Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

herkese iyi akşamlar;
arkadaşlar bişey sormak istiyorum bugünlerde kendimi çok kötü hissediyorum, mutsuz ve ruhsuz, tedavinin böyle bir etkisi varmı acaba? dokunsalar ağlayacak durumdayım.Normal mi, yoksa bende mi sıkıntı var?
Evet canım evet insanda aşırı duygusallik yapıyor tedavi , yani en azından 4 tedavimız de de ben öyle idim :'(
Sağol canim benim inşallah bu sefer olumlu olur. Sen nasılsın, gorunmuyordun ne zamandır? Ara ara girip bakıyorum ama kimsecikler yok. İnşallah tez zamanda bu topik de bebek haberleriyle senlenir.
İyiyim canım sağolasın , güzel dileklerine kocaman aminnnn diyorum
canım çok teşekkür ederim .bu arada nerelerdeydin merak ettim seni şuan ne aşamadasın
Biz ağustos takı olumsuz sonucumuz sonrası şuan beklemedeyiz canım ya , şuanda kürleri uyguluyoruz ,ben soğan kürünün ikinci ayına başlayacağım , eşim keçiboynuzu kürüne başladı . . .kürler bittikten sonra en kısa zamanda tedaviye başlamayı da istiyoruz açıkçası. .

Siz ne yaptınız canım ?..

herkese merhaba
arkadaşlar tüp bebek merkezi arayışı içindeyim , forumdaki mesajlara biraz göz attım ,umut tüp bebek merkezine baya ragbet var sanırım. bu cumartesi randevu almak için aradım ama ulun bey full dolu selen hanım müsait dediler ,selen hanımı tavsiye edenler var mı ,yoksa ulun beyi mi beklemeyiyim ???

Iyi geceler herkese bugün başlıyoruz allahın izniyle çok stresliyim uyuyamıyorum sürekli dua ediyorum ve olumlu düşünmeye çalışıyorum offf çok fenayım kızlar:110::110:

Iyi geceler herkese bugün başlıyoruz allahın izniyle çok stresliyim uyuyamıyorum sürekli dua ediyorum ve olumlu düşünmeye çalışıyorum offf çok fenayım kızlar:110::110:
Canım hakkında hayırlısı olsun ben de kısmetse 10 gün sonra adet olurum o zman başlıycam az kaldı yani ama ben önceki tedavimde ohss yaşadığım içi çok stresliyim senin için herşeyin hayırlı geçeceği bi tedavi olur inşallah senin kaçıncı denemen sizdeki problem neydi?

Kızlar hepinize hayırlı cumalar ve hayırlı tedaviler diliyorum Rabbim inş bu tedavinizde göbişinizi bol bol sağlıklı bebişlerle doldurur. Hamiş arkadaşlarımada hayırlı doğumlar diliyorum Rabbimden

Canım hakkında hayırlısı olsun ben de kısmetse 10 gün sonra adet olurum o zman başlıycam az kaldı yani ama ben önceki tedavimde ohss yaşadığım içi çok stresliyim senin için herşeyin hayırlı geçeceği bi tedavi olur inşallah senin kaçıncı denemen sizdeki problem neydi?
Benim 2. Denemem canım . Yaşıma göre yumurtam az Sperm kaliteside düşük. Bugün başladık hayırlısıyla selen hanım zor bir çift olduğumuzu söylüyor. bütün gece uyumadım strestende:KK61:

Kızlar hepinize hayırlı cumalar ve hayırlı tedaviler diliyorum Rabbim inş bu tedavinizde göbişinizi bol bol sağlıklı bebişlerle doldurur. Hamiş arkadaşlarımada hayırlı doğumlar diliyorum Rabbimden
Bende bugün kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır.

Benim 2. Denemem canım . Yaşıma göre yumurtam az Sperm kaliteside düşük. Bugün başladık hayırlısıyla selen hanım zor bir çift olduğumuzu söylüyor. bütün gece uyumadım strestende:KK61:
Canım hiçççç kafanı takma herşey kısmet benim durumumdan zor olamaz senin durumun eşim azospermi ve benim yaşım 28 ama yumurta sayım 9 çıkıyordu eşimden ameliyatla sperm arandı ve sadece 10 tane bulundu ve onlardan biride can buldu Rabbimin izniyle ve şuanda 9 haftalık karnımda o yüzden bu tarz şeylerle kendini strese sokma bol bol dua et ve bekle:)

Canım rahat ol herşey kısmet. Sıkma canını ve herşeyin güzel olacağına inan. En kısa sürede mutlu haberlerini bekliyorum. Önce Allah'a sonra doktoruna güven.

