Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım başın sağolsun Rabbim inş bebişinle unutturur bu üzüntünü

ASiLSEKSENDÖRT
Arkadaşlar nasılsınız ?sonuc bekleyen arkadaslar insallah guzel haberlerini alıcaz ben de dondurulmus embriyolarim icin carsamba gunu nasipse tedaviye basliycam bu aralar tedaviye basliycak arkadaslar var mi?sans bizlerle olsun:)

Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla transferini bebiş haberinide duyarız inşallah

B bulutsel dondurulmuş transferin ne zaman canim

canım adet olmayı bekliyorum, herhalde kasımın 20 si gibi olucam, gidicem işte.Merkezden aramışlardı, Dr.Selen hm ile görüşmek istermisiniz diye, gerçe ben bir kere muayene olmuştum ve sevmiştim kendisini, belki bu hafta gidip, embriyolar hakkında bir konuşuruz diyorum.Sen nasılsın, keyfin yerindemi tatlım?

Iyim canım bekliyorum işte,haftaya transfer olacak ınş. Benimkiler umut ta dondurulmadigi için kalitesi bozulur diye çok korkuyorum.vitamin estrofem dahil 5 ayrı ilaç kullanıyorum. Bol Bol dua ediyorum.

Benim de ayın 20 si gibi transferim olabilir. İns. Senden güzel haber alırız. Kaçıncı gün embriyosu kaç yaşındasın ve problem neydi

İnş hayırlısı olsun
Dondurulmuş 5. Gün 2 tane embriyo koyuldu 29 yaşındayım eşimde Varikosal var bendede pko varmış tüp bebek yaparken öğrendik bunu da

İnş hayırlısı olsun
Dondurulmuş 5. Gün 2 tane embriyo koyuldu 29 yaşındayım eşimde Varikosal var bendede pko varmış tüp bebek yaparken öğrendik bunu da
Benim de 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var ama yasak değil mi 2 tane koyuyorlar mi? Senin kaçıncı denemen bir de umut ta mi dondurmustunuz

Benim de 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var ama yasak değil mi 2 tane koyuyorlar mi? Senin kaçıncı denemen bir de umut ta mi dondurmustunuz

3. Denemem evet umutdaydı benim dondurulmuşlar
Senin nerde? Sanada tek koymaZlar..
Bide benim embryo 3. Gün embryosuydu çözüldü ve 5. Güne getirildi öle transferin oldu..

Canim hamileligin hayirli olsun senin kacinci denemendi bi de ozel degilse sizde problem neydi ?ben de nasipse dondurulmus embriyolarim icin tedaviye basliycam herkesin hamilelik haberlerini alicamiz tedavilerimiz olmasi dilegiyle :)
3.denememdi benim tek tüp kapali çıkmıştı okadar rabbim isteyen herkese versin

3. Denemem evet umutdaydı benim dondurulmuşlar
Senin nerde? Sanada tek koymaZlar..
Bide benim embryo 3. Gün embryosuydu çözüldü ve 5. Güne getirildi öle transferin oldu..
Benimki 29 mayıs hastanesindeydi karşıda.galiba üçüncü tüp bebekte yada 35 yaş üstü olunca iki tane koyuyorlar. Keşke çift koysalar en azından ihtimal artardı nasip artık. İns.Güzel haberini alırız buradan canim

Sağol canım ilk deneme değilse tek koymazlar..
Bana kendileri sordu tek mi çift mi diye? Ikiz olma olasılığı yüksek dediler.. Biz şansı artırmak için iki istedik...
Senin yaşın kaç devlet o hakkı bize veriyor dedi embryolog ilk denemen değil dedi...
Gerçi bana Geçen denemedede tek koyulmadı...
İnşsağlıklı çözülsün ikisinide koyarlar...
Tabi bunları şimdiden düşünüp sitrese girme Dr.lar senin için en iyi olanı yapar...
Herşeyin hayırlısı!

ULUN BEY AYRILMIŞ :'(
Arkadaşlarrrr Umut Tüp bebekten Ulun bey ayrılmış,duyunca üzüldümmm açıkcası... 1 tan daha dondurulmuş embriyom vardı Umut ta , tekrar oraya gidersem Ulun beye giderdimmm ama o da gtti çok üzüldümmmm, nereye hangi hastaneye gittiğini bilen var mı?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…