Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Iyide embryoların kalitesini Dr.da sölüyor embryologlar da söylüyor...
Bana da çok iyi 2 tane koyulduğu söylendi bunu selen Hanım'da embryolog da söyledi...
5 yıl önce de umut da tedavi gördüm bir kızım var Dr.umda ulun beydi ve çok memnundum ulun Bey'den! Hala da memnunum doğum yapana kadar da görüşmüştüm kendisiyle!
Şimdide dondurulmuş embryo ile tedavi gördüm şansa ulun bey tedaviye başladığım zamanlarda ayrıldı umutdan! Selen hanımla yola devam ettim...dünde test yaptırdım değerim 20 çıktı yarın tekrarlıcam testi pek umutsuz olsam da!
Ama iyi olmayan embryo neden çok iyi deniliyor ona bi anlam veremedim...
Umut bahçeci yani yıllardır bu işi yapıyor ulun beyde yılların Dr.u sonucunda!
Bide şu var çok iyi olan embryo tutmuyor fakat kötü denilen embryo tutuyor herşey takdir ilahi herşeyin zamanı var. Buda bir gerçek!

Canım ben çok memnun kaldım şimdide Hamileyim allahın izniyle bebişimi kucağıma alacağım günü bekliyorum

hayirli olsun canım Allah sağlıkla kucağına vermeyide nasip eder insallah, Selen hanımdam memnun olduğuna cok sevindim benim için bir umut oldu bizim gibilerin endişeleri bitmiyor ne yazikki

arkadaşlar ben geldimmmmmmmmm
bugün adetimin 2.günüydü, baktı selen hanım sıkıntı yok dedi.estrafem kullanmaya başladım, 15 gün sonra kontrole gidecekmişim.uzun uzun konuştuk, çok sabırlıydı selen hanım, üstelik klinik çok kalabalıktı, buna rağmen çok güzel ilgilendi benimle.mutlu oldum.insan ister istemez doktor değişince huzursuz oluyor ama, demekki çok telaşlanmamak lazım.bi de çok güzel bir haber verdi, kliniğin dondurmalardan yapılan transfer başarısı yüzde yetmişlerdeymiş.allahım inşallah yaaa.herkesten dua bekliyorum arkadaşlar.

Hilal caniM insallah

Hayırlı olsun insallah positiv sonuç alırsın, benim Anlamadığım taze embriyo transferi yüzde 45lerdeykene dondurulmuş nasıl yüzde 70lerde oluyor

Hayırlı olsun insallah positiv sonuç alırsın, benim Anlamadığım taze embriyo transferi yüzde 45lerdeykene dondurulmuş nasıl yüzde 70lerde oluyor

elinn merhaba;
bende seninle aynı fikirdeyim, heyecandan sormayı unuttum, gittiğimde soracam, acaba rahim kalınlaşması ile alakalı bir durummu? herhalde mantıklı açıklaması vardır di mi, öyle olmasa bu kadar rahat söylemezdi selen hanım, çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.iyi akşamlar.

Arkadaslar birsey sorucam bigisi olan yardimci olursa sevinirim benim bu tedavim 4.denemem olucak kismet olursa kasimin 2 opu oldu doktor opudan gun sonra pragestan hap verdi birde lucrin depat vuruldum yani ayin 7 de ama benim ogun kanamam basladi doktoru aradim korkulacak birsey degil dedi hapin bittince adet olucaksin demisti benim hapim bittince adet olmadim yani ben ayin 7 deki kanamayi adet olarak goruyorum ekim 22 adet olmustum simdi ise kasim 7 kanama gordum hap bittince doktora bu sali gittim e2 bakti 38.20 cikti hormonlar baskilanmis yeterli benim icin dedi esterefoma basladik adet olmadan baslamak sorun olurmu normalde aslinda esterefoma basladigim bu gunlerde adet olmaliydim ama ilaclarin ignelerin etkisiylemi ne erken oldum herhalde bi sorun olurmu ya araligin 3 kontrol var araligin 8 gibi transfer olur dedi ama kafama taktim ne olur bilgilendirin beni

Kafani karıştırmak istemem ama benim bildiğim kadarıyla estrefome adetin 2. Yada 3. Gun başlanır, dondurulmuş embriyo tedavisinemi başladın ?

Dondurulmuslarla tutunmanın şansı yüzde 25lerde Bunada unutma canım cogu kisi dolmuşlarla hamile kalıyor, mesela ben 4 taze 4 dondurulmuş tedavi geçirdim 2 kez donmuslarla hamis kaldım sonu dusukle olsada o guzel duyguyu tatdim.. belki drun demek istediği yumurtanin sağlıklı çözulmesi ve transferin gerceklesmesi yüzde 70lerde, rahim kalınlığıyla alakası yok rahmin kalınlaştimi transfer gerçekleşiyor, sen yine doktora sor

Kafani karıştırmak istemem ama benim bildiğim kadarıyla estrefome adetin 2. Yada 3. Gun başlanır, dondurulmuş embriyo tedavisinemi başladın ?
Evet dondurulmus tedavi bende oyle dusunuyorum ama bilmiyiyorum ya neyse ayin 3 kontrole gidince iyice sorucam bakalim cevabin icin saol

Kizlar selamin aleykum. Herkese hayirli tedaviler. Umutta baslayac tedaviye. Aralik ayini dusunuyoduk ama bu ay olsa cok iyi olur is durumu, gorumce dugunu falan. Rapor icin smer sonucunu bekliyorun cuma cikicak ve ondan sonra heyete yani 7 aralıkta cikmis olucak. Umutla gorusesem bana bi guzellik yapmazlar mi tedaviye baslasalar raporu sobra versem. Basina gelen var mi cok mu katilar bu konuda. Başvuru aninda rapor olmazsa parali derler

Canım bilemiyorum ama zannwtmiyorum

Canin saglik ocagina nasil yazdirdin sgk karsilamiyor diye biliyordum bende raporu sonra hastaneye verme niyetindeyim ilaclari oyle alabilirsem umutla goruseyim yrn hasta olucam

kızlar tıransverı gercelesenler bebsılerınız sımsıkı tutunsun sıze saglıcakla kucagınıza alıın ınsallah hamıle olanları tebrık edıyorum masallah saglıkla alın bebıslerınız kucagınıza tedaveyı yenı baslayacak olanlar hayırlı olsun guzel sonuclar alın inşallah... 1 ay once on gorusme yaptım selen hanımla ve memnun kaldım cok dıkkatlı acıklayıcı bı doktor bız mayısa kadar maddı anlamda toparlanıp mayısta baslıcaz tedavıye ınsallah zam gelmez ozaman kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…