Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar selamin aleykum. Herkese hayirli tedaviler. Umutta baslayac tedaviye. Aralik ayini dusunuyoduk ama bu ay olsa cok iyi olur is durumu, gorumce dugunu falan. Rapor icin smer sonucunu bekliyorun cuma cikicak ve ondan sonra heyete yani 7 aralıkta cikmis olucak. Umutla gorusesem bana bi guzellik yapmazlar mi tedaviye baslasalar raporu sobra versem. Basina gelen var mi cok mu katilar bu konuda. Başvuru aninda rapor olmazsa parali derler
canım rapora nasıl basvurdun ssk dan acaba rıca etsem detaylı anlatırmısın ben myısta anca baslayabılcam umutta ve dıyorum aca oncesınde rapormu cıkarsam

arkadaşlar ben geldimmmmmmmmm
bugün adetimin 2.günüydü, baktı selen hanım sıkıntı yok dedi.estrafem kullanmaya başladım, 15 gün sonra kontrole gidecekmişim.uzun uzun konuştuk, çok sabırlıydı selen hanım, üstelik klinik çok kalabalıktı, buna rağmen çok güzel ilgilendi benimle.mutlu oldum.insan ister istemez doktor değişince huzursuz oluyor ama, demekki çok telaşlanmamak lazım.bi de çok güzel bir haber verdi, kliniğin dondurmalardan yapılan transfer başarısı yüzde yetmişlerdeymiş.allahım inşallah yaaa.herkesten dua bekliyorum arkadaşlar.
Allah tamamına erdirsin bulutsel. Bende selen hanımda tedaviye başlıyorum hayırlısıyla. Bende emin değildim ama çok memnun oldum.

canım rapora nasıl basvurdun ssk dan acaba rıca etsem detaylı anlatırmısın ben myısta anca baslayabılcam umutta ve dıyorum aca oncesınde rapormu cıkarsam
Canim kesinlikle basvur raporun elinde olsun ben acele etmedim simdide ocaktan once olsun istiyorun dugun falan cikti ortaya ekimde gittim adetin 3. Gunu gel dedi. Alttan ultrason ve kan testi yapti 15 gun sonra gel dedi oyle yaptim ama o arada bide smear testi yaptirmaliymis jinekolojiden. 15 gun sonra gidince yine kan akciger filmi ve ekg çekildi. Sonra bi evrak verdiler elime. Dahiliye psikiyatri genel cerrahiye kaseledi. Bunlar muayene etmeyip bi kac soru sordu. Bu islemlerin arasinda nufustan nufus kayit ornegi. Sgk dokumleri. Evlilik cüzdanı fotokopisi (3 sene sartina bakmak icin) benin 3 esimin 1 resmi. Esimin urolog muayenesinde tup bebek uygundur yazili evragi. Esimin kan sonucu. Uzun yazdin baya ama surec adetin 3. Gunu baslayacak eline liste verecek orada yaziyor bu anlattiklarim testler sonucu 2 ayi buluyor. Allah isini rast getirsin canin

Canim kesinlikle basvur raporun elinde olsun ben acele etmedim simdide ocaktan once olsun istiyorun dugun falan cikti ortaya ekimde gittim adetin 3. Gunu gel dedi. Alttan ultrason ve kan testi yapti 15 gun sonra gel dedi oyle yaptim ama o arada bide smear testi yaptirmaliymis jinekolojiden. 15 gun sonra gidince yine kan akciger filmi ve ekg çekildi. Sonra bi evrak verdiler elime. Dahiliye psikiyatri genel cerrahiye kaseledi. Bunlar muayene etmeyip bi kac soru sordu. Bu islemlerin arasinda nufustan nufus kayit ornegi. Sgk dokumleri. Evlilik cüzdanı fotokopisi (3 sene sartina bakmak icin) benin 3 esimin 1 resmi. Esimin urolog muayenesinde tup bebek uygundur yazili evragi. Esimin kan sonucu. Uzun yazdin baya ama surec adetin 3. Gunu baslayacak eline liste verecek orada yaziyor bu anlattiklarim testler sonucu 2 ayi buluyor. Allah isini rast getirsin canin
cok teskkur ederım canım burda egıtım ve arastırma hastanesı varr oraya gıdım kadın doguma bakalım ınsallah cıkarabılırım cevap verdıgın ıcnn cok tesekkur ederım allah razı olsun ınsallah pozıtıf sonuclanır tedavınn...