Canım hiçççç kafanı takma herşey kısmet benim durumumdan zor olamaz senin durumun eşim azospermi ve benim yaşım 28 ama yumurta sayım 9 çıkıyordu eşimden ameliyatla sperm arandı ve sadece 10 tane bulundu ve onlardan biride can buldu Rabbimin izniyle ve şuanda 9 haftalık karnımda o yüzden bu tarz şeylerle kendini strese sokma bol bol dua et ve bekle:)

Canım nasılsın nasıl geçiyo hamilelik ? Ben de nasipse yaklaşık 7-8 gün sonra adet olurum ve tedavi için start vericem sil baştan 2. Deneme için bu hafta rapor işinide halledebilirsem başlıycam yani sen de tedavi öncesinde vitaminler kullandın mı tatlım ben şuan zinco c , beneksol,selenyum , forbiol kullanıyorum eşim de proxeed başlandı her şeyin güzel olucağı bi tedavim olmasını çok istiyorum senin ilaç dozların ne kadar dı benim ilk denemedeki ilaçlarımdan farklı bu seferkiler puregon var mesela gonal f yok sen neler kullanmıştın bi de bu yumurtalardan geride dondurulmuş embriyon kaldı mı tatlım muhtemelen benim de bu sefer az yumurta elde edilecek ohss olduğumdan dolayı oyüzden sordum çok yormamışımdır umarım dualarını bizden eksik etme hakkımızda hayırlısı olsun:))

Canım nasılsın nasıl geçiyo hamilelik ? Ben de nasipse yaklaşık 7-8 gün sonra adet olurum ve tedavi için start vericem sil baştan 2. Deneme için bu hafta rapor işinide halledebilirsem başlıycam yani sen de tedavi öncesinde vitaminler kullandın mı tatlım ben şuan zinco c , beneksol,selenyum , forbiol kullanıyorum eşim de proxeed başlandı her şeyin güzel olucağı bi tedavim olmasını çok istiyorum senin ilaç dozların ne kadar dı benim ilk denemedeki ilaçlarımdan farklı bu seferkiler puregon var mesela gonal f yok sen neler kullanmıştın bi de bu yumurtalardan geride dondurulmuş embriyon kaldı mı tatlım muhtemelen benim de bu sefer az yumurta elde edilecek ohss olduğumdan dolayı oyüzden sordum çok yormamışımdır umarım dualarını bizden eksik etme hakkımızda hayırlısı olsun:))
Canım bende aynı vitamin kullandım banada uzun protokol uygulandı ama benim yumurtamda azdı ama kalite artırmak için lucrin kullandım gonal f 300 doz vurdum geriye dondurulmuşum kalmadı benim canım şuanda 10 haftalık teyzesi kontrolde görünce rahatlıyorum bende onun dışında ya kalbi durduysa ya bişey olduysa diyorum 12. Hafta çağırdı ulun amcası bikaç test verdi onları yapıp gidicez hakkımızda hayırlısı:)

Canım sen ne yaptın gördünmü bebiş veya bebişleri:)
Canım randevum 8deydi yeni geldik sayılır çok şükür keseyi gördük tek kese hatta ulun bey sordu bir tane yeter mi diye:) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil kalp atışı başlamış sma biz duymadık 15 gün sonra tekrar gideceğiz inşallah yolunda gider herşey ayrıca ulun bey gayet ılımlı ve olumluydu kendini kasma rahat ol dedi:)

Kızlar miniklerimi aldım geldim bugün. Zor bir 12 gün var önümde. Dua edin teyzeleri birakmasinlar beni
canım rabbim gönlüne göre versin canım kuzucuklar annelerine sımsıkı tutunsunlar hiç bırakmasınlar

Evet canım evet insanda aşırı duygusallik yapıyor tedavi , yani en azından 4 tedavimız de de ben öyle idim :'(

İyiyim canım sağolasın , güzel dileklerine kocaman aminnnn diyorum

Biz ağustos takı olumsuz sonucumuz sonrası şuan beklemedeyiz canım ya , şuanda kürleri uyguluyoruz ,ben soğan kürünün ikinci ayına başlayacağım , eşim keçiboynuzu kürüne başladı . . .kürler bittikten sonra en kısa zamanda tedaviye başlamayı da istiyoruz açıkçası. .

Siz ne yaptınız canım ?..

canım eee işte iyi olmaya calışıyorum halen rahatsızlıgım geçmedi capaya gönderdi doktor bakalım ne diyecek ağrılarım devam ediyor.bu arada bende eşimi ikna etmiş değilim her konuyu açtıgımda konuşmak için erken diyip duruyor. ben hep dua ediyorum bizim için hayırlısı ise eşim tekrar denemek istesin elimden hiç bir şey gelmiyo muhipcim rabbime sıgındım bir yol göstersin diye birbirimize dua edelim

canım rabbim gönlüne göre versin canım kuzucuklar annelerine sımsıkı tutunsunlar hiç bırakmasınlar
Amin canım benim Sağol inşallah. Umarım sen de eşini tez zamanda ikna edersin. Insanin elinden bişey gelmemesi çok zor. Rabbim yardimcin olsun. Biran önce de iyileşirsin inşallah. Tekrar geçmiş olsun.

X