Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

arkadaşlar merhaba.
ben de bir kere tüp bebek denedim olmadı 2. yi denemeye başlayacaz. siz umut tüp bebek merkezinden memnun musunuz? bir de ne kadar fiyatı bilgilendirir misiniz?
Canım ben dondurulmuş deneyeceğim. Bu forum dan öğrendiğim kadarıyla 6750 sanırım normali. Şimdilik memnunum ben. Çarşamba transferim olacak ınş.

Arkadaşlar çarşamba günü transferim var. Dua istiyorum sizden. İns. Hayırlı bir şekilde cozunurler de transferim olur, tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Sizin tedaviler ne durumda

Canım hayırlı olsun şimdiden dualarımdasın.
Dilerim sorunsuzca çözülür ve sımsıkı tutunur sana...

Canlar cuma günü selen hanıma gittim bebişim iyi kese gördü inşallah sorunsuz hamileliğim olur. allah herkese nasip etsin hepinizin yüzünü güldürsün insallah
gözünüz aydın..
Allahım sorunsuz hamiliklerinizin devamını nasip etsin.
sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşh.

Hayirli olsun arkadaşım bende cuma gördüm ama oraya gitmedim kalp atisini duydunmu bidaha nezaman gideceksin?

gözünüz aydın..
Allahım sorunsuz hamiliklerinizin devamını nasip etsin.
sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşh.

Slm kizlar gelecek ay umut Tup bebekte dondurulmuş embriyolarimizi deneyeceğiz nette gezininirkene Ulun beyin baska bir hastaneye transfer oldugunu gordum yeni doktorlar işlerinde başarılımi bilgisi olan varmi?? Bu ara ben yurt dışında kalıyorum

Ben baska bir kadin dogumcuya gittim muayene ücreti pahali yol uzak diye ilaclarida telefon edip öğrendim
Heralde ilaçların hepsine devam ediliyor 3 ay diye biliyorum...
Benimde yolum uzak gerçi daha tutup tutmadığı da belli değilde herşey düşünülüyor...
Cevabın için Sağol!

Arkadaşlar çarşamba günü transferim var. Dua istiyorum sizden. İns. Hayırlı bir şekilde cozunurler de transferim olur, tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Sizin tedaviler ne durumda
Canım hayırlısı olsun artık sonuna gelmişsin:KK66: inşallah güzel sonuçlanacak hamiş olduğun haberlerini de alacagız. Ben de bugün merkeze gittim ilaçlara başlayıp transfere hazırlıklara başlayacaktık ama opu sonrası folikül kabuklarından bir tanesi atılmamış hala gördük bugün kan verdim e2 p4 bakılacak değerler normal çıkarsa estrofem e başlıcam. İnşallah bu yoldaki herkes biran önce muradına erer. Yılbaşı hediyesi olur bebişlerimiz

Canım hayırlısı olsun artık sonuna gelmişsin:KK66: inşallah güzel sonuçlanacak hamiş olduğun haberlerini de alacagız. Ben de bugün merkeze gittim ilaçlara başlayıp transfere hazırlıklara başlayacaktık ama opu sonrası folikül kabuklarından bir tanesi atılmamış hala gördük bugün kan verdim e2 p4 bakılacak değerler normal çıkarsa estrofem e başlıcam. İnşallah bu yoldaki herkes biran önce muradına erer. Yılbaşı hediyesi olur bebişlerimiz
Benim de e2 p4 e baktılar cumartesi. O normal çıkınca iğne verdiler tabi başka ilaclarda çarşamba da transfer ınş.

Selen hanim bu konuda basarilimi nede olsa bu benim 9. Denemem olacak bugun Ulun beyle gorustum emriyolarimizi calistigi Hastaneye getirtirim dedi karar veremedim Ulun beyin yaninami gitsem yoksa umutta devam etsem

Selen hanim bu konuda basarilimi nede olsa bu benim 9. Denemem olacak bugun Ulun beyle gorustum emriyolarimizi calistigi Hastaneye getirtirim dedi karar veremedim Ulun beyin yaninami gitsem yoksa umutta devam etsem
Sonuçta umutta dondurduysaniz bence selen hanım da gayet iyi transfer eder ama siz bilirsiniz tabi

Sonuçta umutta dondurduysaniz bence selen hanım da gayet iyi transfer eder ama siz bilirsiniz tabi
Cevap İcin tsk
Galiba umutta yolumuza devam ederiz bundan 4-5 sene once Ulun bey Alman hastanesinden umutta geçmişti o zamanlar embriyolarimizi umutta transfer etmiştik yine uğraşmak istemiyorum Ulun beyin arkasından gitmek istemiyorum bize bilgi bile verilmedi Tesadüfen netten gormuştum

Bende 5 yıl öncesinden ulun beyin hastasıyım dondurulmuş embryo değilde normal tedavi olsa belkide ulun beye giderdim ama dondurulmuş olduğu için umutta kalmaya karar verdik....
Ama selen Hanımıda sevdim umutda kötü Dr da yoktur zaten bence!

X