Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kader arkadAşlarım yarın nasipse tekrardan 2. Deneme için sil baştan yeni bi sayfa açıcam inşallah başta ohss olmadan hayırlı bi şekilde tedavim sonuçlanır ve embriyolarım dondurulmadan transferim gerçekleşir içimde hem heyecan,hem korku, karışık duygular var benimle yarın tedaviye başlıycak var mı aranızda yarın ben 2.30da merkezde olucam bu yolda olan herkese bol şanslar sonu hayırlısıyla bebişli olsun bol bol şişirsinler annelerinii:)
Canım senin tedavinde hayırlı olsun allah hepimize nasip etsin anne olmayı

Selen hanımla ikinci görüşmemizi cuma günü yaptık. Artık zorlu sürecimiz başlıyor. Kısmetse adetimin ikinci günü tedavimize başlıyoruz. Çok heyecanlı ve stresliyim. Bundan önceki başarısızlıklar beni endişelendiriyor. Ama Umutla, Selen hanım ve ekibiyle yeni bir sayfa açıyorum. İnşallah bu sefer mutlu sona ulaşırız. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
Canım senin tedavinde hayırlı olsun pozitif gidelim tedavilerimize

Kızlar herkeze iyi akşamlar bazı arkadaşlar beni hatırlarlar görünce rabim herkeze yardımcısı olsun sizlerle güzel haberi paylaşmadan edemedim ve be yine hamileyimm çok şükür inşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz dua edin bana ben sizleri hiç zikrimden düşürmüyorum kadirler cemaati sizlerle unutmayın es selamünaleyküm
Sanslıgun gözün aydın allah hayırlısıyla bebişini görmeyi nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün

Merhaba bende geldim aranıza kabul buyurunuz lütfen :) bu forum ve sizler sayesinde dün selen hn ile ilk görüşmemi yaptım şimdi regl olmamı beklemeye başladım bir sürü vitaminle beraber.sonuc ne olacak bilmiyorum çünkü bizde herhangibir sıkıntı gözükmüyor sebepsiz yani.inşallah hersey yolunda gider dualariniza ve desteginize ihtiyacım var esirgemeyin lütfen hoş kalın hoşça kalın :)
Şimdiden hayırlı olsun canım allah bebişlerini görmeyi nasip etsin

Kızlar bugün çatlatma iğnesi oldum bakalım cumartesi gününe kadar bekleyeceğim beklemek çok sıkıntılıymış bu süreçte

S sansligun hayirli olsun canim, tebrik ediyorum, insallah kucagina almaya nasip olur evladina kavusursun.
topik bu aralar canlanmis hosuma gitti, yeni tedaviye baslayanlara hayirli olsun insallah mutlu haberi paylasmaya nasip olur hepimiz seviniriz.
bi arkadas sormus paket fiyatina tahliller dahil mi diye, hayir canim sen baslamadan once bazi tahlilleri hazirlayip gitmelisin ki ona gore doz veriyorlar. Esinin de sperm testi hazir olmali, onerim gitmeden once mail yoluyla irtibata gecip istenilen tahlil listesini talep ediniz, fazla birsey yok zaten. Dollenme sirasina gelince esinin spermini yikiyorlar hazirliyorlar testini yapiyorlar. Biz gidince sebepsiz diye biliyorduk ama o asamaya gelince morfoloji %2 cikti,Ulun bey biz daha seciciyiz dedi. Hayirlisi olsun, herkese topige hosgeldiniz :anneadayı:

ASİLSEKSENDÖRT
canim yeni tedavin hayirli olsun sonunda baslamissin insallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün.ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş yalnız degilsin gelişmeleri yaz takip ediyorum ara ara
Allah bu yolda emek veren kader arkadaşlarima kolaylik versin beni sevindirdi sizleride sevindirsin insallah o mis kokuyu icine cekmeyi hepinize nasip etsin​

Selam cnm yok stresten değilmiş bugün ulun bey e ile randevum vardı 2. deneme için gittik sol yumurtalığımda küçük bi kist varmış hiç beklemiyodum böyle bişeyi önümüzdeki ay başlayacağıZ çok takip edemiyorum sizde durum nedir bu yolda allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Ahh canim bende heyecan ve stresten dedim. Çok geçmiş olsun insallah bir an önce düzelir de tedaviye baslarsın canim. Ben transfer günümü bekliyorum heycanla

kızlar merhaba bende umut tub bebek merkezınde cumartesı on gorusme randevum varı gecerse bır ıkı aya baslıcam tedavıye ıy ılaçlarla 7 bın lıraymıs sız ılaçlı paketımız sevtınız ılacsızmı bırde hangı doktoru onerırsınız
Ben ilaçlı paketi seçtim dışardan bulamam diye korktum canım. Selen hanımda tedavideyim öneririm çok memnunum

haklısın canım ılaclı olması daha ıyı sanırım bende ulun beyı cok onerdıklerını duydum kararsız kaldım aslında bıde sunu merek edıyorum bu paketın ıcınde testlerde varmı hormon testlerı semen testı felnda varmı acaba
Tedaviye başladıktan sonraki hormon testlerine para ödemedik biz canım

Kızlar herkeze iyi akşamlar bazı arkadaşlar beni hatırlarlar görünce rabim herkeze yardımcısı olsun sizlerle güzel haberi paylaşmadan edemedim ve be yine hamileyimm çok şükür inşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz dua edin bana ben sizleri hiç zikrimden düşürmüyorum kadirler cemaati sizlerle unutmayın es selamünaleyküm
şanslıgün hayırlı olsun sevindim....ne güzel zor günlerini atlatmışsın

Kızlar dün kanamam olmuştu bugün acil ulun beye gittim bebeişim gayet iyi 12 haftalık olmuş tüm ilaçları kestirdi kan sulandırıcı iğne dahil sadece decavit devam dedi ense kalınlığı ölçümü yaptı cinsiyet için kız benziyor dedi:) yarında ikili test var

Kızlar şimdi öğrendim ulun bey hastaneden bugün itibariyle hastaneden ayrılıyomuş çok morelim bozuldu bakalım hayırlısı olsun nasipte böle bişey yaşamakta varmış şimdi selen hanımla devam edicekmişim inşallah güzel netice olur...

Kızlar şimdi öğrendim ulun bey hastaneden bugün itibariyle hastaneden ayrılıyomuş çok morelim bozuldu bakalım hayırlısı olsun nasipte böle bişey yaşamakta varmış şimdi selen hanımla devam edicekmişim inşallah güzel netice olur...
aynen ben de kendisiyle görüştüm daha yeni
ve istifade ettiğini, artık orda devam etmeyeceğini
söyledi :KK43: hayırlısı olsun

bende ulun beye tedavıye gıtmeyı dusunuyordum uzuldum ıstıfa ettıgıne hayırlısı olsun

Ben de bugün merkezdeydim tedaviye başladım Ulun bey ayrılıyormuş beni de Selen hnma pas ettiler, hayırlısı olsun hepimiz için

X