Valla ben de yeni başladım buraya ama profesyonel oldukları belli.internetten de araştırdım çok iyi olduğunu söylüyorlar. Tabi verecek olan Allah bunu unutmamiz gerekiyor. Benim esimde sayı ve morfoloji düşüktüp bebek merkezlerine sorsak hep kendi labarotuvarlarını iyi diyor insan kararsız kalıyor bahçeci nasıl ne kadar oldu başlayalı sende sorun ne
allah yardımcın olsun tabiki verici de alıcııda allah o ne derse o olurValla ben de yeni başladım buraya ama profesyonel oldukları belli.internetten de araştırdım çok iyi olduğunu söylüyorlar. Tabi verecek olan Allah bunu unutmamiz gerekiyor. Benim esimde sayı ve morfoloji düşük
sen dondurulmuşlarımı deneyeceksinValla ben de yeni başladım buraya ama profesyonel oldukları belli.internetten de araştırdım çok iyi olduğunu söylüyorlar. Tabi verecek olan Allah bunu unutmamiz gerekiyor. Benim esimde sayı ve morfoloji düşük
Evet canım iki dondurulmuş embriyom var. Insallah salı günü adet olup doktora gideceğim tekrardansen dondurulmuşlarımı deneyeceksin
Kızlar herkeze iyi akşamlar bazı arkadaşlar beni hatırlarlar görünce rabim herkeze yardımcısı olsun sizlerle güzel haberi paylaşmadan edemedim ve be yine hamileyimm çok şükür inşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz dua edin bana ben sizleri hiç zikrimden düşürmüyorum kadirler cemaati sizlerle unutmayın es selamünaleyküm
Inşallah canım allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.bende gün sayıyorum ama günler geçmek bilmiyorHosbuldum COK teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah önce senin güzel haberlerini alırım sonradan ben güzel haber veririm.
Korkma hiç canım strestende olabilir güzel düşün güzel olsun doktorun kim?Merhaba kızlar 2. Tedavi için izine çıktım adetimin ilk günü kahverengi akıntılarım oldu merkez ile konuştum kırmızlar gelmeden başlayamayız dedi dün biraz kırmızı olarak geldi bu sanahta aradım merkezi yarın gelin kontrol etsin hoca dedi hiç böyle olmazdı çok az az adet oluyorum ya kesilirse diye korkuyorum tedaviye bu şekilde başlayabilir miyiz ki bilginiz varsa yardımcı olur musunuz yarına kadar içim içimi yiyecek
hayırlı olsun tedavin heyevan varmıGünaydın arkadaşlar.bu topik 2014 ekim kasım tüp bebek yaptıracaklar topugine göre daha durgun. Bu aralar o topikte takiliyorum
Sağol canım. Tabiki de. Çok heyecanlıyım.hayırlı olsun tedavin heyevan varmı
Adetin 2 yada 3. Günü iğnelere başlanıyor benim gecikme oldu bir aksilik olmazsa yarın başlıyorum inşallah. Dondurulmuşlar da igne alınmıyor ama başka bir ilaç vs süreci varsa bilmiyorum hayırlısı olsun güzel haberler bekliyoruzSiz ne asamadasiniz. Yumurtalar için iğneler değil mi? Benim tüp bebek denememin üzerinden bir yıl geçti unutmuşum süreci. Dondurulmuslarla deneyeceğiz bu sefer onun için iğne kullanmayacagim herhalde. Aynı zamanlarda güzel haberleri alırız insallah
Daha başındayım eyolix çok sagolçok sağol canım...hangi süreçtesin bilemiyorum ama rabbim her adımda yar ve yardımcın olsun.....
Benim iğneler yarına sarktı, hayırlısı olsun hepimiz için 2015 e hamiş girelimCanım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim ol derse bi gün bizlerde anne olabiliriz seninle aramızda bi kaç gün var bu aralar tedaviye başlayan epey bi arkadaş var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)
Merhaba canim. Ben selen hanımın hastasıyım ve kendisinden çok memnunum. Bayan olması benim tercihim. Ulun bey de Çok iyiymiş. Sonuçta ilacsiz lmuyor tedavi . Her haliyle harcanıyor zaten aynı parakızlar merhaba bende umut tub bebek merkezınde cumartesı on gorusme randevum varı gecerse bır ıkı aya baslıcam tedavıye ıy ılaçlarla 7 bın lıraymıs sız ılaçlı paketımız sevtınız ılacsızmı bırde hangı doktoru onerırsınız
haklısın canım ılaclı olması daha ıyı sanırım bende ulun beyı cok onerdıklerını duydum kararsız kaldım aslında bıde sunu merek edıyorum bu paketın ıcınde testlerde varmı hormon testlerı semen testı felnda varmı acabaMerhaba canim. Ben selen hanımın hastasıyım ve kendisinden çok memnunum. Bayan olması benim tercihim. Ulun bey de Çok iyiymiş. Sonuçta ilacsiz lmuyor tedavi . Her haliyle harcanıyor zaten aynı para
Korkma hiç canım strestende olabilir güzel düşün güzel olsun doktorun kim?
Selam cnm yok stresten değilmiş bugün ulun bey e ile randevum vardı 2. deneme için gittik sol yumurtalığımda küçük bi kist varmış hiç beklemiyodum böyle bişeyi önümüzdeki ay başlayacağıZ çok takip edemiyorum sizde durum nedir bu yolda allah hepimizin yardımcısı olsun inş.Korkma hiç canım strestende olabilir güzel düşün güzel olsun doktorun kim?
Zannetmiyorum canimhaklısın canım ılaclı olması daha ıyı sanırım bende ulun beyı cok onerdıklerını duydum kararsız kaldım aslında bıde sunu merek edıyorum bu paketın ıcınde testlerde varmı hormon testlerı semen testı felnda varmı acaba
ben bekliyorum ameliyat olucam ondan sona laparoskobi olmam lazım doktor araştırıyorumSağol canım. Tabiki de. Çok heyecanlıyım.Ama daha var transfere. Bugünden itibaren Tefriciye okuamaya başlayacağım. Meryem ve kehf süreleri ni de. Duasız olmaz bu işler. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sen ne durumdasınız canim
Yaaaaa sen nerdesin şükürler olsun negüsel hamilesin ve cok şükür hamile kalabiliosun nası merak ettim seni yaa özelden tel ver görüşelim lütfenKızlar herkeze iyi akşamlar bazı arkadaşlar beni hatırlarlar görünce rabim herkeze yardımcısı olsun sizlerle güzel haberi paylaşmadan edemedim ve be yine hamileyimm çok şükür inşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz dua edin bana ben sizleri hiç zikrimden düşürmüyorum kadirler cemaati sizlerle unutmayın es selamünaleyküm