Canin saglik ocagina nasil yazdirdin sgk karsilamiyor diye biliyordum bende raporu sonra hastaneye verme niyetindeyim ilaclari oyle alabilirsem umutla goruseyim yrn hasta olucam
Transferden sonraki ilaçlar yazılıyor....
Sağlık Ocağı'na tüp bebek yaptırdığımı söyledim bunları yazabiliyormusunuz dedim oda yazayım bakalım verirlermi bilmiyorum dedi...
Ama verildi canım yazdırabilirsin

elinn merhaba;
bende seninle aynı fikirdeyim, heyecandan sormayı unuttum, gittiğimde soracam, acaba rahim kalınlaşması ile alakalı bir durummu? herhalde mantıklı açıklaması vardır di mi, öyle olmasa bu kadar rahat söylemezdi selen hanım, çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.iyi akşamlar.
Kızlar dondurulmuşlarda başarı şansı bildiğim kadarı ile yumurta uyarıcı iğneler ve bunun sonucunda ohss olasılığı nedeni ile rahimde ve bünyede yaşanan sıkıntıdan arınmış olunuyor, ayrıca dondurulmuş transferlerinin çoğu 5. Gün embriyosu olduğu için yaşama tutunma açısından daha dirençli embriyo seçilmiş olunuyor. Tabi bir de 1 aylık bekleme süresinde psikolojik olarak da rahatlama süresi sağlanıyor. Ben hafif derece de ohss oldum mesela 4,5 kilo su toplamıştım şu an aldığım 4,5 kilodan kurtulmuş oldum ayrıca ilaçlardan dolayı sarsılan psikolojim kendine gelmiş oldu. Tabi Rabbim nasip ederse her türlü oluyor. İnşallah hepimiz de güzel sonuçlar alırız

Allah razı olsun canım.transferim cok guzel geçti elhamdulillah. Diğer konuda çok bilgi sahibi değilim canım ama doktora güvenmelisin.rabbim yar ve yardimcim olsun
Zeynep hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz , benim de az kaldı inşallah bundan sonraki süreçte hamilelik anlarımızı paylaşırız

Kizlar selamin aleykum. Herkese hayirli tedaviler. Umutta baslayac tedaviye. Aralik ayini dusunuyoduk ama bu ay olsa cok iyi olur is durumu, gorumce dugunu falan. Rapor icin smer sonucunu bekliyorun cuma cikicak ve ondan sonra heyete yani 7 aralıkta cikmis olucak. Umutla gorusesem bana bi guzellik yapmazlar mi tedaviye baslasalar raporu sobra versem. Basina gelen var mi cok mu katilar bu konuda. Başvuru aninda rapor olmazsa parali derler
Raporun sonucuna göre ilaç yazıyorlar ( raporda etken madde isimleri ve kaç üniteye kadar olduğu yazıyor) . Dr ilaçları yazacağı gün raporu istiyor, umut yapsa bile eczacı ile de anlaşmak gerekecek canım çünkü ilaçları da kodla alıyorsun

Demek guvene bilecegimiz bir doktor
Tüp bebek merkezlerinde labaratuvar çok önemli, transferde de doktorun becerisi. Yoğun bir klinik olduğu için dr un transfer sayısı ve buna bağlı el beceri ve deneyimi de fazladır diye düşünüyorum, hayırlısı olsun benim haftaya transfer olur diye düşünüyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

Transfer sonrası 6. Günüm. Ama hiçbir değişiklik yok her şey gayet yolunda. 1 aralik i bekleyemeyecegim galiba.29 kasım da yaptırırım testi.:-)

Transfer sonrası 6. Günüm. Ama hiçbir değişiklik yok her şey gayet yolunda. 1 aralik i bekleyemeyecegim galiba.29 kasım da yaptırırım testi.:-)

Biliyorum zaman gecmek nedir bilmez dersinki zamani durdurmuslar, yolu yarilamissin surda 6 gunun kalmis şimdiden kendinde belirti arama olacağına bırak, insallah positiv sonuç alırsın :)

X