzun Süreli kullanıldımi akıyor içerde birikiyor:)) benim progestoron düsuk olunca sabah aksam jel kullanıyorum günde bir defada iğne oluyorum. Hala bir değişiklik yok arada midem ağzıma kadar oluyor, sende bir değişiklik varmi transferin kaçıncı gunundesin?

Herhalde öyle oluyor canım benim bugün transferimşn 15.günüydü daha önceden hiç gelmeyince bugün kesik peynir gibi kahverengş ve beyaz karışık gelince korktum ama merkezi aradım normal dediler gerçi ben transferden sonra hep hareketliydim transferin ertesi günü 40dk yurudum transferin 5.günü 5 saatlik yolculuk yaptım sonraki günler pazara sinemaya arkdaşlarıma gittim test tarihinden öncede 8 sattlik yolculuk yaotım bende de göğüslerde şişme ve sık acıkma dışında hiç bir değişiklik yok zaten bende kasıkta batma bel ağrısı vb gibi belirtide hiç olmadı sahi bi de canım deli gibi turşu çekiyo

Kanama olmadığı sürece korkulacak bisey yok, keske bende senin gibi disariya çıksam ben hep evdeyim sadece her aksam sağlık Ocağına iğnemi yaptırıp geliyorum,

merhaba kızlar sızden bılgı almak ıstıyorum benım bugun tedavımın 5 gunu ve yumurtalrım var ama fazla buyumemısler peregon kullanıyordum ignelre devam bıde ek ıgne yazıldı menagon salı gunu kontrolum var eger buyume olmaıysa ıptal olcakmıs sızce v3 gunde buyurmu yumurtalar allahım ınsallah buyur sızde boyle bısey oldumu

Canim jelin geri gelmesi gayet normal kahverengi de gelebilir rahim kanli bi yer oldugu icin öyle oluyomus rengi hic kafana takma.bide surekli kullaninca icerde birikme yapiyo parcalar halinde cikiyo bazen böyle topak topak gibi korkma diye soyluyorum hepsi normal şeyler.rahat ol tadini çıkar

Çok sağol canım kader arkadaşım benim içimi rahatlattın vallaönceki olumsuz sonuç aldığımda testten bikaç gün öncede öyle geliyodu ouüzden korktum şimdi gün sayıyorum kese görmek için nasipse 19 ocakta istanbula gidicem ama hep korku oluyomış kese sonra kalp atışı var senin nasıl geçmişti testten sonraki sürecin?kızını öpersin benim için mis kokuludur o şimdi annesi kim ne tatlı olmuştur

Merhaba bende 7gundur menagon kullaniyom ve yumurtanin büyümesi azsa tedavi iptal olabilir dedi selen hn.hakkimizda en hayirlisi neyse olsun cnm
Banada aynısı soylendı anlamıyormkı ozaman bastan verılcektı 300 dozla baslıycaktı tedavıye naaıl ols 3 gun sonra kntrol oluyor cok hızlı buyume varsa doz dusurulur oyuncakmıyız bız anlamıyorumk yatırsıgımız 2750 cope gıdıcek okadr yaptıgımız ıgneler emeklerde cope gıdıcek pısmanın cıddı nlamda tedavıye bahcecı umutta basldıgım ıcın cok pişmanın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…