Canım başın sağolsun Rabbim inş bebişinle unutturur bu üzüntünüMerhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim.randevumu iptal ettirdim.
Ulun bey e gitmek bir kısmet olmadı bu 3.randevu iptalimdi.artik orda değilmis.
O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı
Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.
Canim hamileligin hayirli olsun senin kacinci denemendi bi de ozel degilse sizde problem neydi ?ben de nasipse dondurulmus embriyolarim icin tedaviye basliycam herkesin hamilelik haberlerini alicamiz tedavilerimiz olmasi dilegiyle :)Senin degerler kac cikti? beklemek cok kötü bu 10gun hic gelmiyo
Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla transferini bebiş haberinide duyarız inşallahİğnelerle cebelleşirken kaçırıyorum güzel haberleri. Benim opu oldu kızlar hatta 3 gün oldu, karnım şiş, 3 aylık hamile gibiyim, transfer aralık a kaldı. Opu sonrası iğnelerin yaptığı şişliğin 2,5 katı falan, tabi karında gerginlik, kasıklarda ağrı, yumuşlardan haber bekliyorum
Canım allah güzel haberler duymayı nasip etsin.ben ümitliyim hem kendim hem buradaki arkadaşlarım içinCanım cumartesi randevum var. Rahim kalınlığında göre ayın 20 yada 21 in de olacak ınş. Dondurulmuslar hayırlı şekilde cozunurlerse...
Sanırım su an yok ama varsa da sadece mesajları okuyup bizimle paylasimda bulunmuyorUmut da transferi olup beklemede olan kimse yokmu?
Sanırım su an yok ama varsa da sadece mesajları okuyup bizimle paylasimda bulunmuyor
Cumartesi günü randevum var, sanırım rahim kalinligina bakacaklar. Haftaya da dondurulmuş transferi ınş. Sen hangi asamadasin canimSen ne durumdasın Zeynep?
Iyim canım bekliyorum işte,haftaya transfer olacak ınş. Benimkiler umut ta dondurulmadigi için kalitesi bozulur diye çok korkuyorum.vitamin estrofem dahil 5 ayrı ilaç kullanıyorum. Bol Bol dua ediyorum.canım adet olmayı bekliyorum, herhalde kasımın 20 si gibi olucam, gidicem işte.Merkezden aramışlardı, Dr.Selen hm ile görüşmek istermisiniz diye, gerçe ben bir kere muayene olmuştum ve sevmiştim kendisini, belki bu hafta gidip, embriyolar hakkında bir konuşuruz diyorum.Sen nasılsın, keyfin yerindemi tatlım?
Cumartesi günü randevum var, sanırım rahim kalinligina bakacaklar. Haftaya da dondurulmuş transferi ınş. Sen hangi asamadasin canim
Benim de ayın 20 si gibi transferim olabilir. İns. Senden güzel haber alırız. Kaçıncı gün embriyosu kaç yaşındasın ve problem neydiBenim c tesi günü transferim oldu bekliyorum ayın 20 ide test günüm
Benim de ayın 20 si gibi transferim olabilir. İns. Senden güzel haber alırız. Kaçıncı gün embriyosu kaç yaşındasın ve problem neydi
Benim de 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var ama yasak değil mi 2 tane koyuyorlar mi? Senin kaçıncı denemen bir de umut ta mi dondurmustunuzİnş hayırlısı olsun
Dondurulmuş 5. Gün 2 tane embriyo koyuldu 29 yaşındayım eşimde Varikosal var bendede pko varmış tüp bebek yaparken öğrendik bunu da
Benim de 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var ama yasak değil mi 2 tane koyuyorlar mi? Senin kaçıncı denemen bir de umut ta mi dondurmustunuz
3.denememdi benim tek tüp kapali çıkmıştı okadar rabbim isteyen herkese versinCanim hamileligin hayirli olsun senin kacinci denemendi bi de ozel degilse sizde problem neydi ?ben de nasipse dondurulmus embriyolarim icin tedaviye basliycam herkesin hamilelik haberlerini alicamiz tedavilerimiz olmasi dilegiyle :)
Benimki 29 mayıs hastanesindeydi karşıda.galiba üçüncü tüp bebekte yada 35 yaş üstü olunca iki tane koyuyorlar. Keşke çift koysalar en azından ihtimal artardı nasip artık. İns.Güzel haberini alırız buradan canim3. Denemem evet umutdaydı benim dondurulmuşlar
Senin nerde? Sanada tek koymaZlar..
Bide benim embryo 3. Gün embryosuydu çözüldü ve 5. Güne getirildi öle transferin oldu..
Benimki 29 mayıs hastanesindeydi karşıda.galiba üçüncü tüp bebekte yada 35 yaş üstü olunca iki tane koyuyorlar. Keşke çift koysalar en azından ihtimal artardı nasip artık. İns.Güzel haberini alırız buradan canim