Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hilall85 allah razı olsun canım. Maddi ve manevi hazırlık isteyen bir süreç bu.Rabbim isteyen herkese Hayırlısıyla nasip etsin canım. Sana da ınş istediğin kadar sayıda versin sağlıklı bir şekilde

Canım başın saolsun allah sabır versin kendini ii hissetmen için başla bencede umut güselbişi ve umudunu kaybetme

Başın sağolsun canım allah sabır versin. Her zaman yanındayız

canım ne desem boş rabbim sizlere sabırlar versin inan bak zaman her şeyin ilacı en yakın zamanda yarana merhem olacak bir mucize göndersin rabbim

allah sabir versin sizlere, babanin da mekani cennet olsun insallah allaha emanet ol

Canim basiniz sag olsun Allah sabirlar versin babaciginin mekani cennet olsun inşallah
tedavi iyi gelir belki sana sonuda guzel olursa acini unutturmaz ama azaltir belki
Allah yardimcin olsun canim

Canım başın sağolsun Rabbim inş bebişinle unutturur bu üzüntünü

Canım ben diğer topikte takılıyorum buraya kimse uğramıyor. Haftaya dondurulmuş transferim olacak ınş. Senin de az kaldı ınş. GüZel haberini alırız buradan

Hepinize ayrı ayrı çok ama çok tşk ederim.
Allahım razı olsun hepinizen.
Tedavide olan arkadaşlarımın Allahım tez zamanda hamile haberlerini alalım.
hamile olan arkadaşlarımın hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına alsın.
kucağına alan canım arakadaşlarım iadeleri ve sevdikleriyle tadına çkarsınlar sağlık ve huzurla....

Canim benim normalde ekimde opum oldu ve ohss riskinden dolayi embriyolarim donduruldu ve yumurta toplamadan 10 gun sonra adet oldum normalde dun basliycaktim ama selen hanim bi de kanda e2 ve p4 hormonlarina da bakalim dedi onlar istedigim gibi degil deyince bu ay dogum kontrol hapi verdi bi dahaki ay istedigi seviyedeyse ole baslanicak benim adetim 2.gunu bakildi yeni tedavim bitigi icin bu hormonlara adetin 15.gunu de bakiliyi hakkinda hayirlisi olsun tatlim

Anladım canım. Cumartesi günü tahlilim var e2 ve muayene sonucuna göre tahlilvgunumu öğreneceğim. Sonra da transfer günü acaba sağlıklı cozunmusler mi stresi..... allah yardımcımız olsun

Senin umut da değil mi embriyon şuanda Zeynep?
Beni Perşembe aradılar çözüldü embriyonuz sorun yok c tesi transferiniz var diye!

Arkadaşlar çarşamba günü transferim var. Dua istiyorum sizden. İns. Hayırlı bir şekilde cozunurler de transferim olur, tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Sizin tedaviler ne durumda

Arkadaşlar çarşamba günü transferim var. Dua istiyorum sizden. İns. Hayırlı bir şekilde cozunurler de transferim olur, tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Sizin tedaviler ne durumda
Hadi hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin...
Hiç bi sorun yaşamadan transferin olsun tedavinde pozitif sonuçlansın inş.

hilall85 Teşekkür ederim Allah razı olsun. Senin de güzel haberini alırız ınş. Buradan. Nasıl geçiyor dinleniyor musun ağrı falan var mi
Iyi geçiyor inş Sağol!
Ağrım felan yok göğüslerimde 4 gündür ağrı var... Ben hep yatmıyorum oturuyorum dışarı felan çıkıyorum tatlı felan yaptım misafirim geldi ama dikkat ediyorum tabi yorulunca da kasıklarımda ağrı oluyor birAz!
Bende böle şimdilik kendimi çok dinlememeye çalışıyorum hayırlısı olsun hakkımızda!

Allah yardımcın olsun canım allahım hayırlısıyla sanada nasip etsin bebeğini kucağına almayı dualarım senle canim

Dostlar merhaba hamislereve tedavidekilere saglikli bebisler dilerim. Bende umuta gidicem rapor cikartmanin son duzlugundeyim. Aralikta umuttayim diyordum lakin ulun hocada suleyman hocada ayrildi galiba. Doktorun pesinden gitmek ne kadar dogru bilmiyorum neticede ekip işi. Yeni giden arkadaslar umuttaki yeni doktorlari sevdiniz mi

Selen hanım var şimdi zaten sadece ben memnunum. Bence doktor kadar emriyolog ve laboratuvar da önemli. Sana şimdiden hayırlı tedaviler canim

Canlar cuma günü selen hanıma gittim bebişim iyi kese gördü inşallah sorunsuz hamileliğim olur. allah herkese nasip etsin hepinizin yüzünü güldürsün insallah
Hayirli olsun arkadaşım bende cuma gördüm ama oraya gitmedim kalp atisini duydunmu bidaha nezaman gideceksin?

arkadaşlar merhaba.
ben de bir kere tüp bebek denedim olmadı 2. yi denemeye başlayacaz. siz umut tüp bebek merkezinden memnun musunuz? bir de ne kadar fiyatı bilgilendirir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…