- 19 Haziran 2014
- 86
- 55
Allah tamamına erdirsin hilall85 hayırlı haberlerini bekliyoruzBenim c tesi günü transferim oldu bekliyorum ayın 20 ide test günüm
ULUN BEY AYRILMIŞ :'(
Arkadaşlarrrr Umut Tüp bebekten Ulun bey ayrılmış,duyunca üzüldümmm açıkcası... 1 tan daha dondurulmuş embriyom vardı Umut ta , tekrar oraya gidersem Ulun beye giderdimmm ama o da gtti çok üzüldümmmm, nereye hangi hastaneye gittiğini bilen var mı?..
Âmin çok SağolSağolAllah tamamına erdirsin hilall85 hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım 28 yaşındayım ben. Hayırlısı olsun artık. Selen hanım da çok iyi bence emriyolog ve laboratuvar da çok onemli
Canım 28 yaşındayım ben. Hayırlısı olsun artık. Selen hanım da çok iyi bence emriyolog ve laboratuvar da çok onemli
Estrofem, Folbiol, benexol, omega 3 ve şeker ilacı glukofen kullanıyorum. Cumartesi nde sonra ne verecek bilmiyorum amaCanım sanırım bikaç gün sonra transfer tarihin belli olucak hakkında hayırlısı olsun bende bugün adet oldum yarın bulunduğum şehirde muayene olup selen hanıma bildiricem ve kist falan yoksa dondurulmuş embriyolarımla tedaviye başlıycam dediğin gibi selen hanım da çok iyi bi doktor ben de kendisinden gayet memnunum Rabbimin izniyle hepimizin hamilelik haberini alıcağı bi tedavi ve bekleyiş süreci olur inşallah sen ne ilaçlar kullanıyosun şuan?
Canım ben diğer topikte takılıyorum buraya kimse uğramıyor. Haftaya dondurulmuş transferim olacak ınş. Senin de az kaldı ınş. GüZel haberini alırız buradanGünaydın kızlar. Giremiyorum kaç gündür. Cumartesi opuya girdim. Hayırlısı olsun inşallah. Sizler nasılsınız, tedaviler nasıl gidiyo.
Canım ben diğer topikte takılıyorum buraya kimse uğramıyor. Haftaya dondurulmuş transferim olacak ınş. Senin de az kaldı ınş. GüZel haberini alırız buradan
Canim nasilsin?ben dun sana bahsetmistim ama bugun selen hanim hormon testi yaptir ole basliyalim demisti dondurulmus tedavim icin ama deger biraz yuksek cikinca bi dahaki aya kaldi napalim hayirlisi olsun senden de hormon testi istendi mi tatlim bu tedavinin basindaCanım ben diğer topikte takılıyorum buraya kimse uğramıyor. Haftaya dondurulmuş transferim olacak ınş. Senin de az kaldı ınş. GüZel haberini alırız buradan
Nasıl yani hangi değerin yüksek cikti? Valla cumartesi kan tahlili vereceğim ama onun için mi bilmiyorumki çok geç olmaz mi haftaya transfer benim. Adetimin 15. Günü cumartesi 20_21 gibi de transfer olur diye düşünmüştüm. Bir hafta kala mi test yapacakCanim nasilsin?ben dun sana bahsetmistim ama bugun selen hanim hormon testi yaptir ole basliyalim demisti dondurulmus tedavim icin ama deger biraz yuksek cikinca bi dahaki aya kaldi napalim hayirlisi olsun senden de hormon testi istendi mi tatlim bu tedavinin basinda
Cok uzuldum ya umutla anlasmistim ben oraya transfer mi ederkiBende ulun beyinhastasıydım tam tedaviye başladım 3 gün sonra ayrılmış...
Liv hospital Ulustaymış... Mesaj atmıştı bize...
Ama selen hanımı da sevdim ben o ilgilendi benimle transferimi felan selen hanım yaptı...
Tabiki başta çok üzüldüm bende ama dondurulmuş olduğu için ordan alıp başka hastaneye geçmek istemedim ve yoluma umut da devam ettim...
Sansa bak cok uzuldum ben simdiULUN BEY AYRILMIŞ :'(
Arkadaşlarrrr Umut Tüp bebekten Ulun bey ayrılmış,duyunca üzüldümmm açıkcası... 1 tan daha dondurulmuş embriyom vardı Umut ta , tekrar oraya gidersem Ulun beye giderdimmm ama o da gtti çok üzüldümmmm, nereye hangi hastaneye gittiğini bilen var mı?..
Anladım benim hormonlarimda su ana kadar hiçbir tedavimde de sorun çıkmamıştı. Yani eski testlerime bakarak benden hormon testi istemedi. Peki 15. Gun yani cumartesi gittiğimde hangi degerime bakılacak. Alttan muayene var mi? Yoksa sadece test mi bir de sen ücreti ne zaman ve Ne kadar odedinHormon testi yapmadan başlanmıyor tedaviye bende tedaviye başlamak için 2 ay önce gittiğimde ulun bey hormon testi yapalımvitaminlere başlayalım dedi...
Sonradan sorun olmasındansa başta bakalım çaresine demişti...
Zeynep ama bu tedaviye başlamadan önce yapılan hormon testi...
Tedaviyede başladıktan 15 gün sonra yeniden kan testi yapılıyor sorun yoksa transfer tarihine karar veriliyor sorun varsa 1 aysonraya erteleniyor ulun bey öle söylemişti...