Kızlar dondurulmuşlarda başarı şansı bildiğim kadarı ile yumurta uyarıcı iğneler ve bunun sonucunda ohss olasılığı nedeni ile rahimde ve bünyede yaşanan sıkıntıdan arınmış olunuyor, ayrıca dondurulmuş transferlerinin çoğu 5. Gün embriyosu olduğu için yaşama tutunma açısından daha dirençli embriyo seçilmiş olunuyor. Tabi bir de 1 aylık bekleme süresinde psikolojik olarak da rahatlama süresi sağlanıyor. Ben hafif derece de ohss oldum mesela 4,5 kilo su toplamıştım şu an aldığım 4,5 kilodan kurtulmuş oldum ayrıca ilaçlardan dolayı sarsılan psikolojim kendine gelmiş oldu. Tabi Rabbim nasip ederse her türlü oluyor. İnşallah hepimiz de güzel sonuçlar alırız
sbkincim çok teşekkür ediyorum tatlım, inşallah hayırlısı olsun diyorum.inancım tam, doğru yolda ilerliyoruz inşallah.Allah tamamına erdirsin bulutsel. Bende selen hanımda tedaviye başlıyorum hayırlısıyla. Bende emin değildim ama çok memnun oldum.
adet ağrısı gibi ağrılarında olabilir sakın takılma onlara.. hatta kanama gelse bile yaptır bunlar olağan durumlar hamile kalsan bile. inşallah hayırlı haberler alırsın. o bekleme süresi geçmek bilmez ben 3. kez yaşadım çok şükür mutlu son oldu güzel allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..:)Transfer sonrası 6. Günüm. Ama hiçbir değişiklik yok her şey gayet yolunda. 1 aralik i bekleyemeyecegim galiba.29 kasım da yaptırırım testi.
Amin cumlemize ınş. Valla belirti aramıyorum zaten hayırlısı olsun. Benim ikinci denemem. Rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum birakmasinadet ağrısı gibi ağrılarında olabilir sakın takılma onlara.. hatta kanama gelse bile yaptır bunlar olağan durumlar hamile kalsan bile. inşallah hayırlı haberler alırsın. o bekleme süresi geçmek bilmez ben 3. kez yaşadım çok şükür mutlu son oldu güzel allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..:)
Hayırlı olsun canım. Dondurulmuş tedavisi diğerine göre o kadar rahat ki anlatamam. Vücudun dinlenmiş olduğu için daha kolay oluyor. Transferden sonra 7. Günüm Ama elhamdulillah bedenim çok rahat. En azından opu da yorulmadi.inşallah senin de güzel haberlerini alacağız buralardanHerkese slm
Bugun Allah'ın iziniyle dondurulmuş tedavime başladım dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun elinn allah tamamına erdirsinHerkese slm
Sen sonuna gelmişsin bulutsel, biz daha başındayız valla. Tedavim kolay olsun diye hiçbirşeye takmıyorum kafamı çok rahatım tedaviden başka hiçbirşeyle ilgilenmiyorumsbkincim çok teşekkür ediyorum tatlım, inşallah hayırlısı olsun diyorum.inancım tam, doğru yolda ilerliyoruz inşallah.
Herkese slm
Geçmiş olsun canım sen hangi asamadasinKızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Vallahi bu soğuklardan kaç gündür hasta yatıyorum. Sizler iyisinizdir inşallah.
Geçmiş olsun canım sen hangi asamadasin
Canım inşallah herşey güzel olsun. Göbüşün bebişle dolsun :)
Hayırlı olsun canım. Dondurulmuş tedavisi diğerine göre o kadar rahat ki anlatamam. Vücudun dinlenmiş olduğu için daha kolay oluyor. Transferden sonra 7. Günüm Ama elhamdulillah bedenim çok rahat. En azından opu da yorulmadi.inşallah senin de güzel haberlerini alacağız buralardan
Sağolasın arkadaşım allahım sizlere de nasip etsin dualarım sizlerlehayirli olsun canım Allah sağlıkla kucağına vermeyide nasip eder insallah, Selen hanımdam memnun olduğuna cok sevindim benim için bir umut oldu bizim gibilerin endişeleri bitmiyor ne yazikki
Zeynep086 nasılsın merak ettim seniAllah razı olsun canim. Darısı senin ve topik teki bütün arkadaşların başına ınş.
İyiyim çok şükür yarın test yaptıracağım. Yemek yaptım kekimi pisirdim. Öyle dolaşıyorum yatamiyorm da sadece sürekli evde olmaktan sıkıldım artık yavaş yavaş mutfak işlerimi de yapıyorum. Bu arada hala hiçbir belirti yok canım hayırlısı allah tan ınş.Zeynep086 nasılsın merak ettim seni
Sen kalp atışını duydun mu bebeğininZeynep086 nasılsın merak ettim seni