Canım ben dondurulmuş deneyeceğim. Bu forum dan öğrendiğim kadarıyla 6750 sanırım normali. Şimdilik memnunum ben. Çarşamba transferim olacak ınş.arkadaşlar merhaba.
ben de bir kere tüp bebek denedim olmadı 2. yi denemeye başlayacaz. siz umut tüp bebek merkezinden memnun musunuz? bir de ne kadar fiyatı bilgilendirir misiniz?
Arkadaşlar çarşamba günü transferim var. Dua istiyorum sizden. İns. Hayırlı bir şekilde cozunurler de transferim olur, tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Sizin tedaviler ne durumda
gözünüz aydın..Canlar cuma günü selen hanıma gittim bebişim iyi kese gördü inşallah sorunsuz hamileliğim olur. allah herkese nasip etsin hepinizin yüzünü güldürsün insallah
Hayirli olsun arkadaşım bende cuma gördüm ama oraya gitmedim kalp atisini duydunmu bidaha nezaman gideceksin?
Ben baska bir kadin dogumcuya gittim muayene ücreti pahali yol uzak diye ilaclarida telefon edip öğrendimBaşka hastaneye mi gidiyorsun? Yani başka kadın doğumcuya gitsek olur mu yada tüp bebek merkezinde mi devam etmek gerekiyor...
Heralde ilaçların hepsine devam ediliyor 3 ay diye biliyorum...Ben baska bir kadin dogumcuya gittim muayene ücreti pahali yol uzak diye ilaclarida telefon edip öğrendim
Canım hayırlısı olsun artık sonuna gelmişsinArkadaşlar çarşamba günü transferim var. Dua istiyorum sizden. İns. Hayırlı bir şekilde cozunurler de transferim olur, tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Sizin tedaviler ne durumda
Benim de e2 p4 e baktılar cumartesi. O normal çıkınca iğne verdiler tabi başka ilaclarda çarşamba da transfer ınş.Canım hayırlısı olsun artık sonuna gelmişsininşallah güzel sonuçlanacak hamiş olduğun haberlerini de alacagız. Ben de bugün merkeze gittim ilaçlara başlayıp transfere hazırlıklara başlayacaktık ama opu sonrası folikül kabuklarından bir tanesi atılmamış hala gördük bugün kan verdim e2 p4 bakılacak değerler normal çıkarsa estrofem e başlıcam. İnşallah bu yoldaki herkes biran önce muradına erer. Yılbaşı hediyesi olur bebişlerimiz
Çoook heyecanlı, transfere güzel bir moral ve inançla gir inşallah olacakBenim de e2 p4 e baktılar cumartesi. O normal çıkınca iğne verdiler tabi başka ilaclarda çarşamba da transfer ınş.
Sonuçta umutta dondurduysaniz bence selen hanım da gayet iyi transfer eder ama siz bilirsiniz tabiSelen hanim bu konuda basarilimi nede olsa bu benim 9. Denemem olacak bugun Ulun beyle gorustum emriyolarimizi calistigi Hastaneye getirtirim dedi karar veremedim Ulun beyin yaninami gitsem yoksa umutta devam etsem
Cevap İcin tskSonuçta umutta dondurduysaniz bence selen hanım da gayet iyi transfer eder ama siz bilirsiniz tabi
Âmin resimdeki kızın mı?Eşimle konuştuk umutta kalmaya karar verdik Hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun
Âmin resimdeki kızın mı?