Canım senin tedavinde hayırlı olsun allah hepimize nasip etsin anne olmayıKader arkadAşlarım yarın nasipse tekrardan 2. Deneme için sil baştan yeni bi sayfa açıcam inşallah başta ohss olmadan hayırlı bi şekilde tedavim sonuçlanır ve embriyolarım dondurulmadan transferim gerçekleşir içimde hem heyecan,hem korku, karışık duygular var benimle yarın tedaviye başlıycak var mı aranızda yarın ben 2.30da merkezde olucam bu yolda olan herkese bol şanslar sonu hayırlısıyla bebişli olsun bol bol şişirsinler annelerinii:)
Canım senin tedavinde hayırlı olsun pozitif gidelim tedavilerimizeSelen hanımla ikinci görüşmemizi cuma günü yaptık. Artık zorlu sürecimiz başlıyor. Kısmetse adetimin ikinci günü tedavimize başlıyoruz. Çok heyecanlı ve stresliyim. Bundan önceki başarısızlıklar beni endişelendiriyor. Ama Umutla, Selen hanım ve ekibiyle yeni bir sayfa açıyorum. İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
Ohh gözün aydın canımMerhaba arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı 4 yumurtam çıktı selen hanım 3 tanesinin kaliteli olduğunu söyledi. Döllenmeleri yarın belli olacak dedi. Dua edin lütfen benim için
Sanslıgun gözün aydın allah hayırlısıyla bebişini görmeyi nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsünKızlar herkeze iyi akşamlar bazı arkadaşlar beni hatırlarlar görünce rabim herkeze yardımcısı olsun sizlerle güzel haberi paylaşmadan edemedim ve be yine hamileyimm çok şükür inşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz dua edin bana ben sizleri hiç zikrimden düşürmüyorum kadirler cemaati sizlerle unutmayın es selamünaleyküm
Gözün aydın darısı başımıza inşallahKızlar çok mutluyum 3 yumurtam döllenmiş ve kaliteleri iyi dedi selen hanım. 5. Günü beklicez dedi selen hanım dua edin kızlar çok şükür allahıma inşallah bu sefer olacak
Şimdiden hayırlı olsun canım allah bebişlerini görmeyi nasip etsinMerhaba bende geldim aranıza kabul buyurunuz lütfen :) bu forum ve sizler sayesinde dün selen hn ile ilk görüşmemi yaptım şimdi regl olmamı beklemeye başladım bir sürü vitaminle beraber.sonuc ne olacak bilmiyorum çünkü bizde herhangibir sıkıntı gözükmüyor sebepsiz yani.inşallah hersey yolunda gider dualariniza ve desteginize ihtiyacım var esirgemeyin lütfen hoş kalın hoşça kalın :)
Ahh canim bende heyecan ve stresten dedim. Çok geçmiş olsun insallah bir an önce düzelir de tedaviye baslarsın canim. Ben transfer günümü bekliyorum heycanlaSelam cnm yok stresten değilmiş bugün ulun bey e ile randevum vardı 2. deneme için gittik sol yumurtalığımda küçük bi kist varmış hiç beklemiyodum böyle bişeyi önümüzdeki ay başlayacağıZ çok takip edemiyorum sizde durum nedir bu yolda allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Ben ilaçlı paketi seçtim dışardan bulamam diye korktum canım. Selen hanımda tedavideyim öneririm çok memnunumkızlar merhaba bende umut tub bebek merkezınde cumartesı on gorusme randevum varı gecerse bır ıkı aya baslıcam tedavıye ıy ılaçlarla 7 bın lıraymıs sız ılaçlı paketımız sevtınız ılacsızmı bırde hangı doktoru onerırsınız
Tedaviye başladıktan sonraki hormon testlerine para ödemedik biz canımhaklısın canım ılaclı olması daha ıyı sanırım bende ulun beyı cok onerdıklerını duydum kararsız kaldım aslında bıde sunu merek edıyorum bu paketın ıcınde testlerde varmı hormon testlerı semen testı felnda varmı acaba
canım ozaman hayırlı olsun...en güzel sonuçlu son tedavin olsun.....Daha başındayım eyolix çok sagol
şanslıgün hayırlı olsun sevindim....ne güzel zor günlerini atlatmışsınKızlar herkeze iyi akşamlar bazı arkadaşlar beni hatırlarlar görünce rabim herkeze yardımcısı olsun sizlerle güzel haberi paylaşmadan edemedim ve be yine hamileyimm çok şükür inşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz dua edin bana ben sizleri hiç zikrimden düşürmüyorum kadirler cemaati sizlerle unutmayın es selamünaleyküm
aynen ben de kendisiyle görüştüm daha yeniKızlar şimdi öğrendim ulun bey hastaneden bugün itibariyle hastaneden ayrılıyomuş çok morelim bozuldu bakalım hayırlısı olsun nasipte böle bişey yaşamakta varmış şimdi selen hanımla devam edicekmişim inşallah güzel netice olur...
Ben de bugün merkezdeydim tedaviye başladım Ulun bey ayrılıyormuş beni de Selen hnma pas ettiler, hayırlısı olsun hepimiz içinKızlar şimdi öğrendim ulun bey hastaneden bugün itibariyle hastaneden ayrılıyomuş çok morelim bozuldu bakalım hayırlısı olsun nasipte böle bişey yaşamakta varmış şimdi selen hanımla devam edicekmişim inşallah güzel netice olur...