Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

evet çok doğru söylüyosun sheisback
ben de dayanamadım çok merak ettiğim için Selen hanımı aradım.O da aynen şunu söyledi; ancak en iyi kalitedeki embriyolar donduruluyor, bu nedenle gebelik şansı daha yüksek oluyormuş.Çok şükür, inşallah gebe kalıcam arkadaşlar, darısı başınızaaaaaa....

Allah tamamına erdirsin bulutsel. Bende selen hanımda tedaviye başlıyorum hayırlısıyla. Bende emin değildim ama çok memnun oldum.
sbkincim çok teşekkür ediyorum tatlım, inşallah hayırlısı olsun diyorum.inancım tam, doğru yolda ilerliyoruz inşallah.

Transfer sonrası 6. Günüm. Ama hiçbir değişiklik yok her şey gayet yolunda. 1 aralik i bekleyemeyecegim galiba.29 kasım da yaptırırım testi.
adet ağrısı gibi ağrılarında olabilir sakın takılma onlara.. hatta kanama gelse bile yaptır bunlar olağan durumlar hamile kalsan bile. inşallah hayırlı haberler alırsın. o bekleme süresi geçmek bilmez ben 3. kez yaşadım çok şükür mutlu son oldu güzel allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..:)

Amin cumlemize ınş. Valla belirti aramıyorum zaten hayırlısı olsun. Benim ikinci denemem. Rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum birakmasin

Herkese slm

Bugun Allah'ın iziniyle dondurulmuş tedavime başladım dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun canım. Dondurulmuş tedavisi diğerine göre o kadar rahat ki anlatamam. Vücudun dinlenmiş olduğu için daha kolay oluyor. Transferden sonra 7. Günüm Ama elhamdulillah bedenim çok rahat. En azından opu da yorulmadi.inşallah senin de güzel haberlerini alacağız buralardan

sbkincim çok teşekkür ediyorum tatlım, inşallah hayırlısı olsun diyorum.inancım tam, doğru yolda ilerliyoruz inşallah.
Sen sonuna gelmişsin bulutsel, biz daha başındayız valla. Tedavim kolay olsun diye hiçbirşeye takmıyorum kafamı çok rahatım tedaviden başka hiçbirşeyle ilgilenmiyorum

Sagol canim insallah sende positiv sonuc alirsin:)) tedavi simdi ne kadar rahat olsada transferden sonraki bekleyiş insani mahvediyor

hayirli olsun canım Allah sağlıkla kucağına vermeyide nasip eder insallah, Selen hanımdam memnun olduğuna cok sevindim benim için bir umut oldu bizim gibilerin endişeleri bitmiyor ne yazikki
Sağolasın arkadaşım allahım sizlere de nasip etsin dualarım sizlerle

Zeynep086 nasılsın merak ettim seni
İyiyim çok şükür yarın test yaptıracağım. Yemek yaptım kekimi pisirdim. Öyle dolaşıyorum yatamiyorm da sadece sürekli evde olmaktan sıkıldım artık yavaş yavaş mutfak işlerimi de yapıyorum. Bu arada hala hiçbir belirti yok canım hayırlısı allah tan ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…