Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla hamilelik haberini de yazarsın. Ben de ilk deneme için yarın iğnelere başlıyorum. Hep iyi düşünmek lazım, İnşallah herkes çok güzel sonuçlar alır
Siz ne asamadasiniz. Yumurtalar için iğneler değil mi? Benim tüp bebek denememin üzerinden bir yıl geçti unutmuşum süreci. Dondurulmuslarla deneyeceğiz bu sefer onun için iğne kullanmayacagim herhalde. Aynı zamanlarda güzel haberleri alırız insallah:KK54:

insandostu merhaba
Benimde amh değerim 1.2 bizim ilk denememiz oluyor hayırlısıyla iyi sonuç almayı diliyorum hem kendime hem burada tedavide olan arkadaşlarıma hepimizin allah yardımcısı olsun
Allah yardımcınız olsun. Hangi asamadasiniz şu an ve doktorunuz kim acaba?

Merhaba bende geldim aranıza kabul buyurunuz lütfen :) bu forum ve sizler sayesinde dün selen hn ile ilk görüşmemi yaptım şimdi regl olmamı beklemeye başladım bir sürü vitaminle beraber.sonuc ne olacak bilmiyorum çünkü bizde herhangibir sıkıntı gözükmüyor sebepsiz yani.inşallah hersey yolunda gider dualariniza ve desteginize ihtiyacım var esirgemeyin lütfen hoş kalın hoşça kalın :)

Merhaba bende geldim aranıza kabul buyurunuz lütfen :) bu forum ve sizler sayesinde dün selen hn ile ilk görüşmemi yaptım şimdi regl olmamı beklemeye başladım bir sürü vitaminle beraber.sonuc ne olacak bilmiyorum çünkü bizde herhangibir sıkıntı gözükmüyor sebepsiz yani.inşallah hersey yolfunda gider dualariniza ve desteginize ihtiyacım var esirgemeyin lütfen hoş kalın hoşça kalın :)
Hoşgeldin musmutluyum75 mutluluğun hep daim olsun bende selen hanımdayım ve cok memnunum ayrıca mutluyum da:KK45: inşallah sende memnun kalırsın ben artık sonuna geldim allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar herkeze iyi akşamlar bazı arkadaşlar beni hatırlarlar görünce rabim herkeze yardımcısı olsun sizlerle güzel haberi paylaşmadan edemedim ve be yine hamileyimm çok şükür inşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz dua edin bana ben sizleri hiç zikrimden düşürmüyorum kadirler cemaati sizlerle unutmayın es selamünaleyküm
Aleykum selam arkadasim seni hic unuturmuyum rabbim bu sefer tamamina erdirir insallah inan cok sevindim allah im yardincin olsun bu sefer tek mi gebeligin...

Hoşgeldin musmutluyum75 mutluluğun hep daim olsun bende selen hanımdayım ve cok memnunum ayrıca mutluyum da:KK45: inşallah sende memnun kalırsın ben artık sonuna geldim allah hepimizin yardımcısı olsun
Hosbuldum COK teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah önce senin güzel haberlerini alırım sonradan ben güzel haber veririm.

Merhaba kızlar 2. Tedavi için izine çıktım adetimin ilk günü kahverengi akıntılarım oldu merkez ile konuştum kırmızlar gelmeden başlayamayız dedi dün biraz kırmızı olarak geldi bu sanahta aradım merkezi yarın gelin kontrol etsin hoca dedi hiç böyle olmazdı çok az az adet oluyorum ya kesilirse diye korkuyorum tedaviye bu şekilde başlayabilir miyiz ki bilginiz varsa yardımcı olur musunuz yarına kadar içim içimi yiyecek :KK43:

Merhaba bende geldim aranıza kabul buyurunuz lütfen :) bu forum ve sizler sayesinde dün selen hn ile ilk görüşmemi yaptım şimdi regl olmamı beklemeye başladım bir sürü vitaminle beraber.sonuc ne olacak bilmiyorum çünkü bizde herhangibir sıkıntı gözükmüyor sebepsiz yani.inşallah hersey yolunda gider dualariniza ve desteginize ihtiyacım var esirgemeyin lütfen hoş kalın hoşça kalın :)
Merhaba canım.ben de şu an vitaminleri kullanıyorum adet ikinci günü gideceğim selen hanıma tekrardan. Donmuslarla deneyeceğiz bir aksilik çıkmaz ve sağlıklı cozunurlerse. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba kızlar 2. Tedavi için izine çıktım adetimin ilk günü kahverengi akıntılarım oldu merkez ile konuştum kırmızlar gelmeden başlayamayız dedi dün biraz kırmızı olarak geldi bu sanahta aradım merkezi yarın gelin kontrol etsin hoca dedi hiç böyle olmazdı çok az az adet oluyorum ya kesilirse diye korkuyorum tedaviye bu şekilde başlayabilir miyiz ki bilginiz varsa yardımcı olur musunuz yarına kadar içim içimi yiyecek :KK43:
Yok ya telaş yapma olur öyle. Benim de ilk tüp bebek denemem sonrası üç dört öyle olmuştu. Sonra eski haline döndü. Kafana takma. Dua et her şey gönlünce olsun

Kızlar herkeze iyi akşamlar bazı arkadaşlar beni hatırlarlar görünce rabim herkeze yardımcısı olsun sizlerle güzel haberi paylaşmadan edemedim ve be yine hamileyimm çok şükür inşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz dua edin bana ben sizleri hiç zikrimden düşürmüyorum kadirler cemaati sizlerle unutmayın es selamünaleyküm
Canım hamileliğin hayırlı olsun ne güzel bi haber böyle bu aralar topikte epey güzel haberler alıyoruz inşallah doğum yaptığın zamanların da haberini alırız bizlerdende dualarını eksik etme ben de 2. Tedavim için yeni bi sayfa açtım sonu benim ve benim gibi çaba harcayan tüm arkadaşlarım için hamilelik haberli olsun :)

Bahçeci umut a başladım ben. Memorial in de iyi olduğunu duydum, ama laboratuvarı çok önemli bu durumlarda. Ona göre bir merkez seç derim canim
tüp bebek merkezlerine sorsak hep kendi labarotuvarlarını iyi diyor insan kararsız kalıyor bahçeci nasıl ne kadar oldu başlayalı sende sorun ne

X