Canim öncelikle basın sağolsun , mekanı cennet olsun babanın. Allah sizlere sağlık sıhhat versin. Ayrıca çok geçmiş olsun. Umarım en kisa surede psikolojin düzelir ve tedaviye başlarsınız. Allah yardımcınız olsun.
Canım ben Bahçeci umut tüp bebekte selen hanımla tedavi oldum 2 gün öncede hamile olduğumu öğrendim. Doktorumu tavsiye ederim iyi bir kadın birde herşeyi anlatıyor. İlaç dahil 6750 lira ödedik biz ama verdiğimiz parayada emeğede deydi
Arkadaşım başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin metanetli ol allahım sabrını verir. Bende arkadaslara katılıyorum istersen bir an önce tedaviye başla bu süre sana iyi gelecektir. Ben selen hanıma gittim
Canım başın saolsun allah sabır versin kendini ii hissetmen için başla bencede umut güselbişi ve umudunu kaybetme
Başın sağolsun canım allah sabır versin. Her zaman yanındayız
canım ne desem boş rabbim sizlere sabırlar versin inan bak zaman her şeyin ilacı en yakın zamanda yarana merhem olacak bir mucize göndersin rabbim
allah sabir versin sizlere, babanin da mekani cennet olsun insallah allaha emanet ol
Canim basiniz sag olsun Allah sabirlar versin babaciginin mekani cennet olsun inşallah
tedavi iyi gelir belki sana sonuda guzel olursa acini unutturmaz ama azaltir belki
Allah yardimcin olsun canim
Canım başın sağolsun babanın mekanı cennet olsun Rabbim geride kalanlara sabırlar versin acın çok taze biliyorum inşallah tedaviye başlamaya karar verdiğinde güzel sonuçlar alırsın ve içindeki boşluğu doldurup acını biraz da olsun hafifletirsin sonucunun güzel olucağı bi tedavin olması dileğiyle....
Canım başın sağolsun Rabbim inş bebişinle unutturur bu üzüntünü
ASiLSEKSENDÖRT
Arkadaşlar nasılsınız ?sonuc bekleyen arkadaslar insallah guzel haberlerini alıcaz ben de dondurulmus embriyolarim icin carsamba gunu nasipse tedaviye basliycam bu aralar tedaviye basliycak arkadaslar var mi?sans bizlerle olsun:)
Canım ben diğer topikte takılıyorum buraya kimse uğramıyor. Haftaya dondurulmuş transferim olacak ınş. Senin de az kaldı ınş. GüZel haberini alırız buradan
Âmin çok Sağol canımhilall85 allah razı olsun canım. Maddi ve manevi hazırlık isteyen bir süreç bu.Rabbim isteyen herkese Hayırlısıyla nasip etsin canım. Sana da ınş istediğin kadar sayıda versin sağlıklı bir şekilde
Canim benim normalde ekimde opum oldu ve ohss riskinden dolayi embriyolarim donduruldu ve yumurta toplamadan 10 gun sonra adet oldum normalde dun basliycaktim ama selen hanim bi de kanda e2 ve p4 hormonlarina da bakalim dedi onlar istedigim gibi degil deyince bu ay dogum kontrol hapi verdi bi dahaki ay istedigi seviyedeyse ole baslanicak benim adetim 2.gunu bakildi yeni tedavim bitigi icin bu hormonlara adetin 15.gunu de bakiliyi hakkinda hayirlisi olsun tatlimNasıl yani hangi değerin yüksek cikti? Valla cumartesi kan tahlili vereceğim ama onun için mi bilmiyorumki çok geç olmaz mi haftaya transfer benim. Adetimin 15. Günü cumartesi 20_21 gibi de transfer olur diye düşünmüştüm. Bir hafta kala mi test yapacak
Anladım canım. Cumartesi günü tahlilim var e2 ve muayene sonucuna göre tahlilvgunumu öğreneceğim. Sonra da transfer günü acaba sağlıklı cozunmusler mi stresi..... allah yardımcımız olsunCanim benim normalde ekimde opum oldu ve ohss riskinden dolayi embriyolarim donduruldu ve yumurta toplamadan 10 gun sonra adet oldum normalde dun basliycaktim ama selen hanim bi de kanda e2 ve p4 hormonlarina da bakalim dedi onlar istedigim gibi degil deyince bu ay dogum kontrol hapi verdi bi dahaki ay istedigi seviyedeyse ole baslanicak benim adetim 2.gunu bakildi yeni tedavim bitigi icin bu hormonlara adetin 15.gunu de bakiliyi hakkinda hayirlisi olsun tatlim
Umut ta getirdik ama bana transfer günü ogreneceksin dediler ama bilmiyorum cumartesi konuşayım doktorla yazarım insSenin umut da değil mi embriyon şuanda Zeynep?
Beni Perşembe aradılar çözüldü embriyonuz sorun yok c tesi transferiniz var diye!
Kan testinden sonra çözülecek tamam yani c tesi belli olurUmut ta getirdik ama bana transfer günü ogreneceksin dediler ama bilmiyorum cumartesi konuşayım doktorla yazarım ins
Hadi hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin...Arkadaşlar çarşamba günü transferim var. Dua istiyorum sizden. İns. Hayırlı bir şekilde cozunurler de transferim olur, tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Sizin tedaviler ne durumda
Iyi geçiyor inş Sağol!hilall85 Teşekkür ederim Allah razı olsun. Senin de güzel haberini alırız ınş. Buradan. Nasıl geçiyor dinleniyor musun ağrı falan var mi
Allah yardımcın olsun canım allahım hayırlısıyla sanada nasip etsin bebeğini kucağına almayı dualarım senle canimArkadaşlar çarşamba günü transferim var. Dua istiyorum sizden. İns. Hayırlı bir şekilde cozunurler de transferim olur, tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Sizin tedaviler ne durumda
Ay ne guzel inşallah buradaki herkese nasip olur. Sağlıcakla kucağına da alırsın ınş.Canlar cuma günü selen hanıma gittim bebişim iyi kese gördü inşallah sorunsuz hamileliğim olur. allah herkese nasip etsin hepinizin yüzünü güldürsün insallah
Selen hanım var şimdi zaten sadece ben memnunum. Bence doktor kadar emriyolog ve laboratuvar da önemli. Sana şimdiden hayırlı tedaviler canimDostlar merhaba hamislereve tedavidekilere saglikli bebisler dilerim. Bende umuta gidicem rapor cikartmanin son duzlugundeyim. Aralikta umuttayim diyordum lakin ulun hocada suleyman hocada ayrildi galiba. Doktorun pesinden gitmek ne kadar dogru bilmiyorum neticede ekip işi. Yeni giden arkadaslar umuttaki yeni doktorlari sevdiniz mi
Hayirli olsun arkadaşım bende cuma gördüm ama oraya gitmedim kalp atisini duydunmu bidaha nezaman gideceksin?Canlar cuma günü selen hanıma gittim bebişim iyi kese gördü inşallah sorunsuz hamileliğim olur. allah herkese nasip etsin hepinizin yüzünü güldürsün insallah
Başka hastaneye mi gidiyorsun? Yani başka kadın doğumcuya gitsek olur mu yada tüp bebek merkezinde mi devam etmek gerekiyor...Hayirli olsun arkadaşım bende cuma gördüm ama oraya gitmedim kalp atisini duydunmu bidaha nezaman gideceksin?